Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
sunset_zuzi spune:
salut burtici ...am revenit de la medic
....sunt atat de fericitaaaa
...am vazut una bucata inimioara 
...sarcina evoluaza bine si suntem in parametri
...maine ma duc la medicul de fam sa ma ia in evidenta si sa facem toate analizele cuvenite
...dar de atata bucurie m-a apucat o stare de voma
de nu am putut manca nimic....o sa incerc sa beau macar un pahar de lapte ![]()
Doamne ai grija si de noi
5+
mirunam spune:
Am veniiiit! Multumesc mult pentru urari 
Bebele este bine, are 1,7 cm de la cap la fundulet, locuieste intr-un saculet de 3 cm diametru, si are o inimioara foarte activa
.
Nu pot sa va spun cu ce peripetii am ajuns. Au venit sa ma ia sotul si copilul ca am masina in service. Pe drum am ramas fara frane. A oprit sotul masina, cu greu si fara sa lovim pe nimeni si a ramas sa astepte platforma. Eu am luat copilul si am plecat cu un taxi la Medlife. Dupa eco nu mergea sa comand taxi, eu stau in camp deci nu am mijloace de transport. Vazand ca nu merge am mers 2km pe jos ca sa gasim un taxi, imbracati foarte sumar pentru ca m-am gandit ca nu are unde sa imi fie frig
si am plecat in bluza si atat. Tare suferita ecografia asta...
Sunset, vesti????
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi salut burtici ...am revenit de la medic ....sunt atat de fericitaaaa ...am vazut una bucata inimioara ![]() ...sarcina evoluaza bine si suntem in parametri ...maine ma duc la medicul de fam sa ma ia in evidenta si sa facem toate analizele cuvenite ...dar de atata bucurie m-a apucat o stare de voma de nu am putut manca nimic....o sa incerc sa beau macar un pahar de lapte Doamne ai grija si de noi 5+ |
Ne-am sincronizat!!!! Felicitari
!!! Cat are lungime?? E superba partea cu inimioara 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
magdaz_ina spune:
Bafta la eco si cat mai putine "greturi"!
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de
Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
douradoudou spune:
felicitari fetelor pt inimioarele active 
..de abea astept sa treaca saptamana asta si luni ma duc si eu la echo
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
sashenka_h spune:
ei bravo fetelor numai vesti bune fetelor, sa fie sanatosi 

Mami Andreea
6sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Madanic spune:
Vin si eu cu vesti.
Am fost la doctor, si samburelul meu are 2cm si o inimioara activa. Nu mai am nici sangerare, si am luat doua kilograme in greutate.
Nu mi-a dat inca de facut analize, se asteapta pana in saptamana 11 ca sa poata sa-mi faca si screening-ul pentru Down sindrom si alte anomalii genetice.
M-a intrebat deja cum vreau sa nasc, natural sau prin cezariana. Cica avand in vedere ca am antecedente la bebe mare primesc optiune. I-am zis ca inclin sa nasc natural, insa mi-a zis sa mai astept cu decizia. Ca cica al doilea bebe e mai mare de obicei decat primul si cu asta m-a terminat. Pai daca Isabella a avut 4.100kg, la al doilea ce ma fac
.
Oricum i-am zis ca nu iau o decizie definitiva pana nu vad estimarea eco din ultima spatamana.
Am vazut ca discutati despre sani tensionati, eu la prima sarcina n-am avut nimic pana la nastere. Dar acuma parca plesnesc. Ceea ce imi creeaza alte griji. Prima oara nici un simptom si am crescut 2 numere la sutien, dupa ce am incetat alaptarea au ramas asa
.
Sper sa nu mai creasca ca altfel ajung la cupa DD.
Nici eu nu mai iau vitamine, pe langa faptul ca mie frica ca in combinatie cu mancarea o sa fac surplus imi si agraveaza starea de greatza. Mi-a dat doctorul acum o pastilutza care cica are trebui sa ma scape de greatza.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
8+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Ioana_Mami spune:
Felicitari fetele care ati fost la eco!!!
Asa sa o tinem toata Odiseea doar cu vesti bune!!!!
Acum revin la vechea mea problema de la capitolul 1 ,2
..
Nu ne punem si noi nume personalizat la odisee???CA ne-am strans ceva
Fericita
+8
ioanast spune:
Felicitari mamicilor care ati adus vesti bune!
Eu trebuie sa astept pana marti dupa Paste si nu prea mai am rabdareeeee! Dar abia atunci sunt 7 saptamani fara o zi! Insa ma simt bine, nu simt sa fie nimic in neregula cu mine in afara de sanii foarte tensionati deci sper sa fie totul ok.
5+
vmadelain spune:
Buna tuturor si bine v-am gasit! Sunt o graviduta de 4+, sunt ft entuziasmata dar si in acelasi timp putin "speriata". Ma bucur ca putem fi partenere de bucurii si impartasit experiente.
Sa avem cu toate sarcini usoare si bebei sanatosi!
Va pup!
4+