Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

ADRIANA LA MULTI ANI FERICITI SI BEBE SANATOS SI LA TERMEN
Legat de arsuri : eu am luat aseara o gura de tuica cu cola,apoi un rennie si gata
Carla ma bucur ca sunteti ok toti 3.Felicitari pentru bebeii grasunei.
Mayaaaaaaaaaa pe unde esti????????

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Alina, si nu ti-a recomandat deocamdata repaus la pat sau alte precautii, nu?

Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+

Razvan

Cristina, eu am stat mai toata sarcina la orizontala, nu s-a pus probleme sa fac efort, dar nu din cauza placentei, nici nu stiu sincer ce sa-ti spun, eu oricum stau cumintica, de cateva zile mai ies la plimbarele, dar nimic mai mult, si eu stiu ca placenta previa e dupa sapt 30, cum o fi, important e sa eviti efortul fizic, sa nu te stresezi si timpul o sa treaca cu bine

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, am vazut burtica, am sa pun si eu poze marti, cand schimb saptamana, dar am inceput sa expandez, iese burtica la iveala, nu ma durea pe mine degeaba tot abdomenul superios, buricul cel mai tare, buricul vrea sa iasa la plimbare.

Azi am fost la o aniversare la un coleg de servici de-al sotului si mai pe seara la niste prieteni, sot si sotie, ambii cu nume de flori, cat am putut sa mananc, cat dulce, cata mancare, am bagat la greu constant, n-am stat cu gura goala

Denisa, sper sa te externeze cat mai repede si sa te simti bine si sa nu mai fii internata pana la nastere

Ma bag si eu la somn langa sforaiciosul meu, daca pot sa adorm...

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

buna seara, sper ca nu ne-ati uitat

din pacate lucrurile au cam scapat de sub control al noi in familie si nu sunt o companie foarte buna

sarcina merge binisor, doar ca am dureri groaznice de cap care tin si cate trei zile si ma cam tin la pat, bebe cam iese mai mic la greutate cu o saptamana....nu e nimic de facut...placenta cam jos dar inca nue pericol (sau nu eraultima data)

in rest...suntem intr-un impas, probabil nu vom mai cumpara casa si vorbim despre divort

sper ca la voi stau mult mai bine lucrurile, imbratisez pe toate

cu bobinache 21s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

BUNA DIMINEATA!

CD27 sper ca toate astea sa treaca, chiar imi pare rau ca treci printr-o astfel de situatie tocmai acum, cat despre bebe poate recupera cu siguranta-incearca sa nu te mai stresezi.

saptamana 23 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CD27 nu te-am uitat iubita dar ne gandeam ca esti ocupata cu casuta si cu bebe si nu mai ai timp sa intri...

offf, imi pare atat de rau de ce ti se intampla! sper sa fie doar ceva trecator, ca tot ati avut atata stres in ultima vreme...

sper sa fie bine si cu bebe din burtica...poate il afecteaza si starile prin care trceti

nu stiu ce sa te sfatuiesc, doar sa ai incredere ca lucrurile se vor indrepta!

eu cand aveam probleme sau nu gaseam cale de iesire, mergeam la duhovnicul meu si ma sfatuiam cu el si nu stiu, apoi parca lucrurile era mai inspre bine!

te pup draga mea!!! mai intra la noi daca mai ai timp si starea necesara! Doamne ajuta sa fie totul bine!!

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Buna dimineata burtici dragalase,

LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR CU NUME DE FLOARE, DAR SI TUTUROR FLORILOR DIN FAMILIILE VOASTRE!!

si noi azi sarbatorim sotul vorba vine

eu am cam racit ieri m-am simtit foarte rau, poate si de la nesomn...va spuneam ca nu am dormit ieri noapte mai deloc....am luat paracetamol, ceaiuri calde si azi parca e ceva mai bine...nici de mancat nu prea am mancat ieri....dar azi mi-am propus sa gatesc

Denisa ce faci? cum te mai simti scumpa?

azi facem si noi poze....sa intru sa le vad si pe ale voastre! si abia astept pozele Alinei, sa vedem burtica expandata

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Buna dimineatza

Multumesc fetelor pentru felicitari. Ieri am sarbatorit prin munca: curatenie, spalat rufe.. d-astea; aseara a zis sa ies cu 2 prieteni dragi mie dar eram asa obosita ca nu m-am simtit in stare sa stau prin localuri, asa ca au venit la mine putin. A fost primul an in care nu am avu masa mare de ziua mea; a fost foarte ciudat!

La Multi Ani, florilor!

25+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Buna dimineatza

Multumesc fetelor pentru felicitari. Ieri am sarbatorit prin munca: curatenie, spalat rufe.. d-astea; aseara a zis sa ies cu 2 prieteni dragi mie dar eram asa obosita ca nu m-am simtit in stare sa stau prin localuri, asa ca au venit la mine putin. A fost primul an in care nu am avu masa mare de ziua mea; a fost foarte ciudat!

La Multi Ani, florilor!

25+
Vine o ! Doamne ajuta!

Buna scumpa! Anul asta e mai special, ai cadou minunat in burtica

O zi frumoasa....poate mai recuperezi azi din petrecere

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

CD imi pare rau ca aveti neintelegeri..is chiar atat de mari incat sa va ganditi la divort?

eu sunt cu nervii prastie din motiv de copil pe care nu mai stiu cum sa il educ..parca nu ne mai intelgem nicicum..ufffff..cvum o fi la adolescenta?

Paula cu Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput