Ingineri fosti, viitori...(33)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
iepumic spune:
Salutare, fetelor!
Am revenit si eu din concediu duminica seara. V-am citit rapid din urma:
Oti, nu am reusit sa vad poza cu tine, nu stiu de ce, dar imi doream mult sa te vad! Ma bucur pentru sotul tau ca a reusit in sfarsit sa scape de examen. Acum puteti sa va ganditi si voi linistiti la bebe care mai are putin si vine.
Elena, Nico, nu disperati...o sa vina si vremuri mai bune. Intr-adevar, sanatatea e ceva ce neglijam cu buna stiinta pana cand ne da peste nas....
Cristina, sper sa iti gasesti un job pe masura pregatirii si capacitatii tale si remunerat in consecinta.
Dorina, tu ce mai zici?
Va pup cu drag pe toate, mi-a fost dor de voi. Revin cu poveste din concediu si poze cat de curand.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat dar am fost la mare. Acum sunt un pic mai relaxata desi nu am motiv. Nu am obtinut jobul. Presimtirile mele au fost gresite... Nu stiu ce sa mai zic. Am aflat cine l-a obtinut: tot cineva din interior. Poate si asta este un motiv.
In fine fac aplicatii ...
Nico La multi ani pentru flacau. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Felicitari si pentru mutatlul in casa nous. Sper sa termini cat mai repede. Si eu astept lemne... Ma enerveaza si pe mine ca si pe tine neseriozitatea...
Elena te imbratisez si sper sa scapati si voi din unghiul asta intunecat... Te cred ca ai mult mai multe responsabilitati acum...si griji nu numai asa de zi cu zi ci si financiare. Eu te inteleg perfect dar ma tin tare...
Ancuta nu ma tin cu nasul pe sus. As face orice slujba care sa-mi asigure un salariu decent in Romania sau altundeva. Din pacate m-am trezit fara job intr-un moment rau. Cum a fost vacanta?
Otilia nu te vaita te rog. Esti asa de frumoasa si tu o sa ai o bebita draguta si frumoasa si sanatoasa,. Eu sunt ca un pepene si nu fac nimic...
Va pupic si sper sa intru cat de curand.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Buna dimineata!
Am pregatit un fresh cu gheata. Dimineata la ora 6.30 erau 20 de grade .
Nu stiu cum sa ma mai imbrac la birou. Avem AC dar cand e de mers pe teren ....
Am mult de lucru si chef zero. Vreau vacanta, undeva la munte .
Duminica am mers la Ocna Sibiului, apoi in Dumbrava la muzeul satului. O frumusete Dumbrava. Am mai programat o vizita cand sunt si copiii acasa. Si mancarea e foarte buna. Daca ajungeti prin zona sa va rezervati cateva ore de plimbare.
La baie in Ocna nu va recomand sa mergeti. Sunt in santier, nu ai unde sa faci un dus, o toaleta, nimic. E o zona frumoasa, pacat. Am facut dus la o improvizatie cu apa rece si am platit .
Cristina o sa apara si job-ul tau. E o perioada nasoala acum, dar o sa treaca. La noi in oras nu se anunta vremuri prea bune. Incerc sa ma implic in mai multe proiecte, sa vedem de iese ceva. Pe actualul job nu ma pot baza prea mult timp.
Poze din concediu nu ai?
Anca abia astept sa aud pe unde ati ajuns .
Elena cum mai sunteti?
Pisi draga, esti in vacanta? Imi tot propun sa te sun, dar trece timpul ....
Vineri mergem la strumfii, le pregatim o petrecere.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
A fost foarte frumos la nunta. Chiar aveam nevoie.
Sunt insa obosita...cronica. Adorm in sala de asteptare la spital, adorm in autobuz, la serviciu nu prea fac nimic, noroc ca e o perioada mai lejera acum.
