Ingineri fosti, viitori...(33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Lasa Anca ca vine la amandoua deodata! La ingineri se vor impusca 2 iepuroaice dintr o data!!!!!
Nu ne mutam la casa. Vrem una de vacanta. Ca ne dorim sa avem vacante multe!
Asta dupa ce mai vedem lumea. De fapt singurul lucru pe care mi l doresc e sa mai fac un bebe si sa l vad pe Vla cum se joaca cu el/ea.
Da mai Anca Vla face 4 ani peste 2 luni!!!!!! Ma duc sama uit la un film.
Pupici!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, eu am fost (probabil m-a scos de pe lista ei daca a vazut ca nu dau semne de viata in ultimii ani) la doamna doctor Cuncea Liliana si sincer mi-a placut de ea. Adica mi-am permis sa deschid discutii de genul "ma doare asta, am citit pe net ca ..., ce investigatii recomandati dumneavoastra" Are baieti de varsta noastra asa ca stie cam cum gandim. Avantajul tau este ca-i foarte aproape, mare dezavantaj s-ar putea sa fie coada de la ea in caz ca are la fel de multi pacienti ca acum cativa ani.
Eu mai trebuia sa-ti scriu si PM. Am discutat intr-un final cu colegul dar nu stie un site precum cel norvegian si stii cum e fiecare traieste in stilul lui, nu s-a bagat sa faca estimari.
Ioana, ei ca n-ai vrut sa ma asculti cand ziceam sa treci la treaba mai repede. Oricum mai bine mai tarziu decat niciodata, poate faci gemeni Bafta pe toate planurile!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

O saptamana plina de soare si voie buna !

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am fost ieri in Bucuresti si am prezentat 2 din rapoartele la care am lucrat in ultima luna. Comisia era formata de experti, profesori de la univesritate, consilieri pe langa fimre de proiectare, deci oameni de greutate.
M-am descurcat bine, le-am arata ca desi sunt mai tanara si neexperimentata ca predecesoarea mea, pot face si eu treaba buna.
Asa ca sunt un pic mai relaxata...Bineinteles ca intru in alte treburi, alte predari, dar macar pentru o zi vreau sa nu intru inca in priza, mai ales ca am inc amulte ore lipsa de somn adunate in ultima saptamana.

Copilul meu a fost foarte fericit cand am ajuns acasa si m-a pupat cu foc. Multumesc Domnului ca am avut un sofer experimentat care m-a adus in siguranta acasa.

Nico, am intrebat asa, ipotetic, nu stiu inca daca vom reusi sa plecam undeva anul asta. Avem o idee sa plecam cateva zile la munte (nu stiu inca unde) cu un cuplu care nu are copii, deci nu il pot lua nici pe Razvan...nu vreau sa te tin incurcata in nici un fel, zau.
Intr-o buna zi poate ne vom vedea totusi. Da-mi pe pm nr. tau de telefon, poate ajung totusi in Ramnicu Valcea anul asta.
Pupici

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare, dragelor! Sper ca va bucurati de week-end, eu una cel putin ma bucur foarte mult de acest sfarsit de saptamana deoarece am avut o saptamana crunta care a culminat foarte mult stress vineri asa ca aveam mare nevoie de putina detasare, mai ales ca o voi lua de la capat luni cu aceleasi probleme ramase nerezolvate.

Va invit sa aruncati un ochi la semnatura mea si sa accesati MyOpinion, un loc unde puteti sa cititi diverse review-uri sau sa le trimiteti pe ale voastre, daca aveti lucruri sau locuri despre care vreti sa va spuneti parerea. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar a avut atatea probleme... Nu va mai spun. L-am avut pe tata in spital. M-a asteptat sa faca o operatie... ce sa va zic i s-a extirpat o tumoare imensa. Acum asteptam biopsia... Este acasa dar nu sta cuminte. Se duce la magazin si ar trebui sa se odihneasca.
Vremea de aici ma da peste cap. am suferit rau de caldura. am zis ca mor. Acum cand ma mai obisnuisem iarasi rece.
De norul vulcanic nu va mai zc ca stau cu un morcov undeva cat casa ca am bilet pe 25 iunie si daca se intampla cea nu ajung la examen pe 29. La servici in Romania asa cu ati fi banuit nu ma primeste nimeni cu bratele deschise mai ales caum cu situatia asta de criza.
In rezumat va spun ca am o perioada tare de cacao. sper sa ajung sa citesc ce ati scris si sa intru mai des. De azi ma apuc de citit pentru examen se zice...
Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Cristina, chiar ai curaj sa te intorci? Cand toata lumea ii invidiaza pe cei care au emigrat? Chiar nu ati putea gasi o solutie sa ramaneti in Irlanda?

Dorina, pe unde umbli? Ce iti mai fac baietii?

Mergi la inceput

Mergi la inceput