Licurici de ianuarie-februarie 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

BUNA SEARA
eu ma pregateam sa raspund pe pm..
Bravo, fetelor pt mobilizare, neaparat maine ajung si eu la ing cu putin, ce-i drept, dar cu speranta de mai mult pt alta data..
Multumesc pt sustinere si Bee pt sfatul sa nu pup puiul ca nici nu-mi daduseam seama...nu l-am mai pupat de ieri dimineata
bee, ce bine ca ai mers la dr imediat...eu cred ca mai taraganam..
Naty, Slava Domnului ca e totul bine
Cadia, pupam samburelul mititel
Asparagus ,sanatate multa lui Lucas
crisspy, vazut pozele cu scumpilici Spor la treaba

de aseara aplicam metoda Ciufik de nani (apropo, delicios Andreiutu baiat tunsulici), nu cu mare succes...adica a durat 1 ora pana a adormit, cu fataieli, ridicari in picioare, maraieli etc etc...Azi, de la 2 pana la 4, cand, n-am mai rezistat si aveam si de facut mancare muuulta (ciorba de loboda, mancarica de mazare, placinta cu mere si gogosi-toate de post)..asa ca l-am lasat singur in patut, i-am pus baby einstein, dar tot a durat vreo 40 de min sa adoarma...macar a adormit singur..Sunt fericita ca doarme noaptea, numai mai avem de lucrat la capitolul adormit, ca parca il trimit la coasa cand il pun la nani
Porumbita si Yashi, poate si la voi e aceeasi problema care a fost la noi cu somnul de noapte.. poate daca i-ati intarca s-ar schimba situatia din timpul nopti..Aseara s-a culcat la 22, trezit la 2.30, baut un pic de apica (din cana cu pai, nici macar din biberon ca pana acum) si nani pana la 4, pauza de fataiala pana la 5, apoi somn pana la 10 de ziceam ca nu e adevarat
plasez comanda avon si daca ma mai lasa printul revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elise_ana spune:

saluatre salutare
la mamici

mi-am schimbat idul,dar tot eu sunt
CUSCRA trebuie sa ma recunoasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eli,am citit topicul,m-a luat plansul si pe cuvant daca am fost in stare sa-ti scriu ceva.Stii,stai,scrii,stergi,iar scrii,iar stergi..iti dai seama ca nu stii ce sa scrii,ca nu suna bine,ca e asa dureros,mai ales cand stii cum este..si uite ca n-am mai scris nimic acolo,dar ti-am scris aici.Mii de imbratisari draga mea.O sa treaca cumva durerea,chiar daca va lasa urme si tu vei stii mereu ca acolo in burtica ai avut un sufletel.Eu te inteleg si nu stiu cum as putea sa te ajut.Eu in momentele astea ma izolez,nu vreau sa vorbesc cu nimeni,plang..Ai totusi doua comori,asa a vrut Dzeu,chiar daca e nedrept,multe sunt nedrepte si noi nu intelegem mereu de ce ni se intampla anumite chestii.Te pup si te imbratisez cu drag.

Multumesc tuturor pt ajutor.A venit azi tanti,e tare draguta,draga de ea..David era gramada dupa ea,curios fiind,ce face,unde,cu ce..si a trebuit sa tinem copilul cand intr-o camera cand in alta.
Va multumim din tot sufletul,sotul meu a fost foarte impresionat,chiar daca la inceput a tot comentat ca face el,ca drege el..
Nu am intrat azi pt ca am avut o zi proasta,am plans mai toata ziua si nu am avut starea necesara pt nimic.Dar suntem mari,trecem noi si peste asta,ca doar am trecut peste chestii mult mai grave si mai dureroase decat asta.

Ieri mi-am scos firele,m-a durut nitel si m-a usturat,dar operatiunea cica nu se face cu anestezie generala.cum indicam eu subtilFirele mi le-a scos dr mea,caci eu nu stiam cum sa dau de dr care m-a operat,k nu mi-a zis nimic,cand,cum,unde..prin urmare m-am dus la dr mea.Operatia e..nah,ca operatia,numai ca el zisese k mi-a refacut-o acum,doar ca mie nu mi se pare..e k o ghirlanda asa..operatia in sine si in jos din loc in loc mici taieturi asa..cam de 2-3cm asa in jos..nush ce-i cu alea.Dar macar n-am doua taieturi mari..Trecem si peste asta si se face ea frumoasa..sper..