Maine abia o externeaza pe soacra mea. Si acasa trebuie ingrijita, o sa vedem daca va sta la pat sau va incerca sa se ridice... in spital, cat a stat, 4 sapt, nu s-a ridicat deloc. Va avea nevoie de perfuzii, probabil va sta cu scutec....
Si suntem consemnati la domiciliu deci...nu cred ca mai apuc anul asta sa iesim undeva si as avea atata nevoie...
Incerc sa ma gandesc cum sa organizez o sarbatorire intarziata a aniversarii lui Razvan, pe duminica, la un gratar la iarba verde, ca sa nu fie acasa agitatia.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna fetelor!
Nico, Elena va doresc ca toate problememel sa se rezolve.
Le pupic si pe fetele celelalte si sper sa ne mai viziteze.
WEu maine plec o fuga pana la Viena si pana luni nu mai am net.
Sper sa ne auzim sanatosi.
Pupici!
iepumic spune:
Neata!
Elena, of, e tare greu prin ce trebuie sa treceti. Sper totusi ca lucrurile sa stea mai bine in curand.
Cristina, ce job era asta?
Nico, am ajuns in multe locuri: Florenta, Pisa, Carrara, Genova, San Remo, Monte Carlo, Nisa, Cannes, Parma, Graz, Viena...si alte locuri mai micute. Am facut plaja si baie in Marea Mediterana, pe coasta italiana si cea franceza. A fost super cu cortul, nici nu merita sa mergi la hotel. Am pus poze pe Facebook dar am impresia ca nu se pot vizualiza decat daca aveti cont de FB asa ca dati-mi un ADD FRIEND pe FB .
Otilia, tu cum esti?
Eu momentan sunt ocupata sa depun CV-uri pentru job-uri la Uniunea Europeana, cred ca va trebui sa dau si niste examene. O sa dureze dar am incredere ca pana la urma voi gasi un loc de munca pentru mine, problema e sa gasim si pt Iepu job in zona in care imi voi gasi eu (sau invers). Am ajuns la concluzia, intarita de experientele din concediu, ca in tara asta nu avem nici un viitor. E foarte trist, mai ales ca atunci cand vom gasi un job parintii mei vor suferi un soc, in special mama. Deocamdata nu le-am spus, ca nu vreau sa ii stresez inutil.
Va pupic pe toate, in weekendul asta ma duc si eu sa ii vad pe mami si pe nepotul meu.
sorana spune:
Buna.
N-am mai intrat de mult pe aici, sper ca ma primiti
Iepumic exact asa ne-am hotarat si noi. Sa depunem cv-uri si prin alte parti de soare pline, ca aici ... slabe sanse sa ne fie mai bine.
Sorana si Monica (7 ani)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Buna dimineata!
Sorana bine ai revenit . Deci toata lumea vrea sa plece din tara
. Si pe noi ne bate gandul. Acum suntem in faza de studiat limba engleza.
Anca sper sa fie asa cum iti doresti . Nu am reusit sa vad pozele. Acasa nu am intrat pe PC. Sper sa reusesc azi. Tare imi e dor de o vacanta cu cortul. Imi tot stresez sotul sa cumparam altul (cel vechi ne-a fost furat din boxa).
Elena cum te descurci? Ai reusit sa pregatesti ceva pt Razvan?
Cristina deci te ti de vacante, nu? Plimbare sau shopping? Astept pozici .
Pisi, Oti .
Ne-am intors si noi de la copii. Ma bucur ca au inteles ca trebuie sa mai stea putin la bunici. Peste doua saptamani o sa ii aduca socrii acasa.
I-am serbat pe amandoi sambata seara. Desi nu au avut multi copii a fost frumos. S-au bucurat tare de cadouri, de tortulete (a avut fiecare tortul lui).
Si uite ca va povestesc de una alta si uit sa va servesc cu ceva bunati. Azi domnisoara mea implineste 3 anisori, am domnisorica mare .
Deci avem
si
Nico