Ingineri fosti, viitori...(33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Hehe n-am ramas singura pe aici...
Nico sper sa termini asa cum ti-ai planificat si daca nu - nu dispera. Poti sa te muti si daca nu este totul chiar terminat. Bucurati-va de realizarea voastra.
Elena multumim frumos de cantecel! Cum se simte soacra ta? De cel mic cine iti are grija?
Otilia merci mult de incurajari. Cu Roxy cu scoala nu fac nimic la momentul asta. Nu am aflat nimic de la interviu. Astept. Au zis o saptamana. Ar mai fi maine si poimaine... Daca mergem pentru 6 luni in NI o sa fie bine: mai incearca sa se acomodeze.
Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Am uitat sa spun La multi ani la toti cu numele de Ilie! Toate dorintele sa vi se implineasca!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

E o zi speciala pt mine azi asa ca am venit cu desaga plina de bunatati.
Deci, azi puiul meu drag face 7 anisori asa ca dau mare petrecere.

Am pregatit din belsug, multa , dar si
.

Din pacate el e la bunici, am vorbit mult la telefon dar nu e acelasi lucru. Abia stept sa merg la ei.

Otlilia m-ai terminat cu poza . Kg multe nu stiu unde vezi tu. Arati super in poze.

Cristina sper sa fie asa cum iti doresti tu .

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Sa iti traiasca puiutul, Nico!

Otilia, esti o mamica sexi.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nico, sa fie sanatos baiatul si norocos, sa aibe o viata frumoasa!

Cu kilogramele sunteti voi dragute dar numai eu stiu cum duc 80 de kile , am niste picioare de elefant dar e bine ca ma misc, am venit la servici, merg la cumparaturi. Am mare ajutor cu soacra ca este la noi acum.
Gata, acusica plec acasa, de maine sunt oficial in prenatal.

Si mai am o veste buna. Si-a luat al meu sot examenul, ultimul. A iesit cu scandal ca a cerut comisie si nu vroia nimeni sa se bage, dar nici profesorul care l-a picat nu vroia sa dea examen cu el. Pana la urma a dat cu seful de catedra si prodecana si l-a luat. Nu inteleg de ce unii profesori, precum cel cu care a dat in ultimii doi ani, sunt atat de absurzi si exigenti. Acum am inteles ca la Departament sunt cam toti restantieri la el.

Va pup! Sper sa intru mai des de acasa, macar pana nasc.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Se pare ca toata lumea munceste cu drag si spor . Anca banuiesc ca e in vacanta .
Elena cum mai sunteti?
Otilia felicitari sotului pt examen. Ma bucur ca in sfarsit a scapat.
Ma tot uit la semnatura ta. Inca putin si iti ti printesa in brate . Ai mei ma tot zapacesc ca mai vor un bb mic. Le-am promis ca le cumpar unul de jucarie (desi mai avem vreo 5). M-am tot gandit in ultimul timp. Sigur nu va mai fi un bb mic. Mi-ar placea dar nu cred ca mai pot. Si financiar e tot mai nasol in tara asta .

La noi nimic nou, nu ne-am mutat. Ieri au reusit sa monteze o parte din usile de interior. Azi sper sa termine. Lemnele nu ne-au venit desi le asteptam de saptamana trecuta. Ma enerveaza cei care sunt neseriosi. Iti faci planuri si le dau peste cap. Am dat avansul pt balustrada de la casa scarii si tipul nu mai raspunde la telefon . Ne-a tot amanat si acum nu mai raspunde. Sper sa rezolve azi sotul problema.

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Incarca-te cu rabdare, Nico...mai ai un pic.

Eu am inceput sa simt cum cad in depresie. Sambata am nunta la care sunt nasa... Vineri o externeaza pe soacra mea pentru ca nu au ce sa ii mai faca. Sotul vrea sa o instaleze la parter, unde locuim noi si sa ne mutam noi sus...Saracul Razvan, pana acum obisnuit sa alerge prin casa, pe terasa, la pui, in gradina, acum va fi consemnat la etaj....Doctorita i-a dat soacrei o perioada de maximum 2 luni...deci nu stiu cum va fi.
Eu ar trebui sa gatesc ptr toi, inclusiv pentru femeia care o va ingriji pe soacra...de curatenie tot eu ma voi ocupa... Emulsiile perfuzabile cu care va fi hranita artificial tot noi le vom plati...si costa aproape 150 ron pe zi.
Mai nou avem muncitori care lucreaza la cavoul socrului si trebuie pregatita mancare si pentru ei.
Iar sotul si cumnatul meu au inceput sa imi faca fite, sa imi faca program, sa ma ia de buna numai de treaba si de rezolvat probleme....

In fine am o zi mai proasta, in care simt ca as vrea sa imi iau copilul si sa plec departe de toate problemele familiei sotului meu...si de nunta asta care ma va seca de bani si pe care nu mi-am dorit-o...

Mergi la inceput

Elena o capul sus, o sa fie bine. Imi pare rau ca soacra e nu e mai bine. Speram sa ii gaseasca un tratament bun. Ciudata tare e viata asta.
Stiu ca iti e greu acum, dar sigur vei gasi puterea sa le rezolvi pe toate.
Doamna care o ingrijeste pe soacra nu te poate ajuta cu gatitul? Sau macar sa faca curatenie jos unde va sta cu soacra? Cu muncitorii ar fi bine sa negociati fara mancare. Pe langa timpul de pregatit mai sunt si costurile foarte mari.
Razvan nu trebuie sa fie consemnat la etaj. Curtea tot a voastra este.

Nici la noi nu e tare roz acum. De fapt s-au adunat asa de multe. Doua persoane tare dragi mie au probleme urate de sanatate. Ma enervez ca nu stiu ce sa mai fac. Medici sunt rezervati, nu ne dau sperante . Sanatatea asta e asa de importanta si noi tare o neglijam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nma

Razvan nu trebuie sa fie consemnat la etaj. Curtea tot a voastra este.

Nici la noi nu e tare roz acum. De fapt s-au adunat asa de multe. Doua persoane tare dragi mie au probleme urate de sanatate. Ma enervez ca nu stiu ce sa mai fac. Medici sunt rezervati, nu ne dau sperante . Sanatatea asta e asa de importanta si noi tare o neglijam.

Razvan nu ar sta numai in curte....e obisnuit sa circule, sa intre pe terasa, sa claxoneze din bicicleta, sa deschida usile sa caute masinute, iarasi s aiasa, sa strige, sa tipe...etc. Nu stiu cum va fi.Eu personal nu il voi opri, imi imaginez xca sotul si cumnatul se vor ratoi intruna la el.

Sa stii ca aud intruna de oameni cu probleme de sanatate...nu stiu ce se intampla.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
pt clasa muncitoare . Eu cica sunt in concediu dar semnez pontajul zilnic. Maine iar am delegatie .
Elena lasati coplilul sa alege in voie. Daca sotul/cumnatul crede ca o deranjaza pe soacra atunci il/ii convingi sa o lasati pe ea sus .
Eu am primit vesti bunicele de la Craiova. Unchiul meu a iesit de la terapie intensiva. Sper sa fie mai bine si la voi.

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput