Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eu am nascut la CF2. Nu stiu Gherasie sa fie seful de sectie. Poate mai nou? Seful de sectie pe care il stiam eu anul trecut era Tanase. Despre Tanase am citit de mai multe ori pe forum ca "influenteaza" parerea mamicilor catre a face cezariana. Tot asa ca e foarte ocupat. De fapt in CF2 majoritatea femeilor nasc prin cezariana. Daca vreti cezariana, ati nimerit bine. Eu am nascut cu Corina Echim si o recomand. Este ok. Din pacate tot cezariana am avut desi vroiam sa nasc natural. Sunt cam panicati pe acolo si la cel mai mic semn posibil hop cezariana.

Mami de (28.10.2008) si bb2 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si eu am UM 10.02. Deci s-ar putea sa nastem amandoua. Ai fost pana acum la control? Sigur e sef de sectie de 1 luna. Va spun din surse sigure,

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am fost sapt trecuta la control de nu mi-a vazut sacul si ma mai duc joia asta, acum plec sa-mi iau rezultatele de la hcg
cat despre cezariene nu stiu ce sa spun, eu am fost nevoita sa fac cezariana dar o colega de a mea a nascut normal tot acolo

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

In cazul asta ma bucur. Poate se mai schimba ceva pe acolo. Tanase fuma la el in birou cu usa deschisa de se imprastia prin toata maternitatea...
Maternitatea arata foarte bine, dar la fel ca toate celelalte nu au nimic in dotare. Nici macar calmante sau vata. Cand am fost eu nu aveau nici apa calda. Asistentele de la copii sunt in numar mult prea mic. Pot raspunde la o cerere si dupa 5 ore de asteptare. Acolo ori ai tu grija de copilul tau... ori nu prea are nimeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

am fost sapt trecuta la control de nu mi-a vazut sacul si ma mai duc joia asta, acum plec sa-mi iau rezultatele de la hcg
cat despre cezariene nu stiu ce sa spun, eu am fost nevoita sa fac cezariana dar o colega de a mea a nascut normal tot acolo

pai da, si eu am 2 prietene care au nascut normal acolo cu doctora mea. dar efectiv in saloane cand am nascut eu erau mult mai multe cu cezariana. ce sa faci? e mult mai comod pentru medici. asteptam rezultatele la hcg.

Mergi la inceput

Sper sa nu mai fie asa, eu am putin noroc pentru ca nasa mea este asistenta acolo si va asista si la nastere , va fi pe acolo si dupa. Sper sa fie bine.

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

In cazul asta ma bucur. Poate se mai schimba ceva pe acolo. Tanase fuma la el in birou cu usa deschisa de se imprastia prin toata maternitatea...
Maternitatea arata foarte bine, dar la fel ca toate celelalte nu au nimic in dotare. Nici macar calmante sau vata. Cand am fost eu nu aveau nici apa calda. Asistentele de la copii sunt in numar mult prea mic. Pot raspunde la o cerere si dupa 5 ore de asteptare. Acolo ori ai tu grija de copilul tau... ori nu prea are nimeni.

7+

Mergi la inceput

Alexa, sigur o sa fie bine! Mi-a placut ca au lasat toate rudele in vizita imediat dupa nastere. Si aveam si copilul cu mine. Mi-a placut ca m-au externat repede. Asistentele au fost toate de treaba, mai putin una mai in varsta si mai grasa care era foarte aroganta si intepata. Noroc ca nu am nascut cu ea.

Mergi la inceput

BTW, daca nu imi iese invarteala cu doctorul actual poate imi pui si mie o pila pe acolo . As mai naste si a doua oara cu Corina Echim. Doar ca ar fi cu siguranta cezariana asa ca prefer sa o mai aman.

Mergi la inceput

Dar acum unde ai vrea sa nasti?

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

BTW, daca nu imi iese invarteala cu doctorul actual poate imi pui si mie o pila pe acolo . As mai naste si a doua oara cu Corina Echim. Doar ca ar fi cu siguranta cezariana asa ca prefer sa o mai aman.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

la mine nivelul hcg-ului s-a dublat adica sarcina evolueaza bine
pai l-a mine nu au lasat pe nimeni sa intre pana nu a spus doctorul, iar copilul mi l-au adus numai atunci cand le-am spus ca ma simt in stare sa am grija de el. cat despre asistente mi s-au parut toate ff dragute, nu am vazut nici una grasa si acra. defapt alea grase sunt acre

Mergi la inceput