Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

merci sunset la fel iti doresc sarcina usoara si la termen.

eu cred ca sunt cea mai mica ca sarcina..nu mai e nimeni la 3 sapt???

mami fericita de eric si 3+
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Buna fetele, va rugam sa ne iertati, noi am lipsit o perioada dar v-am citit din umbra.
Uram si noi un bun venit noilor burtici

Eu am senzatie de pe tot parcursul zilei, in special seara.Abia astept sa treaca perioada asta, sa ma pot bucura de sarcina :)
Eu iau vitaminele, cum nu prea pot manca nimic, am zis k macar sa le iau.....desi simt k imi stau in gat
Am o intrebare la voi, mai este cineva care nu are sanii mariti si sensibili.....la prima sarcina erau dubli pe vremea asta, acum nimic.
Am vazut ca multe dintre voi v-ati vazut bebeii, eu am fost la medic pe la 6 sapt mi-a facut testul de sarcina si atat si mi-a zis sa vin iar la 10 sapt.

pupici la mamici cu burtici

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

felicitari tuturor gravidutelor care au aparut de cand nu am mai postat! Sa va dea D-zeu sarcini usoare si duse cu bine pana la final!

Din pacate eu am pierdut sarcina, mai bine zis o voi pierde miercuri cand voi suferi interventia chirurgicala daca intre timp nu apare hemoragia. Bebele meu s-a oprit din crestere . Mi-e inima franta!

Va imbratisez cu drag, si va multumesc ca ne-ati fost alaturi!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

proba semnatura

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui eli

felicitari tuturor gravidutelor care au aparut de cand nu am mai postat! Sa va dea D-zeu sarcini usoare si duse cu bine pana la final!

Din pacate eu am pierdut sarcina, mai bine zis o voi pierde miercuri cand voi suferi interventia chirurgicala daca intre timp nu apare hemoragia. Bebele meu s-a oprit din crestere . Mi-e inima franta!

Va imbratisez cu drag, si va multumesc ca ne-ati fost alaturi!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

imi pare tare rau ptr pierdere dar suntem alturi de tine si gandeste pozitiv....

Mami Andreea 5sapt si 6 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Eli, imi pare nespus de rau pt pierdere! Dumnezeu sa te intareasca si fruntea sus!

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna
fetele va mai deranjeaza inca o proaspata graviduta.
joi in urma unui ecograf (mai mult de rutina) ,am aflat ca sunt insarcinata. asta dupa mai bine de 8 luni de incercari.
de fapt mie cam astazi ar fi trebuit sa imi vina menstruatia.
dar fiindca pe ecograf se vedea ceva fff.mic in uter, dr. a zis sa facem test ...care a iesit pozitiv

UM 28 februarie. daca am calculat eu bine voi fi colega de odisee cu voi

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

buna
fetele va mai deranjeaza inca o proaspata graviduta.
joi in urma unui ecograf (mai mult de rutina) ,am aflat ca sunt insarcinata. asta dupa mai bine de 8 luni de incercari.
de fapt mie cam astazi ar fi trebuit sa imi vina menstruatia.
dar fiindca pe ecograf se vedea ceva fff.mic in uter, dr. a zis sa facem test ...care a iesit pozitiv

UM 28 februarie. daca am calculat eu bine voi fi colega de odisee cu voi

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

bine ai venit tie si celorlalte gravidutze si sa avem impreuna 40 saptamani sanatoase si voioase si ce bebei sanatosi si voiosi

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eli imi pare f rau...te inteleg am trecut si eu prin asta la 1 sarcina.....dar trebuie sa mergem mai departe ..toate au un motiv

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_1984

Buna fetele, va rugam sa ne iertati, noi am lipsit o perioada dar v-am citit din umbra.
Uram si noi un bun venit noilor burtici

Eu am senzatie de pe tot parcursul zilei, in special seara.Abia astept sa treaca perioada asta, sa ma pot bucura de sarcina :)
Eu iau vitaminele, cum nu prea pot manca nimic, am zis k macar sa le iau.....desi simt k imi stau in gat
Am o intrebare la voi, mai este cineva care nu are sanii mariti si sensibili.....la prima sarcina erau dubli pe vremea asta, acum nimic.
Am vazut ca multe dintre voi v-ati vazut bebeii, eu am fost la medic pe la 6 sapt mi-a facut testul de sarcina si atat si mi-a zis sa vin iar la 10 sapt.

pupici la mamici cu burtici

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 5+

Buna all,
Alina si eu ma simt cam la fel cum spui si tu, greata all day long, nu pot manca nimic, ma simt si mai slabita din cauza asta..si cu cateva reprize de intr-o sapt..si nici sanii nu ii am cine stie ce umflati..eu iau niste vitamine insa nu stiu daca sunt de-ajuns, atata vreme cat nu mananc prea mult (de obicei eu nu sunt deloc pretentioasa la mancare si mancam destul)..Miercuri ma duc la eco de 8 sapt si voi vorbi si cu dra de starea mea, sa vedem cu ce sfaturi poate veni..
sper din tot sufletul ca bebele meu sa fie bine, dupa atata zdruncinat si suferinta zilnica..

Eli, imi pare tare rau de ce ai patit, sunt alaturi de tine si ma rog ca Doamne Doamne sa iti dea tarie sa treci peste! Multa sanatate!

[+7 sapt]

Mergi la inceput