Vine vara cum scapam de celulita si de kilogramele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

este extrem de important sa mananci sanatos si sa te hidratezi, doar sportul sau doar mancarea nu rezolva nimic.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

ina - peria trebuie sa fie cu peri moi :-) sa nu te ranesti si sa nu-ti spargi capilarele.
Sa nu te astepti la minuni peste noapte, sa te astepti ca de la o saptamana la alta situatia se imbunatateste. Sa te te gandesti ca daca lasi problema asa peste o vreme doar cu lipoabsorbtie mai faci ceva.
Deci 3 l de apa / zi, sport : ex cardio sau cu greutatile de 4-5 ori pe saptamana, masaj cu peria si manual plus o crema autobronzanta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

Multumesc pt sfat. O sa-ti dau de veste cand o sa se vada primele rezultate .pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ina, daca timpul iti permite, incearca sa mergi la o sala care are banda de alergat, si mergi, crescand ritmul, de la o jumatate de ora, la o ora (maxim), la inceput mers, apoi alergare usoara. Poti cauta pe net si pilates, pe youtube sunt multe clipuri, si poti alege in functie de zona cu problema, exercitiile sunt simple si pot fi facute acasa, in limita timpului tau liber.
Cauta la magazinele naturiste sare de baie cu diferite proprietati, si fa cate o baie calda timp de 20 de minute, baia calda relaxeaza si detoxifiaza, apoi poti folosi o crema anticelulitica, de preferat cu efect termoactiv, pe care o masezi pe piele, apoi te poti infolia cu folie de alimente si stai asa 20-30 de minute.
Bea multa apa, dimineata pe stomacul gol bea jumatate de litru de apa, in reprize de 2 cani, te va ajuta sa mergi si la baie dimineata, ajuta mult la detoxifiere. Eu beau cu paiul, si nu simt ca e multa, nu mi-e greata de ea, deja mi-e stil de viata si daca nu beau un pahar (prima portie) imediat dupa ce ma trezesc, simt ca mor de sete.
Nu consuma cola, mancaruri prajite, fainoase albe (paine, prajituri, biscuiti), sucuri dulci si acidulate si incearca sa nu mai manaci dupa ora 18 nimic. La nevoie, daca ti-e foame tare, bea un pahar cu apa, sau un ceai, foarte bun ca efect si ca gust este ceaiul "42".
Tine o zi pe saptamana una din dietele de o zi, adica mananci toata ziua un singur aliment: fructe, sau legume (natur sau fierte), orez simplu fiert, lapte degresat, suc de fructe (doar unul din ele, la alegere). Se poate face chiar o saptamana de cura, in fiecare zi unul din aceste alimente (deci 6 zile), si se slabeste pana la 4-5 kg pe saptamana, cura dureaza doar o saptamana, si nu se repeta.
De foarte mare ajutor sunt masajele la salon, cu impachetari, dar ce am scris eu mai sus poti face si singura acasa.
Mult succes!

Mergi la inceput

Multumesc ptr sfat sa stii ca o sa incer tot ce mi-a spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

5-6 kg intr-o saptamana este f mult, pt cine e obisnuit sa manance haotic, dupa asa zisa cura va pune la loc in cel mai fericit caz sau chiar mai mult.
In rest baut cat mai multa apa e ok.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Marea majoritate avem aceasta problema.;)unele nu vrem sa recunoasteam, dar este... celulita... din pacate

Eu zic sa mergi la un salon specializat sa vezi in ce stadiu este celulita, daca esti la inceput te poti "repara" acasa, dar trebuie sa te tii de treaba zi de zi, daca nu va trebui sa mergi la salon...oricum SPORTUL este baza si multa, multa apa.

Pe de alta parte acidul folic nu are nicio legatura, vezi ca este suplimentar alimentar...asa ca ai grija si ce mananci...eu am luat foarte mult timp, si inainte de sarcina si in timpul, si nu m-am ingrasat.

Spor la treaba!

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Multe informatii care ne sunt de mare folos:

http://www.irinareisler.ro/

Bufi

Mergi la inceput

Multumesc bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Si eu am problema cu celulita, am avut-o indiferent de cat de slaba am fost. Cu siguranta serviciul care presupune ore nenumarate de stat pe scaun si o alimentatie mai putin buna + dependenta de dulciuri nu ma ajuta deloc. Sportul, masajul si o alimentatie "ingrijita" -insa neaparat combinate! - dau rezultate din cate vad, mici si lente dar pas cu pas ajungi departe . Din pacate ingredientele principale ale luptei cu celulita sunt: perseverenta si consecventa. Fara ele, nici cea mai tare metoda din lume nu are nici un rezultat.
La mine problema cu sportul e ca mi-e lene de mor uneori sa ma apuc fiindca ma plictiseste...dar am gasit o solutie: Nintendo Wii cu programele de fitness. Imi aleg la fiecare sesiune un alt program de antrenament si cu asta realizez mai multe lucruri deodata: ma antrenez mai des, nu ma plictisesc, lucrez muschii si inima cu exercitii diferite de fiecare data( stiut fiindca daca faci mereu aceleasi exercitii isi pierd din eficienta). Si cand chiar nu am chef de antrenament, aleg un program de dans care e si mai distractiv si foarte solicitant (gen cardio).
La masaj merg cam 1 data la 10 zile si fac combinat (reflexo + anticelulitic + relaxare) si vad chiar si asa imbunatatiri clare.
Mai ajuta statul cu picioarele in sus pe o perna ridicata sau un perete 5-10 minute pe zi, fiindca ajuta circulatia sangelui in zona picioarelor (unul din motivele aparitiei celulitei fiind proasta circulatie sanguina).
Detoxifierea ajuta iar foarte mult, dar nu e suficient sa faci o detoxifiere o data si apoi sa treci iar pe cola si produse de patiserie...trebuie sa iti schimbi de fapt stilul de viata per total,cum zicea si Ayla.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput