Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Carmen multumim pentru Ghidul alaptarii, este super, l-am descarcat si-l citesc acum, sunt o multime de lucruri pe care nu le stiam.
Imi intareste inca o data convingerea asupra importantei alaptarii si a face lucrurile natural asa cum a lasat Mama Natura.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu am inceput sa il rasfoiesc, insa imi voi dedica timpul din prenatal pentru aprofundare.

Am iesit si eu, azi am program la filarmonica.

Weekend placut!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

e urgent!!!!

nu v-am citit ca nu ma simt f bine.Azi noapte am avut contractii,ca si azi de altfel.Am ajuns la dr in Oradea,m-a consultat, col inchiss,dar uterul este foarte contractat,nu e destins deloc.Plus dureri.Mi-a recomandat sa ma internez in Oradea sa fac perfuzii cu Gynipral,diazepam pt relaxarea uterului.Dr din Ungaria cred ca este in operatie,nu-mi ridica.Ce sa fac????????????voi ati mai facut asa perfuzii???cei din Ungaria imi spuneau ca ei nu mai fac perfuzii cu asa ceva demult inca.Mi-a spus dr de aici sa nu mai stau asa ca se poate deschide colul si atunci poate fi nasol!!!!
Va rog un raspuns!!!!!!!!!!1

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Buna fetelor,

e urgent!!!!

nu v-am citit ca nu ma simt f bine.Azi noapte am avut contractii,ca si azi de altfel.Am ajuns la dr in Oradea,m-a consultat, col inchiss,dar uterul este foarte contractat,nu e destins deloc.Plus dureri.Mi-a recomandat sa ma internez in Oradea sa fac perfuzii cu Gynipral,diazepam pt relaxarea uterului.Dr din Ungaria cred ca este in operatie,nu-mi ridica.Ce sa fac????????????voi ati mai facut asa perfuzii???cei din Ungaria imi spuneau ca ei nu mai fac perfuzii cu asa ceva demult inca.Mi-a spus dr de aici sa nu mai stau asa ca se poate deschide colul si atunci poate fi nasol!!!!

Eu din pacate nu te pot ajuta pentru ca nu stiu ce trebuie facut in cazuri din astea.
Ai luat no-spa, scobutil supozitor???????
Simti abdomenul intarit/contractat in totalitate sau numai o parte??????
Ca sa fii mai sigura, sa nu risti eu zic sa mergi la spital si in acelasi timp sa continuii cu insistatul la telefon in Ungaria.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Fetele, va pup!

VA urez weekend placut.La multi ani la toate fetele sarbatorite de Florii.Bafta saptamana viitoare la eco celor care merg.Elena, poate termini cu mutatul pana de Paste (tin pumnii).Pupati burtici si copii.Ne vedem :D peste o saptamana.Mycya, distractie placuta acasa la parinti.Care plecati in concedii, pupici si distractie placuta (sa ne aduceti pozici).pupicei

Laura 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Buna fetelor,

e urgent!!!!

Nu stiam la care dintre fete am citit de acelasi tratament care a prins.nu bag mana in foc, dar incearca sa stai calma si o sa fie bine.ne rugam la DD sa fiti bine tu si copilasii tai.

Laura 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Una din fete a facut aceste injectii.Nu mai retin cine.
Nu e mai bine sa mergi la spital?,rau nu pot face,decit sa relaxeze uterul.Calmeaza-te si insista si LA DR dIN uNGARIA.Ai grija de tine si bbei.
Tinem pumnii.

Catalina 19+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa, la noi asa se face, depinde de spital, in unele no-spa cu scobutil si diazepam in perfuzie, gynipral nu stiam in spital, dar oricum se da pt contractii... eu zic totusi sa le faci pana ajungi sa vb cu doctorul tau, cat e colul inchis, sa ramana inchis!
Sanatate multa si asteptam vesti bune

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

carla - perfuziile cu gynipral, scobutil , diazepam....sunt ok. Functioneaza sa nu.
In anumite cazuri se mai recomanda Atosiban (substanta activa este tractocyle). Se gaseste in Austria, un medicament destul de scump dar se pare cu efecte pozitive la uter contractil. Intreaba-ti medicul si ia o decizie urgent. Oradea, Ungaria, Valenii de Munte, nu conteaza. Doar nu sta asa.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Off Carla eu nu stiu ce sfat sa iti dau,nu sunt in masura pentru ca nu sunt patita,insa ma rog pt tine sa fie totul ok,sa fiti sanatosi si tu si gemenasii
Fetelor la mine e deja a 4a zi de cand am arsuri non-stop,am incercat si dulce si acru,si mere si bomboane ...NIMIC.Imi trec pe moment,iar dupa 5 min iarasi incep sa "scuip flacari".Deja ma dispera situatia.Si colac peste pupaza,junior de la amiaza s-a cuibarit sub coasta mea stanga .Il mai mangai,il rog sa se dea deoparte ca ma doare dar il doare exact in outze ,acolo sta si nici nu se clinteste

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput