Vine vara cum scapam de celulita si de kilogramele

Vine vara cum scapam de celulita si de kilogramele | Autor: ina-bubulina

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor Ce metode folosi voi ptr a scapa de celulita? Eu mananc sanatos dar nu prea fac miscare( am un serviciu sedentar si numai in libere apuc sa fac miscare si o data la 2 saptamani sau la o luna fac un masaj.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

Hellooooooooo felelor Chiar nu aveti celulita?! Nu pot sa cred ca nu ati acumulat kilograme in plus pe timpul ierni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

cat mai multa miscare!
poti sa fii slaba si plina de celulita si poti sa fii grasa si sa nu ai pic sau doar f putina celulita.
sunt persoane f dispuse la celulita si pt acelea trebuie f multa miscare ca sa scape de ea.
daca vrei sa scapi de celulita sau de cateva kg in plus cat mai repede, sfatul meu e sa alergi in fiecare seara cel putin 30 minute si doar o cina foarte usoara. nu toata lumea are posibilitatea sa mearga la o sala de gym dar ficare poate sa alerge seara si sa faca cel putin 50 de abdomene si tot la fel de multe flotari.
si eu o sa incep alergatul de la 1 Aprilie, sa dea putin caldura si aici, ca cele 2-3 ori pe saptamana de gym la sala pentru mine nu este suficient.
mai mult: eu, cu toate ca locuiesc intr-un oras mare, mi-am facut traseu si merg toata vara cu bicicleta la servici. la sfarsitul verii am de obicei niste picioare de invidiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

De ce nu-ti vine sa crezi?
Exista vreo regula,trebuie neaparat sa iesim din iarna cu kg in plus?

Mergi la inceput

Nu am spus ca exista o regula. Eu nu ies niciodata cu kg in plus din iarna dar acum am iesit cu celulita. Nu acelasi lucru pot spune despre pritenele mele care au iesit cu kg in plus. Nu toate femeile sunt la fel sunt care se ingrasa "numai daca beau apa " si altele manaca tot felul de mancaruri si nu pun nici macar un gram. Este doar o simpla discutie nu trebuie sa se supere nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pentru celulita nu stiu, zau, daca exista remediu. Poate masaj la greu si alimentatie cat mai fara grasimi. Si sport cat incape. E mai usor sa scapi de cateva kg in plus decat de celulita. Eu mi-am luat toate cremele pamantului si tot degeaba. Am povestit pe aici o intamplare cand am crezut ca-mi iau picioarele foc si mai aveam un pic si chemam salvarea de la o crema anticelulitica, si de celulita tot nu am scapat asa ca, daca descoperi tu vreun remediu sa-mi spui si mie.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

scapi de celulita cu mult sport si asta iti spun sigur din proprie experienta. am ramas cu 65kg dupa nastere si sunt miniona de statura. grasimea ca grasimea dar am acumulat o gramada de celulita pe picioare in special pe partea din spate. acum am 50kg si celulita s=a dus aprope toata. dupa cum am spus mai sus dupa o perioada de miscare, cum ar fi la sfarsitul verii, nu se mai vede, dar dupa iarna, cand nu am posibiliatatea sa merg prea des la sala sau sa mai fac si alt fel de miscare apare din nou cu toate ca ies din iarna cu aceleasi kg, nici macar 1kg in plus. mananc insa multe placinti/prajituri si sunt sigura ca asta e cauza. ca sa ma mentin manac f putin si ca sa pot manca multe prajituri mananc si mai putin. asta e marea mea gresala. tot timpul zic ca de maine renunt la dulce. dar dulcele e ca un drog pt mine acum.
nu scapi de vergeturi asta da, dar de celuita sigur scapi.

Mergi la inceput

Am avut o perioada cand faceam masaj im fiecare saptamana cu o crema de la plafar nu mai stiu exacta cum se numea Tis.....Pe langa asta mai foloseam si Elancyl in fiecare zi (nu mi se vedea celulita decat cand sringeam )Acum nu mai este nevoie sa strang ca se vede cu ochiul liber. Am mai folosit Toner-Aloe body de la Forever living si degeaba. Sa stii ca nu sunt grasa am 55kg si 1,68 si mai mananc si sanatos. Eu vreau sa raman si insarcinata si dr mi-a recomandat sa iau inainte acid folic si am luat de la Doppel herz acid folic +complex de vitamine B si am simtit cum ma umflu(aveam 52 si am ajuns la 55).Crezi ca are vreo legatura una cu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sport de 4-5 ori pe saptamana, 3 l de apa pe zi, masaj cu peria pe uscat inainte de dus :-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Asa cum spune Deuse sport de 4-5 ori pe sapt, se recomanda sa faci doua zile de pauza iar cand ai ajuns la forma dorita e ok si doar de 3 ori pe saptamana.

Nu stiu daca acidul folic are vreo legatura sau e doar coincidenta. Si eu am luat acid folic f mult inainte si in timpul sarcinii.
dupa sarcina am ramas pe spate la un picior cu o vena de celulita de care am crezut ca nu o sa mai scap in veci dar s-a dus.

Mergi la inceput

Dar daca iti faci masaj cu peria nu-ti ranesti pielea?Eu am o perie care nu este atat de prietenoasa pe pielea uscata dar cu crema este mai bine.Am inceput de ieri sa alerg dupa 10 min eram varza azi sper sa fie mai bine. multumesc si pupici

Mergi la inceput