Licurici de ianuarie-februarie 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ROXANA, scumpa foc Eva zambareatza (ce cercei frumosi are)iar Patrik este un strengar

6+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Porumbita bietii de voi, imi dau seama ca nu-ti e usor si-ti vine sa-ti iei campii. Si a mea se trezeste de cateva ori pe noapte, dar de urlat asa, aproape o ora, n-a mai urlat de cand avea colici. Daca nu e de la burtica si nici de la dintisori, ce crezi ca ar putea avea?
Asparagus ce ghinion! Sanatate multa lui Lucas, iar tie iti doresc macar sa ajungi in tara
yashy ce probleme cu micutii astia! Eu cred ca ma panicam rau de tot. Bine ca si-a revenit si nu au fost urmari mai grave Luis
Alinuk esti grozava
Roxana am vazut copilasii, dragalasi foc
Delia felicitari pentru ideea cu ajutorul pentru Ledi Felicitam si Davidutul pentru prima lui diploma. Este un scump

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Scuze ca dau buzna, dar am intrat sa vad ce mai stiti de Leditia si, am vazut ca v-ati organizat s-o ajutati, si la Gasca de Constanta se incearca cumva sa fie ajutata Ledi, cred ca ar fi bine sa ne unim eforturile. Ce spuneti?

Roxana puii tai frumosi!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor acum am gasit la jurnale ca a scris Eli despre pierderea ei si cred ca astazi are mare nevoie de fiecare gand de la noi.

http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=150469

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offffffffffffff
eliiiiiiiii
milioane de imbratisariiiiiiiiiii

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Eli, multa putere de-a trece peste hopul asta... Sunt sigura ca alaturi de Stef, Flor si sotul tau iti vei gasi alinarea...
Multe imbratisari si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Va pup fetelor si va imbratisez.

Ledi multa sanatate si putere.

Sanatate tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Porumbita, te inteleg perfect!! Parca l-ai descris pe Luis in ultimile nopti... Nici eu nu mai am lapte in titi si urlaaaa... refuza categoric biberonul... Dar nu numai noaptea... si ziua face la fel. Deja m-am obisnuit... fac mancare cu el in brte, pun rufe la uscat cu el in brate... tooot fac cu el in brate... bineinteles ca si la baie tot cu el in brate!! Mi-e mila sa-l las sa planga... dar cred ca e timpul de o schimbare drastica... in ritmul asta... nu cred ca o mai pot duce mult.

Eu am reusit sa stric si ce-l de-al 4-lea laptop... Iar tati m-a ceertat bine si mi-a luat altu` nou... ULTIMUL - cica...
Asa ca am pierdut toate parolele... de la contul DC - userul comun si de la gmail - mailul comun. Daca le are cineva o rog sa-mi trimita PM, multumesc mult!!

Fug la somn. O seara linistita tuturor!!

Mergi la inceput

Am uitat... Ledi, cand mai intri te rog sa-mi spui daca ai primit banutii de pe paypal pe numele Cristina Yashima. Nici nu stiu daca am spus cine sunt...

Gata! Multi pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elise_ana spune:

CUSCRAAAAAAAAAAAAAA!!!

pupici la fete

Mergi la inceput