Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Off Carla eu nu stiu ce sfat sa iti dau,nu sunt in masura pentru ca nu sunt patita,insa ma rog pt tine sa fie totul ok,sa fiti sanatosi si tu si gemenasii Fetelor la mine e deja a 4a zi de cand am arsuri non-stop,am incercat si dulce si acru,si mere si bomboane ...NIMIC.Imi trec pe moment,iar dupa 5 min iarasi incep sa "scuip flacari".Deja ma dispera situatia.Si colac peste pupaza,junior de la amiaza s-a cuibarit sub coasta mea stanga .Il mai mangai,il rog sa se dea deoparte ca ma doare dar il doare exact in outze ,acolo sta si nici nu se clinteste 23+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
Rennie nu merge?
Alina 21+ cu
gargarita
btz_ovi spune:
Pai o sa profit de plimbarica care o voi face acusi si voi merge la o farmacie sa cumpar ca deja nu se mai poate.Ma arde pe esofag,pe stomac,nu stiu ce se intampla .
Sarumana de sfat
23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
adrianaBuc spune:
btz_ovi, bine ai venit in lumea mea! Eu am arsuri inca de la 6 saptamani, nu mi-au trecut deloc si nici nu mai am sanse sa scap de ele; s-au mai atenuat in anumite zile, dar nu au disparut. Nici la mine nu functioneaza nimic, mai iau cate un rennie din cand in cand. Unele fete zic ca a functionat laptele rece de la frigider, luat in gurite mici mici si putin. Altele au dres-o cu miere. Altele cu biscuiti. Nu poti decat sa incerci.
carla, of! Tratamentul nu face rau. Am o prietena care a facut injectii cu scobutil si a luat Gynipral cam toata sarcina. Acum are bebe de 2 luni. Relaxeaza-te.
Si eu am burtica cam tare, dar cred ca mi se trage de la suparare. Maine e ziua mea, as fi vrut sa fac dimineatza cumparaturi ceva, putina curatenie, poate veneau parintii mei pe la mine, dar se pare ca fac degeaba planuri. Al meu barbat m-a sunat ca intarzie si azi, iar maine lucreaza, asa ca adio invitati. uf! Week-end frumos!
25+
Vine o ! Doamne ajuta!
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc btz_ovi, bine ai venit in lumea mea! Eu am arsuri inca de la 6 saptamani, nu mi-au trecut deloc si nici nu mai am sanse sa scap de ele; s-au mai atenuat in anumite zile, dar nu au disparut. Nici la mine nu functioneaza nimic, mai iau cate un rennie din cand in cand. Unele fete zic ca a functionat laptele rece de la frigider, luat in gurite mici mici si putin. Altele au dres-o cu miere. Altele cu biscuiti. Nu poti decat sa incerci. carla, of! Tratamentul nu face rau. Am o prietena care a facut injectii cu scobutil si a luat Gynipral cam toata sarcina. Acum are bebe de 2 luni. Relaxeaza-te. Si eu am burtica cam tare, dar cred ca mi se trage de la suparare. Maine e ziua mea, as fi vrut sa fac dimineatza cumparaturi ceva, putina curatenie, poate veneau parintii mei pe la mine, dar se pare ca fac degeaba planuri. Al meu barbat m-a sunat ca intarzie si azi, iar maine lucreaza, asa ca adio invitati. uf! Week-end frumos! 25+ Vine o ! Doamne ajuta! |
Offf, imi pare rau ca nu decurge cum ti-ai fi dorit, dar poate duminica aveti timp de invitati? te rog nu fi suparica
Alina 21+ cu
gargarita
paula_m spune:
Denisa, eu cand am fost in spital am luat injectii timp de 5 zile , de 4 ori pe zi care contineau si diazepam ... stiu sigur ca am fost f surprinsa si am intrebat toti dr si asistentele daca e ok...au zis ca e un coktail standard care se face gravidutelor.De gynipral nu stiu daca contineau, dar e posibil...
Btz ovi, si eu am fost f afectata azi de arsuri...nu imi trec cu nimic. Cred ca dau si eu o fuga la farmacie, ma simt destul de rau
Paula, 22+ cu
btz_ovi spune:
Vaiii,eu ma simt ca un mic balaur ,parca as scuipa foc ,iar junior sub nici o forma nu se da de sub coasta mea,ma rog de el incontinuu deoarece ma doare enorm de tare .Da na,il iert ca e un scumpel
23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
bumblebee spune:
Off mai fetelor, si pe mine ma mai doare stomacul, dar inca il mai prostesc, sper sa descoperiti leacul!
Eu uneori am intepaturi in abdomenul superior, de alea de nu ma lasa sa respir, de la buric in sus, horror!
Alina 21+ cu
gargarita
paula_m spune:
Bumblebee, asa am fost si eu azi toata ziua. Dac astau in pat parca e mai rau.
Am incercat cu de toate, mai putin cu medicamente, dar cred ca daca vreau sa dorm, tb sa ma duc sa-mi iau neaparat.
Paula, 22+ cu
matusa77 spune:
fetelor nu aruncati cu rosii explicati-mi si mie va rog in ce constau contractiile, ca eu nu stiu.
saptamana 22 Ducu
bumblebee spune:
Matusa, la mine se vad cu ochiul liber, se contracta uterul, se face pietroi, isi incordeaza muschii, cand se asociaza cu dureri (gen menstruale) e mai nasol.
Probabil daca n-ar exista pericolul de deschidere a colului si implicit a unui travaliu prematur nu si-ar bate lumea capul prea mult, zic si eu...
Cum sa aruncam cu rosii? Sunt scumpe Glumesc, e fireasca intrebarea.
Alina 21+ cu
gargarita