Vine vara cum scapam de celulita si de kilogramele
Raspunsuri - Pagina 3
ina-bubulina spune:
buna iepumic te rog sa-mi spui si mie cat ai dat pe Nintendo Wii si de unde la-i cumparat? programele de fitness erau in pachet sau le-ai cumparat separat? si eu am probleme cu lenea si la munca cu sedentarismul.
grati.ela spune:
cu 3 ore de masaj pe saptamana timp de 7 luni (masaj facut de om cu scoala nu cu curs de 2 saptamani) am scapat de celulita bloc. Acum ramane sa fac calanetics, mers pe jos cat de mult, apa din belsug si 3 zile pe saptamana post cu cruditati. Doamne ajuta sa scap si de kg ca ma lasa genunchii de atata pizza cat cara!
ina-bubulina spune:
din pacate nu imi permit sa fac masaj asa des numai unul pe luna. dar fac 30 de min pe zi de bicicleta
andreea2929 spune:
Eu folosesc pt masaj zatul de la cafea,de doua ori pe saptamana,apoi aplic o crema anticelulitica de la Nivea.Sport nu fac si fumez si cateva tigari pe zi.In schimb nu mananc prajeli,dulciuri,nu consum bauturi carbogazoase.Celulita nu am atat de mult incat sa ma deranjeze,in schimb nu reusesc sa scap de cateva kg,cam 5 la nr...O sa incerc si eu dieta aia cu un singur aliment pe zi,sper sa am rezultate.
iepumic spune:
ina_bubulina, eu am cumparat Wii de pe okazii.ro. Am dat 600 Ron pe consola + telecomanda & nunchack. Consola era noua, o castigase baiatul care o vindea la un concurs Romtelecom. Am observat insa ca s-au ieftinit mult si in magazine (e vreo 800-900 Ron). Jocurile sunt separate. Mai multe detalii iti dau pe PM. Programele de fitness pe care le folosesc eu sunt EA Sports Active si EA SPorts Active More Active. Exista si Yoga, Pilates dar eu nu le-am incercat inca pe acelea. Astea 2 de care zic au programe combinate (cardio si tonifiere, ca nu pot sa spun forta) si iti poti alege ce vrei tu in functie de dispozitie. Poti chiar sa lucrezi doar partea inferioara a corpului sau cea superioara sau doar abdomenul(asta daca, de ex., n-ai chef sa te agiti prea mult intr-o zi si totusi nici sa nu exersezi deloc nu vrei). Ai instructor care te corecteaza cand gresesti si te motiveaza, iti poti seta singura obiectivele de atins si mai sunt si alte functii care iti dau destula motivatie ca sa lasi lenea deoparte. Eu de obicei ma urnesc greu dar dupa ce am apucat sa incep un set de exercitii nu ma mai pot opri, ba chiar fac mai multe seturi decat imi propusesem initial.
Am si eu bicicleta dar recunosc ca mi se pare extrem de plictisitor sa exersez la ea. Maxim 10 minute e tot ce reusesc sa fac la ea...deci asta ar fi doar o parte dintr-un program.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
ina-bubulina spune:
multumesc iepumic.si eu ma plictisesc pe bicicleta dar am zis ca macar atat sa fac in timp ce ma uit la tv desigur
gabitza2005 spune:
Sper sa ma insel dar eu din cate am auzit de celulita nu ai cum sa scapi. Daca ai celulita ai si gata...arata ca un fagure sub piele si tot ce poti sa faci este sa te ingrijesti de aspectul ei. Adica facand sport, masaj si cremuindu-te pielea pare mai intinsa dar celulita tot acolo este. Asa ca daca vrei rezultate te ocupi de problema tot timpul nu numai cand vine primavara sau cu o zi inainte de a pleca la mare.
Ayla21 spune:
Gabitza, eu iti spun ca te inseli, probabil nu voi reusi sa te conving, dar uite, eu cu masaj, sala, si dieta am scapat de celulita depusa in sarcina. Poate si pt ca nu era in stadiu avansat, poate pt ca le-am combinat, dar nu mai am deloc celulita, nici daca strangi, si n-o spun doar eu, ci si maseora.
Problema mea ramane in continuare pielea de pe burta, care nu arata rau, dar...nici bine.