Ingineri fosti, viitori...(33)
Raspunsuri - Pagina 8
iepumic spune:
Cristina, imi pare rau ca ai asa niste greutati. Sper sa fie totul bine cu tatal tau, cu restul...la fel, cred ca se vor rezolva. Eu sunt alaturi de tine, daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi sau un sfat. Ai grjia de tine!
nma spune:
Elena felicitari pt prezentari . Nr meu de tel il gaseti pe mail-ul comun de la strumfi. Daca nu uit o sa iti trimit si un mail de casa cu el.
Cristina imi pare rau ca sunt probleme. Sanatate multa tatalui! Cu job-ul e o perioada grea dar sper sa gaseti repede ceva.
Anca e bina ca profiti de weekenduri .
Despre mine .... iar ma plang de timp liber. La birou sunt multe lucrari, ajung acasa obosita. Cu casa lucrurile merg binisor. Abia astept sa terminam cu betoanele, praful ... Am inceput sa caut mobila, stiu ce vreau dar gasesc mai greu.
Vreau plita electrica, daca aveti sa imi spuneti care sunt minusurile ei. Nu va fi pe inductie (prea scumpa ).
Sunt putin stresata, de azi Alex incepe pregatirea la scoala pentru probele sportive. Am niste emotiii ....
Sunt suparata ca nu am scapat de dermatita. Vineri am fost la Bucuresti si am mai facut o tura de analize la word clinc. O gramada de bani, sper sa merite.
Trebuie sa merg pe teren.
Va pup
Nico
tuinea spune:
Buna fetelor!
Elena La multi ani de ziua numelui! Sa ti se implineasca toate dorintele, sa fiisanatoasa si to ce doresti sa ti se implineasca.
Cat despre intors nu stiu sigur... De cand am venit acasa nu am reusit sa pun pe partea cu de ce sa ma intorc decat doua randuri si pe partea cealalata am umpult 4 foi A4 deja... Nu stiu ce am sa fac. Am sa aplic dupa ce terin examenul din iunie si in strainatate dar pentru joburi bine platite si care or sa-mi dea posibilitatea sa o duc pe Roxy la o scoala particulara probabil. Acum facem in fiecare zi engleza eu cu ea si o prietena de-a ei si se simte deja. Cred ca profesoara cu care a facut inainte a fost foarte superficiala si a tinut-o cu catelul, pisica pe care ea le stia deja...
Nu stiu ce sa mai zic. ramane decat sa astept si sa vad ce se mai intampla si cum imi este si norocul si cum mai vrea si Dumnezeu.
Acum ma apuc sa redecorez apartamentul ca mau inundat vecinii si oricum nu imi mai placea nimic aici.
Ancuta multumesc frumos de sustinere.
Nico sper sa ai mai mult timp dupa ce termini casa. banuiesc ca listuta cu visuri de realizat s-a scurtat si nu va mai fi nevoie sa lucrezi asa de mult... Ups am uitat ca trebuie sa traim si in Romania asa cum zicea cineva asta ne ocupa tot timpul...
Va pupic!
nma spune:
Elena, LA MULTI ANI!
tuturor celor ce isi serbeaza zi onomastica.Eu o sa am multi sarbatoriti. Pana luni o tin tot intr-un chef .
Cristina grea decizie ai de luat . Sper sa alegi cea mai buna solutie pentru tine si familia ta .
Eu trebuie sa ma gandesc serios cum sa ma organizez sa am mai mult timp pentru copii. In toamna Alex incepe scoala si ar trebui sa facem temele impreuna.
Deocamdata am renuntat la varianta gradinita privata pentru Andra. Din toamna la merge la una de stat cu program prelungit pana ne mai redresam cu banii.
Ma astept la reduceri de salarii pe fondul crizei (la sot sigur vor fi) .
Lucrarile la casa merg greu din cauza ploilor. Nu mai putem sa ducem materiale. Azi mergem sa cumparam usile de interior, gresie si faianta. Sper sa gasesc ceva sa imi placa.
Nico
xerxe2005 spune:
Multumesc frumos, Nico.
De dimineata petrec si tot voi petrece week endul asta...
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Otiliav spune:
Salutare!
Elena, multa sanatate si petrecere frumoasa!
