Licurici de ianuarie-februarie 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

irina, eu as pune gresie la usa (gasesti exact ca parchetul) si parchet in restul holului. vezi ca toate magazinele astea mari (dedeman, praktiker, baumax, bricostore, hornbach si care mai sunt)au site-uri si pliante online. poate vei sa te uiti inainte sa sa-i vizitezi. oricum, succes! si noi vrem sa ne mutam si imi place f mult sa aleg chestii din astea.

porumbita, nu faci niste poze? as mai fura si eu niste idei. ap lui alinuk mi-a placut f f f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

La multi ani tuturor florilor vostre!
La multi ani Florence ,La multi ani Narcisa La multi ani Brandusa!a multi ani sora si tati meu!
Ledi, bine ai venit acasa! sa fie bine de acum incolo, ca de necazuri v-oti fi saturat si voi! Esti o femeie puternica, imi place tonusul tau!!
Irina, de unde ai atata energie nu stiu! Sa faci de toate pt toti...Sanatate alor tai si sa fie totul cum e mai bine! Noi avem parchet in hol si un pic de gresie,doar la intrare, care e la fel ca parchetul la culoare si model, cat se deschide usa si cat sa te poti descalta. din acelasi motiv, de caldura si la propriu si la figurat
Eli, imi pare rau
mara, si eu cu durerea de masea, de vreo 3 zile, si abia marti am programare la dentist
Alexutu a dormit frumos azi-noapte, cu 2 treziri pt apa.Adormitul l-am pacalit din masina, si l-am bagat in patut direct. sa vedem diseara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, si eu tot asa as face - gresie in zona intrarii si fie parchet, fie mocheta in rest. Noi avem mocheta pe hol si tare ma bate gandul sa o scot, dar cum speram sa ne mutam de aici in urmatorii ani (ziceam ca la anu' da' se pare ca nu vom putea)parca nu se merita investitia (mai ales ca aici nu prea apreciaza lumea gresia, mocheta si parchetul sunt baza).

La noi s-a lasat cu dureri de iesit de dinti... cred ca iese o maseluta ca ceva-ceva simtim noi acolo.

Porumbita Intr-adevar, tin la ei... desi sincera sa fiu ultimele zile (mai bine zis ieri) mi-au cam lasat un gust (foarte) amar in gura - dar nu intru in amanunte ca numai ma enervez.. si tot nu foloseste la nimic .

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eli
draga mea...
ai voie sa plangi
ai voie sa fii trista
si da, iti va fi dor de bebelushul din burtica

sa nu-ti infranezi niciunul din aceste sentimente
sunt firesti
sunt umane

hai si vorbeste cu noi, cand vei putea spune si prietenilor

as vrea sa-ti pot raspunde la intrebarea: Daca acest bebe nu va veni, oare e datoria mea morala sa dau sansa unui alt bebe?... e ft greu
iti recomand insa sa te rogi la Dumnezeu sa-ti dea semnul prin care vei intelege si-ti vei raspunde singurica... va veni acest raspuns, sa nu te indoiesti te rog

Imi amintesc un martie 2006, 8 martie, cand dupa multe sperante, vise, hopuri (3 sarcini extrauterine ..) am ramas insarcinata..oh ce bucurie, eram in al 9-lea cer... 8 saptamani de fericire si implinire
la echografie a cazut peste mine ca un pumnal napraznic vestea: "sarcina oprita in evolutie'
totul se naruia, nu-mi venea sa cred, eram impietrita, goala, pustie..
L-am identificat ca fiind cel mai cumplit moment din viata mea...

la numai doua luni aveam sa raman din nou insarcinata cu primul meu baietel, prima minune..

Iti doresc sa te regasesti alaturi de copilashii tai
Rugaciunile iti pot alina sufletul

Doamne ajuta!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Alinuk, cum incape atata suflet in tine?
ADOR OAMENII CU SUFLET BUN! TU ESTI UNUL DINTRE EI! SUNT INCANTATA CA TE CUNOSC, MACAR ASA VIRTUAL![flo

Mergi la inceput

ma duc sa-mi serbez Florile
sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

si eu am pierdut un bebe la 14 sapt de sarcina. a fost CEA MAI GROAZNICA EXPERIENTA DIN VIATA MEA! m-a afectat f mult, m-a maturizat brusc, m-a facut sa fiu f rezervata in a ma implica emotional in orice. mi-am dorit f mult bebele acela, ma rugam in fiecare zi sa fie sanatos, frumos, inteligent etc... si cand am facut hemoragie noaptea la 2 si mi s-a spus ca sarcina era oprita de vreo luna deja...mi-a cazut cerul in cap. dr aia desteapta a inceput sa rada, mi-a zis ca sunt si asa tanara si am timp sa fac o suta de copii daca vreau. asistenta care era in tura a inceput sa urle la mine, ca acum mi-a trebuit si mie sa pierd sarcina, fix in noaptea in care avea mai mare nevoie de odihna, ca a doua zi avea un examen important. in fine...nu vreau sa imi mai amintesc. cred ca sistemul sanitar din romania (cu mici exceptii cum e irina ) are asa un dar de a umili un om, cum rar mai intalnesti.
ca idee, eli, tot ce nu te omoara te face mai puternica, chiar si experienta asta ingrozitoare. sfaturi si comentarii n-am, dar pot sa plang cu tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

multi ani tuturor floricelelor

atat m-am intristat la citirea vestii despre Eli
ca am uitat ce mare sarbatoare este astazi

micola as fi fericita sa merit cuvintele frumoase pe care le-ai spus
si eu ma simt mai bogata ca v-am cunoscut...
pe fiecare dintre voi
e mai usor cred, poate mai obiectiv decat in viata reala...aici online, e mai simplu sa ne acceptam si sa ne intelegem asa cum suntem

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

OOfff... atatea vesti rele...

Eli, imi pare tare rau... daca te pot ajuta cumva... te rog sa-mi spui.
Ledi, recuperare usoara! imi imaginez ca iti este tare greu si fizic si psihic...
Alinuk, tare frumos ai spus... ce greu e sa pui in cuvinte...

La Multi Ani tuturor Floricelelor!!

Acum am vazut ca si ela e gravi, felicitari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

LA MUTI ANI BEE!!!

ELI, sa-ti dea Dzeu muuuulta putere sa poti trece peste aceasta durere.

Si eu am mari emotii pentru ecografia de pe 30 martie.

DELIA, MARA multzam fain pentru raspunsurile referitoare la mercur.
NATY

LEDI(fara cuvinte)

ALINUK

4+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput