Ingineri fosti, viitori...(33)
Raspunsuri - Pagina 6
iepumic spune:
Salutare.
Hai ca v-am pus niste poze de la team building: Incepand de aici.
Cristina, e greu cu atata bagaj.
Am facut ca activitati in team building: tenis, baschet, petanque, volei in piscina, cantat langa focul de tabara si foarte foarte mult dans! Iar liantul a fost, in principal, vinul rosu!
Nico, foarte repede merge cu casa, sau cel putin asa mi se pare mie!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Pisi, ce ma bucur ca a inceput sa se simta efectul dorit. Spor la crescut!
Cristina, felicitari pentru finalizarea lucrarii si spor la impachetat. Re-acomodare usoara in Ro doamna lector, sper ca am scris bine.
Nico, wow ce bine avanseaza lucrarile. Se ocupa sotul tau, nu?
Anca, ce tineri si frumosi sunteti V-ati distrat pe cinste iar mancarea de pe platouri
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra
xerxe2005 spune:
Nico, ma primesti la vara intr-o vizita sa iti admir casuta?
Citat: |
citat din mesajul lui nma Eu nu prea mai am timp de DC, la birou am mult de lucru, acasa ... ma tresez cu proiectul casa. Pacat ca ziua nu e mai lunga . casa are deja acoperis, e tencuita pe interior. Azi se face instalatia electrica, maine se pun ferestrele .... cu pasi mici ne apropriem de final. O zi frumoasa! Nico |
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
nma spune:
Buna dimineata!
E gata . Eu am servit deja portie dubla.
Elena cu draga inima. Ce mai face Razvan?
Anca am bucur ca te mai si distrezi. Vorba Otiliei, sunteti tineri si frumosi.
Otilia observ ca vei fi mami de 3A .
De casa nu stiu ce sa spun... eu asi vrea sa se termine mai repede. E drept ca lucrarile au fost oprite de multe ori din cauza ploilor.
Sotul a fost dirigintele de santier .
Sunt dezamagita ca nu vom avea gaze desi conducta e la 200m de noi . Costurile sunt mult prea mari asa ca am renuntat (asta in conditiile in care suntem 5 familii care am fi platit). Macar s-a rezolvat cu canalizarea si apa.
Inca nu mi-am gasit gresia pt bucatarie . Ce asi vrea eu e mult prea scump.
Va las ca ma streseaza un coleg cu niste planuri.
Nico
xerxe2005 spune:
Sunt plina de treburi si de predari la serviciu...am senzatia ca nu mai reusesc sa ma linistesc si eu...E doar vina mea de fapt ca i-am obisnuit cu ritm alert si eficient de lucru si acum mi se cere doar sa mentin acel ritm...am obosit insa.
Socrul meu se simte din ce in ce mai rau. Chimioterapia nu il ajuta, are acum o tumora la ceafa, la coloana si nu poate fi operat. Azi dimineata s-a dus la spital, ca se simtea foarte rau. E ingrozitor sa vezi o persoana draga langa tine cum se topeste si nu o poti ajuta.
Copilul imi este sanatos si voios si asta e tot ce ne da putere.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
iepumic spune:
Salutare, dragelor. Cum fu de 1 mai?
Noi am tras o fuga la niste prieteni, langa 2 Mai, si am esuat si in Vama Veche. M-am bucurat mult de vremea frumoasa de afara si sper sa ramana asa ca vreau sa ma apuc de alergat in parc.
In rest...la servici nu se misca mare lucru deocamdata, dar se anunta resuscitarea unor proiecte mai vechi si, ce de obicei, vor incepe probabil toate deodata.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
Ioana81 spune:
Buna dragele mele!
Iertati ne ca nu mai intram dar in suflet va port !!!!!!!!!!!!
V am mai citit repede la capitolul asta. Otilia ce face burtika? Sa stii ca s geloasa pe tine.
Anca cum e cu bbul? Se lasa asteptat ca la noi?
Sa va povestesc ceva. Cum am vazut ca nu pot face copilul mai repede, m am dus sa mi fac analizele si ce credeti?......ECOLI!!!!! Si acvum ne chinuim sa scapam de ei. Sunt groaznici. Greu mai scapam. Saptamana asta mi am luat medical si m am dus sa mi fac eco abdominala si ce credeti am si pietre la rinichi si la bila. acum tb sa scap si de astea. Ufff si s deprimata ca imbatranesc!!!!!!!!
In schimb Vla e domnisor! MAi are un pic si face 4 ani! Nu stiu cum au trecut anii. Si acum am reusit sa l conving ca daca o sa aiba o surioara o sa o iub esca(are niste pb cu fetele nu i plac-perioada barbateasca in care nu considera ca e nevoie de femei decat de mama!!!!!!). In rest suntem bine asa cat putem....deja ma lasa fortele. Am tras mult in ultimii ani, v am zis ca ne am luat apt cu 4 camere. acum vrem sa ne luam(suntem in cautari) de un teren cu casuta la leresti....poate stiti....e o zona de vis. Ne place mult acolo.
Va pup!
Ioana si Vladimir
POZE
iepumic spune:
Salutare!
Fetelor, m-am facut blond-pai! . Arat ca un pui de gaina.
Ioana, ma bucur sa te mai vad pe aici! Nici la noi bebe nu apare. Nu-mi vine sa cred ca Vladut are deja 4 ani!!!!!!!!!!!!! Ma sochez, deja au trecut 4 ani?????????????????????
Otilia, am si eu nevoie de o informatie de la tine. Stiu ca tu mergeai la dispensarul de pe str. Nada Florilor. trebuie sa imi schimb medicul de familie si ma gandeam ca poate gasesc unul acolo. Ce zici, ma poti ajuta cu idei?
Va pup cu drag, o sa revin cu vesti despre planurile de vacanta.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepumic Salutare, dragelor. Cum fu de 1 mai? |
Pai am muncit cu drag si spor ca doar serbam ziua muncii .
Am fost la casa si am trabaluit pana la ora 21. Dar la anu' ma revansez eu .
Ioana sper sa se rezolve repede problemele si sa vina bb-le. deci va mutati si voi la casa? Eu abia astept.
Elena imi pare tare rau pt socrul tau. La Cluj ati mers? Sunt medici foarte buni la Institutul Oncologic.
Pana la urma ma vizitezi? sa stiu sa tin copiii acasa . Din luna iunie i-asi duce la socrii, dar inca nu stiu nimic sigur.
Nico