Eu am avut si am o perioada tare stresanta. Am cumparat o masina la mana a doua pentru ca nu aveau 3 copii loc cu scaune cu tot in cea veche si nici scaun in fata nu puteam pune. Ne-am decis cam greu dar ma bucur ca am depasit perioada. Am fi vrut noi una noua dar ne ducea minim 30000 de euroi ca numai taxa statului este 8000 de euro.
Inca nu am inceput sa merg cu ea, azi am rezolvat si cu asigurarea dar vrem sa innoim franele pe fata mai intai ca ar cam fi nevoie.
In rest, ce sa mai zic. Ieri dupa o dimineata agitata cu mers sa cumparam un far care l-am bulit eu de ceva ani la cea veche (avea jos o spartura dar vrem sa o vindem cu el in stare buna), la politie cu sotul, la garaj pentru programat masinuta nou, numai bine ca ne-am trezit cu clientul de la proiectul actual pe cap. Sa vada cum stam cu munca , asa inopinant. Bine ca eram la servici si eu si colegul ca si el are nevasta in spital, iar al treilea coleg care ar fi trebuit sa fie in echipa e imprumutat la alta firma pentru nu stiu cat timp
In final am iesit bine, s-a mirat ca deja aveam in mare structura documentului, cica sa o trimitem asa numai sa aibe si ei ceva mai repede sa aibe ce arata clientului lor. Si uite asa m-am facut de munca in we si luni cand era zi libera, ca marti sa trimit ceva. Iar colegul e musai sa plece, marti ii este operata sotia in alt oras.
Si eu stau pe forum
Cristina, sper ca se vor aranja toate in bine si la tine. Uite eu azi am primit 2 vesti bune, in final in concediu de maternitate nu o sa ies chiar foarte rau cu banii, adica nu va fi foarte mult sub salariu. Iti tin pumnii si tie de vesti bune.
M-am uitat si eu de curiozitate si un an la British School in Bucuresti costa enorm, aproximativ 16000 de euro. Ma gandeam sa o dau la British aici si daca ne relocam sa fie in acelasi sistem. Dar n-am atatia bani, mi se pare strigator ca astia de aici au locuri la jumatate de pret pentru persoane fizice pe cand in Romania doar asa scump.
Dar ce de scolari din toamna. Si Ana incepe si tot am zis ca fac o vizita la scoala ei cu sotul. Mai am cateva zile la dispozitie pana pleaca la Bucuresti, iar nervi si examen .
Nico, eu vreau sa renunt la gradi pentru Elisa daca tot voi fi acasa, dar si la after-school pentru Ana, deh criza plus ca prefer sa manance ceva gatit si sa facem temele impreuna.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra
xerxe2005 spune:
Otilia
Socrul meu se simte din ce in ce mai rau, nu mai mananca, nu mai bea decat o jumatate de pahar de apa pe zi si ala cu greu....
Soacra mea imi pare mai preocupata de organizarea treburilor pentru cazul care socrul meu se duce. Vrea sa varuim una din camerele in care locuim noi la parter, ca sa poata aseza sicriul si are si alte planuri de renovare, care mie personal mi se pare ca depasesc in intensitate pe cele referitoare la cum ar putea sa il faca pe socrul meu sa manance si sa bea totusi ceva.
Simt ca o sa avem parte de multa tensiune. Va fi un an greu.
Deja am promis ca botez peste doua luni o fetita si ca voi cununa un cuplu pe 31 iulie.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
nma spune:
Buna dimineata!
Elena Imi pare rau pentru socrul tau. Multa sanatate!
Ma bucur pt tine ca vei fi nasa. E tare placut, desi e greu financiar.
Otilia bafta multa sotului la examene.
La after school nu renunt, prefer sa faca lectile acolo decat seara tarziu cu mine. Eu doar o sa il verific, eventual lucram ce nu a terminat.
Voi renunta la bona si macar asa fac ceva economie.
Pisi lasa torsul si hai sa ne mai povestesti despre voi. Sper ca sunteti bine .
Nico
Otiliav spune:
Neata!
