Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anya2010 Beartice mie mi-a recomandat dr ovule utrogestan pt mentinerea sarcinii. In rest iau elevit si no spa in caz de nevoie. sashenka eu am programare la dr Iosup pe 4 mai pt eco de primul trimestru, deci lucreaza. Nu stiam ca a avut probleme..initial doctorita mea m-a trimis la Botica la Medlife insa nu am gasit loc in perioada in care am eu nevoie asa ca m-a trimis la Iosup. Ana 8+ ![]() Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea |
Anya simti vreo schimbare de la ovule? Eu iau Duphaston dar cred ca imi cauzeaza o foame de elefant. AM luat foarte mult in greutate si nu cred ca este de la mancare ca de la asta nu ma ingras si oricum ma limitez la lucruri dietetice
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
JoAnn spune:
fetelor posteste vreuna din voi sapatamana asta???
eu incerc, dar nu stiu daca este bine .
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
beatrice75 spune:
miruna, nu ai pm activat, nu stiu din ce cauza ca am si eu probleme cu pm-ul asta!Am obosit cati medici am consultat, ei nu se pun de acord si sarcina mea evolueaza.
Joy21 spune:
citat din mesajul lui JoAnn fetelor posteste vreuna din voi sapatamana asta???eu incerc, dar nu stiu daca este bine . www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
Din cate stiu, gravidelor nu li se recamanda postul si chiar si biserica nu impune postul femeilor insarcinate.Acum, 1 saptamana nu cred ca e mare bai, mai ales daca vei manca multe legume si fructe si alimente de post bogate in proteine. Nu stiu dc e prea sanatoasa soia de la noi din comert, totusi... Si tb sa fii atenta si la calciu, sa il iei din alte surse daca nu consumi lactate.
Te admir, eu sunt o mare pofticioasa de cand cu sarcina si nu as rezista. Acum vreau sa zic ca abia astept sa apara la piata porumbul de fiert

Cred ca as manca 10!Despre duphaston, nu stiu in ce masura influenteaza pofta de mancare, mai ales ca am luat si inainte, 10 zile dupa ovulatie. Cred ce mai mult starea de
de vina pentru poftele mele care de care mai diverse. Victoria, mami de
Anna Sofia,
6+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
beatrice75 spune:
Eu tineam post cand am aflat ca-s gravida, m-am dus la preot si mi-a dat dezlegare. O sapt cred ca nu-i bai daca tii post!
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Am obosit cati medici am consultat, ei nu se pun de acord si sarcina mea evolueaza. |
Pt un medic ginecolog e o mare responsabilitate sa iti recomande sau sa te lase pe tine sa iei anumite medicamente in sarcina. In special cand e vb despre medicamente nerecomanadate, interzise. Daca Doamne-fereste se depisteaza in sarcina sau dupa nastere probleme cu copilasul, el e direct responsabil si pacienta are dreptul sa-i ceara socoteala.
Eu, desi nu cunosc decat in mare cazul tau, as da ascultare in primul rand medicului ginecolog care ma urmareste. Cu tratamentele medicamentoase in sarcina nu de gluma, nici nu vreau sa ma gandesc la ce se poate intampla.
Sper sa nu te necajeasca raspunsul meu.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
6+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
simona-maris spune:
Deci vrem denumire speciala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ursuleti de dragutel,dar bulgaras e si mai dragut
.Dar daca ziceti ca riscam sa fim judecate pentru plagiat,renuntam![]()
Sa indraznesc si eu sa fac o propunere?
Stelute vii? ca e cu primii fulgi,si cu Steaua de la Rasarit...sau fulgusori-pufusori de noiembrie-decembrie...sau ingerasii nostri de inceput de decembrie...nasturei de nov dec....![]()
![]()
![]()
![]()
Nu mai stiu..mi-am pus si sotul sa ne ajute,dar ma face sa rad si atat...
Va pupic pe burtic
Simona,
+8
simona-maris spune:
In legatura cu postul,cred ca depinde de organismul,de canonul fiecareia,de convingeri si de credinte.Eu cred ca daca tin post va fi mai bine si pentru mine si pentru bebe.pentru ca simt ca Maica Domnului ma va ajuta.
Dar nu e regula.Fiecare e propiul lui judecator.Acum..despre calciu sau lactate...ganditi-va ca sunt multe femei vegetariene care nasc copii sanatosi( vezi Narcisa Suciu)
In rest,si cum zice Preotul.dar macar miercuri si vineri cred ca nu e foc![]()

beatrice75 spune:
Joy, nu ma necajeste raspunsul tau:dar de fiecare data, endocrinologii mi-au zis ca nu voi putea pastra sarcina si am trait pe propria piele: aveam insomnii, febra, mancarimi, sufocare, tahicardie(palpitatii), pulsul peste 100 cred, inflamarea ochilor, tremur ale extremitatilor. Mi s-a spus:
Astfel, hipertiroidia netratata in sarcina prezinta pentru mama risc de:
* preeclampsie;
* insuficienta cardiaca;
* dezlipire de placenta
* infectii si hemoragii postpartum;
* anemie;
* avort spontan.
Pentru fat riscurile care pot aparea sunt:
* nastere prematura;
* moarte fetala;
* tireotoxicoza fetala.