In alta ordine de idei,ca la noi e ziua si vestea proasta si nervii si plansul,ca asa o tin de 2 zile incoace..Ieri a fost Gabi cu David la analize,la dr,are 11,2kg.Astept rezultatele sapt asta sau cea viitoare.Insa,vestea proasta este ca nu s-au aprobat fonduri pt programul national,spitalul nu are bani,deci noi nu avem si nu vom avea pulmozyme o vreme,daca nu mai mult.Se daduse un ordin sa se dea si kreonul compensat,dar a ramas in pom si ala,ca nu li s-a dat verde drilor sa-l prescrie,nu am inteles prea bine de la Gabi.Kreon pe care ar trebui sa-l ridic tot din spital,ca ar fi fost luat tot din acei bani,insa acesti bani nu exista.Prin urmare mergem tot cu totul cumparat de noi,iar de pulmozyme nu stiu.Nimeni,absolut nimeni nu-si poate permite k pe langa alimentatie,kreon,vitamine,vaccinuri,imunostimulatoare si cate si mai cate, sa mai dea 40mil lunar si mi se pare strigator la cer.Dna dr a zis sa plecam din tara caci aici copilul nu va fi tratat cum se cuvine si nu e bine din pacate.Deci nu stiu..parca nu se mai termina necazurile,ca vreau si eu o pauza si liniste.Nu vreau palate,vile,vacante si nebunii,vreau o pauza de la necazuri,vreau liniste,vreau o viata normala,ca nu mai pot..no,cate sa mai duc si eu si cate sa mai indur si peste cate sa mai trec?
Cam astea sunt vestile despre noi.Va pupam si va multumim din suflet pt tot,tuturor,fara exceptie.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui elise_ana

CUSCRAAAAAAAAAAAAAA!!!

pupici la fete

Aici...pe receptie ...am terminat de spalat balconul...s-au uitat cam ciudat vecinii, dar nah...daca nu am timp ziua

Citesc din urma si revin

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Ledi te si te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, imi pare tare rau, dar ma simt asa neputincioasa cand citesti prin cate treceti, offf...Sper sa iti revii cat de curand si sa se rezolve si cu medicametele pt David. O imbratisare calda si pt sotul tau care este asa de puternic! va
Crisspy, harnicuta tare mai esti

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ledi, te pup cu drag, trebuie sa rasara soarele si pe straduta voastra. Estetica operatiei da-o-n pozna ca nu conteaza. E strigator lacer ce se intampla cu fondurile pentru medicamente, e de neconceput!

Lisa, ce faci draga, apari pe-aici deghizata?

Rox, Carla e bine, multzam de intrebare, are scaune normale de ieri si a inceput sa manance mai bine. Pruncii tai sunt absolut adorabili!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Crisspy, harnicuta tare mai esti

Foarte

Acus imi iau sotul din dotare si mergem in Real sa facem si noi cumparaturi de Paste ...profit ca e non-stop si la ora asta nu cred ca e prea multa lume

Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Porumbita, te-as ajuta dac-as putea, dar nu pot.
Noi am fost in vizita la niste prieteni in wk si am dormit in aceeasi camera cu Carla, ea in patut. Dar s-a trezit peste noapte si a tot urlat asa ca am luat-o cu noi in pat unde n-a fost chip sa doarma. Cum o puneam in patut cum se ridica in picioare si urla, ea care acasa nu plange noaptea deloc. Se pare ca fiica-mea nu poate sa doarma decat singura in camera! Ai incercat sa-l culci pe Robert singur in camera, crezi ca tot asa tare plange?

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Iulia asa e si David,doarme doar la el in camera,doar la el in patut.Acasa imi convine,problema se pune cand trebuie sa pleci..

Porumbita,sincer,esti tare puternica si nu stiu cum rezisti.Multa putere iti doresc.Si David se mai trezeste noaptea,o data,de doua ori maxim,dar nu in fiecare noapte,ca o luam pe campii de tot.Sincer,e tare greu si nu stiu ce sfat sa-ti dau,ca fiecare copil e diferit..Te pup cu drag si-ti doresc multa putere.

Asparagus,multa sanatate va doresc.Off,voi o tineti de ceva vreme in boli..:(

yashy,eu nu stiu cum ai putut sa fi asa de tare,eu mor de frica convulsiilor.Innebuneam cand vedeam ca termometrul trecea de 39 si nu se oprea.Ma bucur ca totusi sunteti bine,dar imi pare rau de situatia prin care ati trecut.
Si da,au intrat banutii,am uitat sa mai scriu pe forum,dar ii zisesem lui Rox pe mess si tot traiam cu impresia ca am zis pe undeva,cuiva.Multumim.

ariya,ma bucur ca te citesc,insa imi pare rau sa vad ca nu esti bine.Ia-le si tu mai usor si ai grija si de tine.

Bee,imi pare tare rau de faza cu accidentul(cred ca am mai scris,eu sunt cam ametita zilele astea,scuze daca ma repet).Am citit si de bucatica de metal din ochi..brrr..Ma bucur ca nu a fost mai rau,desi imi imaginez ce sperietura ati tras cu totii.

Cadia,acum iti vine sa arunci ce ai prin frigider si peste cateva luni vom citi ca devorezi si frigiderul in sine de foame.Sarcina usoara in continuare,trec ele si greturile ...

pupam intreaga trupa,fug la nani.Noapte buna tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput