Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Citat:
Citat: anya2010 "Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)" 24/03/2010
Sambata dimineata ajung la doctor si astept numai vesti bune. Apropos, eu merg la Mihalache Florina la CFR2, mai merge careva la ea? Eu sunt tare multumita de ea, cu ajutorul ei am reusit sa raman insarcinata, alti doctori m-au dezamagit(si am fost la suficienti..). In plus o prietena de-a mea a nascut cu ea si a fost foarte multumita, este mereu prezenta cand ai nevoie de ea

Buna anya2010. Ai fost la dr.? Azi era sambata cu pricina, nu?
Eu am fost o singura data la dr. Mihalache si intalnirea a fost cam fugitiva, caci nu eram inca insarcinata si erau alte burtici mai interesante la usa. Atunci mi-a luat probe pentru analize. Intre timp mi-au venit analizele si am aflat si ca sunt insarcinata, dar dr. este in concediu (pana pe 29, cica) si nu am reusit sa-mi fac programare. De pe 15 martie tot sun si nimik.
A, tu unde mergi la cabinet sau la policlinica?
Va trebui sa-mi fac programare si la echo. ce ziceti la 5-6 sapt. am sanse sa vad inimioara manzului?

5+

Buna! Da am fost sambata, e totul bine, i-am vazut si inimioara cum bate. De obicei eu ma duc la Mihalache la cabinet dar acum m-a chemat la spital cand a fost de garda, deoarece ea revine la cabinet dupa Paste. Intr-adevar e destul de aglomerata, si eu am asteptat vreo 2 ore jumate pana am intrat la ea, era plin de gravidute programate pt cezariana.
Daca suni la cabinetlunea si joia pe la 15 maxim 16 sau miercurea pe la 7:30-8:00 iti raspunde asistenta, ii zici ca esti insarcinata si te baga printre alte programari. Sunt facute programari pana la jumatea lui iunie deja . Bafta!

Ana 7+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

eu propun ursuleti ca iarna ursuletii hiberneaza ca niste bebelushi

Mami de (28.10.2008) si bb2 7+

Si eu tot la asta ma gandisem ieri seara. Ursuletii sunt baietei si ursuletele sunt fetite Si mie imi mai place si inimioare, a se vedea la semnatura

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Beartice mie mi-a recomandat dr ovule utrogestan pt mentinerea sarcinii. In rest iau elevit si no spa in caz de nevoie.

sashenka eu am programare la dr Iosup pe 4 mai pt eco de primul trimestru, deci lucreaza. Nu stiam ca a avut probleme..initial doctorita mea m-a trimis la Botica la Medlife insa nu am gasit loc in perioada in care am eu nevoie asa ca m-a trimis la Iosup.

Ana 8+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

pai toamna mai sunt si dovlecii si le putem spune dovleceii, nu imi vine altceva in minte dar ma mai gandesc, desi si ursuleti imi place

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_miruna spune:

Buna. Azi imi iau si eu un test Barza. Sper sa iasa pozitiv. Um a fost pe 21 februarie, daca sunt insarcinata ar trebui sa iasa pozitiv testul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_miruna

Buna. Azi imi iau si eu un test Barza. Sper sa iasa pozitiv. Um a fost pe 21 februarie, daca sunt insarcinata ar trebui sa iasa pozitiv testul, nu?

depinde si cat de lung este ciclul menstrual. 28, 30 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Buna! Da am fost sambata, e totul bine, i-am vazut si inimioara cum bate. De obicei eu ma duc la Mihalache la cabinet dar acum m-a chemat la spital cand a fost de garda, deoarece ea revine la cabinet dupa Paste. Intr-adevar e destul de aglomerata, si eu am asteptat vreo 2 ore jumate pana am intrat la ea, era plin de gravidute programate pt cezariana.
Daca suni la cabinetlunea si joia pe la 15 maxim 16 sau miercurea pe la 7:30-8:00 iti raspunde asistenta, ii zici ca esti insarcinata si te baga printre alte programari. Sunt facute programari pana la jumatea lui iunie deja . Bafta!

Ma bucur pentru tine si bb. Sa fiti sanatosi.

Am sunat la un mobil pe care mi l-a dat la prima intalnire si m-a programat vineri la policlinica. Am fost atat de zapacita ca nu mi-am dat seama ca nu e vorba de cabinet si nu am intrebat unde e. E acelasi lucru cu spitalul cf2 de la Piata Presei Libere? In fine o sa sun sa intreb. Poate imi face si echo.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

pai toamna mai sunt si dovlecii si le putem spune dovleceii, nu imi vine altceva in minte dar ma mai gandesc, desi si ursuleti imi place

Am vazut ca dovleceii sunt dati deja.

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si eu voi merge tot la dr. Iosup!
Dr ginecolog nu-i de acord cu medicametele date de endocrinolog, sunt trimisa ca o minge de ping pong de la ginecolog la endocrinolog si invers. Se joaca cu psihicul meu. Alt dr ginecolog mi-a recomandat chiuretajul, sunt disperata nu mai am lacrimi, nu mai pot sa gandesc limpede. Ce ma fac?Unde ma duc? M-am programat pt joi la un dr homeopat. I-am zis ginecologului ca nu pot fara tratament, ca atunci cand l-am intrerupt pt 2 zile numai, am ajuns intr-o stare de nedescris la Parhon de mi-au facut aia internarea pe loc.A zis, ori da roade tratamentul homeopat, ori chiuretaj, dar totusi, ai luat mult timp medicamentele si sa nu iasa debil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Si eu voi merge tot la dr. Iosup!
Dr ginecolog nu-i de acord cu medicametele date de endocrinolog, sunt trimisa ca o minge de ping pong de la ginecolog la endocrinolog si invers. Se joaca cu psihicul meu. Alt dr ginecolog mi-a recomandat chiuretajul, sunt disperata nu mai am lacrimi, nu mai pot sa gandesc limpede. Ce ma fac?Unde ma duc? M-am programat pt joi la un dr homeopat. I-am zis ginecologului ca nu pot fara tratament, ca atunci cand l-am intrerupt pt 2 zile numai, am ajuns intr-o stare de nedescris la Parhon de mi-au facut aia internarea pe loc.A zis, ori da roade tratamentul homeopat, ori chiuretaj, dar totusi, ai luat mult timp medicamentele si sa nu iasa debil

Beatrice, asa am fost si eu pana in luna a 4-a. Eu cel putin am dat numai de incompetenti. Daca vrei ti-l recomand cu caldura pe dr. la care am mers eu. Poti cauta pareri si pe internet despre el. Macar pentru o a doua parere. Nu pentru ca este medicul meu insa am auzit foare multe pareri de bine de la persoane care au avut probleme si mai grave (cancer de col etc.). Da vrei iti dau PM cu datele. De principiu nu este un panicos si nu ia masuri extreme

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput