Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salut...
Imi pare rau de ce am avut de citit de la ultima postare...

Iomur cum e posibil asa ceva?? Cate saptamani aveai cand s-a oprit unumioara? Doamne fereste!!! Ei ce explicatie au? Nu imi vine sa cred!!! Sper ca o sa iti gasesti linistea si sa treci usor peste incercarea asta!

Aniast felicitari pentru baietel!

Simonaelena felicitari si tie pentru fetita!

Klarisse la multi ani sotului tau! Sa ne spui cum a fost!!!

Fulguta felicitari pentru ecografie!

Abia astept si eu luni... dar acum am si mai multe emotii dupa ce am citit astea..................
Doamne ajuta!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

12+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Fetele mele dragi, ca sa ne mai luam gandul de la lucruri negative haideti sa va arat ceva. Maine este ziua sotului meu si i-am pregatit o surpriza, am comandat un tort mai special, avand in vedere ca el lucreaza in internet si e foarte foarte atasat de laptopul lui. Sa imi spuneti daca va place.

http://4.bp.blogspot.com/_hhML4B3iBEw/S6x8hCQhBRI/AAAAAAAAAjU/7My6VYTWGAE/s1600/DSC00967.JPG

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

klarisse...SUPERTAREEEEEE sa-ti traiasca sotul si sa-ti faca surprize si mai mari

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 10+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Iony scumpa mea ce mai spui ca faci?
ce planuri ai pentru week-end-ul asta?
Nu mai retin cand te duci sa-ti faci din analizele alea multe pe care ti le-a dat doctora?

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

IOMUR imi pare nespus de rau. Stiu ca e ingrozitor, ca ti se pare nedrept, te simti neputincioasa, nu intelelegi de ce ti s-a intamplat asa ceva...e teama cea mai mare a unei femei insarcinat si e trist cand se intampla. Noi suntem alaturi de tine si chiar daca acum nu iti vine sa crezi, sa stii ca va iesi soarele in viata si sufletul tau si VA FI BINE.
MARI pai e bine ce faci??? Acu te-ai gasit sa vezi ce model are covorul din bucataria ta? Glumesc... Nu e bine cu lesinurile astea; fuga la doctor. Cu pestele bata-l vina si eu am avut probleme; imi placea ianaite dar acum il dau afara daca il mananc. Defapt e destul sa il vad ca
MADA ma mut si eu in gradina ta. Te ajut sa ai grija de flori. Visul meu e sa stau la casa dar momentan si etajul 2 la bloc e bine...
KLARISSE maine venim si noi la party. Nu suntem pretentioase.. mancam fiecare cate o "tasta" din tort....Dar promitem sa facem atmosfera
La multi ani domnului sot!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mihaelka, te astept cu pacere, pun si eu mana pe o burtica si poate se prinde si la mine gravideala

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Burtici va uita-ti la dansez pt tine?
Pfoai ce me enerveaza astia cu Botezatu lor, il ridica in slavi si omu' ii par!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Burtici va uita-ti la dansez pt tine?
Pfoai ce me enerveaza astia cu Botezatu lor, il ridica in slavi si omu' ii par!!

9+

Io ma uit, dar il urmaresc mai mult pe "moartea din carpati" , sotul meu zice ca o sa catige, asa a preconizat si data trecuta cu Jean de la Craiova....vedem noi.
Pupici la fete si burtici ca se termina pauza de dansez...
Somn usor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Crinuta ce ma faci? Esti o scumpa ca te gandesti la mine .Am citit din urma si am vazut ca te simti mai bine.Sunt alaturi de tine si sa dea Domnul sa-ti fie bine tie si la bebe.Te imbratisez si ai grija de tine .
Numai aici am gasit puterea de a merge mai departe cu optimism si ptr asta va multumesc tuturor ptr ca mi-ati fost si-mi snteti alaturi.Va pup pe toate
Eu am facut deja analizele acum 2 saptamani si saptamana viitoare ar trebui sa am rezultatele daca nu vor intarzia.

Mergi la inceput

Si eu urmaresc Dansez pentru tine.Pe mine m-a impresionat cazul baiatului care isi creste fratiorul mai mic.

Mergi la inceput

Yupiiiam depasit 100 de mesaje
Fetelor va doresc o noapte linistita si vise frumoase

Mergi la inceput