Nico, din cate am inteles aici la after-school nu se fac teme, se joaca si mananca te miri ce, oricum nu ceva sanatos. Si mai costa si 300 de euro. De aceea cred ca fiind vizavi de gradina noastra scoala imi este mai usor sa o iau acasa, intind masa pentru noi fetele, o pun la nani pe Elisa si sa fac temele cu Ana.
Noi pe 1 si 3 iunie avem de mers la scoala, ba parintii ba o zi de proba copii.
Mersi de urarea pentru sot, are un singur examen ca sa termine dar nu stiu daca sa ne facem sperante.
Cristina, hai cu vesti bune.
Anca, tu nu mai zici nimic? Cum mai stai cu tiroida? sper ca te-a "rezolvat" doctorita cea noua si tanara.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra
iepumic spune:
Salutare, fetelor, v-am citit rapid printre randuri ca sunt in galeata rau. Mi s-a intors minunatia de proiect la care lucrez de 2 ani si am predare pe 1 iulie, cand planuiam sa fiu deja in concediu de 1 saptamana.
Ca si Oti, am lucrat si sambata si luni fiindca nu am resurse pe care sa le pun sa lucreze cu mine la proiect si trebuie sa fac eu cat 4 (chiar la propriu, fiindca as mai avea nevoie de inca 3 colegi sa lucreze cu mine pe proiect ca sa putem respecta termenele). Saptamana asta a fost cum a fost, am reusit sa ma organizez si sa fac destul din ce imi propusesem, dar de saptamana viitoare va fi mai greu pentru ca incep sedintele si nu voi putea sa si lucrez si sa si fiu la sedinta in acelasi timp. Sper sa se mai elibereze colegii intre timp si sa mai poata prelua ceva si pe proiectul meu. Oricum probabil imi voi amana concediul si voi lucra toate weekendurile pana atunci. Dar vreau foarte mult sa inchei acest proiect si, mai ales, sa il inchei cu brio. E mai mult decat o sarcina de servici, e o ambitie personala si e cu atat mai dificil cu cat eu l-am preluat dupa ce a fost facut vraiste de altii dinainte si acum practic trebuie sa repar si greseli din trecut care s-au amplificat pe parcurs. Din pacate, stagnez cu cursul de Project Management si nici nu pot incepe cursul de Auditor energetic in iunie asa cum aveam de gand.
Cristina, sotul meu imi zice aproape zilnic ca ar fi mai bine sa emigram. Eu ma las mai greu, am retineri din multe motive. Oricum...voi aveti deja copil si trebuie sa va ganditi in primul rand la viitorul Roxanei. Si dupa parerea mea - strict o parere personala - viitorul nu suna deloc bine in Romania, cu tot regretul pe care il am cand afirm asta.
Elena, un LA MULTI ANI intarziat. Sa fii sanatoasa si fericita! Nu te stresa pentru ce va fi...ia-le asa cum vin si spera sa fie bine.
Oti, tot "Metalul" ala va da de furca? Bebe din burtica ce face? Eu cu tiroida nu am mai facut nimic, adica imi fac cuminte tratamentul si am facut o parte din investigatii dar nu pe toate fiindca nu am avut timp. Chiar azi trebuia sa merg la o ecografie si efectiv nu am avut cum sa ajung. Eu ma simt binisor si vad ca mi-a crescut un pic rezistenta la oboseala si la efort, m-am apucat si de sport (alerg cam de 2 ori pe saptamana in jurul lacului Herastrau...cu pauze, nu va faceti idei ca dintr-o bucata) si urc numai pe scari, nu mai folosesc liftul decat cand am laptopul dupa mine.
Azi m-am trezit cu dureri de burtica si ceva scurgeri maronii si nu stiu pe seama a ce sa pun toate astea (sunt abia ziua 20) dar deocamdata am luat No-SPa si incerc sa nu ma impacientez.
AH...sunt fericita ca mi-am luat bilete la concertul Aerosmith si poate reusesc sa imi iau si la Elton John, in functie de cum voi sta cu banii (e cam criza prin buzunare).
Nico, lasa ca e bine ca aveti de lucru pe "foamea" asta. Noi ne agitam foarte mult pentru proiecte noi fara prea mare succes.
In rest...sa fim toate sanatoase si s-auzim de bine.
Va pup cu drag, mi-era foarte dor de voi.