Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Salutare delfinariu...

Am aparut si eu in zona, cu vesti noi... in sfarsit am aflat si noi culoarea carutului, spre marea bucurie a sotului care de la prima sarcina si-a dorit fetita... Acum i s-a implinit si lui dorinta.Radiaza de fericire, hihihi. Are o voinicuta de 470g, cred ca e bine.. o sa consult tabelul.

In schimb partea proasta e ca am placenta praevia, si asta m-a cam ingrijorat. Am mai citit si eu pe net cate ceva, ca nu stiam mare lucru despre asta, si acum ma rog la DD sa ma ajute sa tin beblina cat mai mult timp in burtica. Astept si ecografia 4D de la Bucuresti, cand poate se va vedea mai bine si voi avea si o adoua parere.. Sper sa fim bine pana la caapt.

Carla, multa sanatate tie si bebelinilor.

Va pup pe voi si pe burtici si va urez sanatate... Bye-bye!

Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+

Razvan

Felicitari pt bblina sanatoasa!Ce fain, ai pereche!
Placenta inca se poate ridica, si a mea a jos inserata, dar doctorita mea nu m-a lasat sa-mi fac griji ca nu voi putea naste natural

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

La multi ani, Adriana! Iti doresc tot binele din lume, multa sanatate tie si bebelusului si multi multi ani fericiti alaturi de familia ta!

Ciristina, felicitari pentru caruciorul roz si pentru grasunica! Stai linistita, va fi bine, chiar daca ai placenta praevia!

Fetelor, sa va intreb si pe voi...stiti cumva cum se calculeaza concediul de odihna pe anul asta? De exemplu, eu am dreptul la 21 zile lucratoare, unii spun ca am dreptul sa le iau pe toate pana intru in prenatal, altii spun ca se calculeaza proportional cu lunile lucrate. Voi cum stiti?

Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Salutare delfinariu...

Am aparut si eu in zona, cu vesti noi... in sfarsit am aflat si noi culoarea carutului, spre marea bucurie a sotului care de la prima sarcina si-a dorit fetita... Acum i s-a implinit si lui dorinta.Radiaza de fericire, hihihi. Are o voinicuta de 470g, cred ca e bine.. o sa consult tabelul.

In schimb partea proasta e ca am placenta praevia, si asta m-a cam ingrijorat. Am mai citit si eu pe net cate ceva, ca nu stiam mare lucru despre asta, si acum ma rog la DD sa ma ajute sa tin beblina cat mai mult timp in burtica. Astept si ecografia 4D de la Bucuresti, cand poate se va vedea mai bine si voi avea si o adoua parere.. Sper sa fim bine pana la caapt.

Carla, multa sanatate tie si bebelinilor.

Va pup pe voi si pe burtici si va urez sanatate... Bye-bye!

Razvan

Felicitari pt bblina sanatoasa!Ce fain, ai pereche!
Placenta inca se poate ridica, si a mea a jos inserata, dar doctorita mea nu m-a lasat sa-mi fac griji ca nu voi putea naste natural

Alina 21+ cu
gargarita

Alina, si nu ti-a recomandat deocamdata repaus la pat sau alte precautii, nu?

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005
[
Fetelor, sa va intreb si pe voi...stiti cumva cum se calculeaza concediul de odihna pe anul asta? De exemplu, eu am dreptul la 21 zile lucratoare, unii spun ca am dreptul sa le iau pe toate pana intru in prenatal, altii spun ca se calculeaza proportional cu lunile lucrate. Voi cum stiti?

Fetita mea

sunt cazuri in care se da tot concediu dar in general se face calcul la perioada lucrata si faci asa 21zile /12 luni =1,75 lile /luna
1,75 zile*X luni lucrate si vezi la cate ai dreptul. Daca ai lucrat inclusiv aprilie 1,75*4 luni=7 lile Co

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, ADRIANA!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Carla multa sanatate tie si mai ales bebeilor. Stai linistita caci e mai bine sa fi sub supraveghere medicala decat sa stai acasa sau sa fi in drum spre Ungaria...Bafta multa si ai incredere ca totul va fi bine. Ai luptat prea mult pentru delfinasii tai scumpi si cu siguranta sunteti binecuvantati.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fetelor sunteti niste scumpe.Nu stiu ce m-as face fara voi!!!!!Va multumesc din inima ca sunteti alaturi de mine!!!...pt fiecare cate o floricia.
Eu din pacate sunt rupta de oboseala.Am dormit 3 ore in total,de la aer,de la burtica,de la sforait,de la bebeii miscareti,de la patul incomod etc....10 ore a durat perfuziaAcum mi-a dat pastile,vedem mai incolo cum stam cu contractiile.
Un pic am atipit si dimineata ca astea 2 in salon sunt si ele somnoroase ca mine,dorm pana la 12-1.

AdrianaBuc ,LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!Sa ai o fetita sanatoasa,voioasa si frumoasa!!!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua burticutze dragi!!!noi suntem bine bucuroase ca suntem acasa si am papat urzici aseara pana nu am mai putut.e asa bine ,am iesit deja cu catelul la plimbare,am plecat la drum nu stau in ksa deloc.o sa mai intru din cand in cand sa va mai citesc si sa va mai pup.sper ca sunteti toate bine,si va doresc un weekend superb,cu caldura chiar daca sa anuntat ploaie speram sa nu fie asa.sa aveti grija de delfinasi

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Adriana LA MULTI ANI!!! Multa sanatate, fericire, bebe sanatos si multe clipe minunate alaturi de cei dragi!!

Denisa ce faci scumpa? bebelanii grasani joaca fotbal?

Alina2005 tot proportional stiu si eu...asa mi-au zis de la resurse umane. calculat pana in momentul in care intri in prenatal...

Cristina felicitari pentru bebelina! Placenta inca se poate ridica....din cate imi aduc aminte pana la saptamana 32 , abia atunci se poate vorbi de placenta praevia...stiu ca trebuie sa stai linistita, sa nu faci efort...

noi am fost la targ....dar totusi mi s-a parut cam devreme sa fac mai multe cumparaturi...burticoasele de acolo pareau ca stau sa nasca

dar am luat de la bebetto (voi stiti ceva de firma asta, sunt ok lucrurile de la ei?) 2 paturici, 2 prosopele de baie cu gluga, sosetele, manusi, 2 perechi de pantalonasi cu botosei si 2 bluzite..

sunt asa mici le tot scot sa ma uit la ele ....sotul asa se amuza cand ma vede

va -acesc pe toate! Weekend minunat!!!

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

buna ziua burticutze dragi!!!noi suntem bine bucuroase ca suntem acasa si am papat urzici aseara pana nu am mai putut.e asa bine ,am iesit deja cu catelul la plimbare,am plecat la drum nu stau in ksa deloc.o sa mai intru din cand in cand sa va mai citesc si sa va mai pup.sper ca sunteti toate bine,si va doresc un weekend superb,cu caldura chiar daca sa anuntat ploaie speram sa nu fie asa.sa aveti grija de delfinasi

Bianca 20+

Buna scumpa! Ma bucur mult ca ai ajuns cu bine acasa si ca te bucuri de fiecare clipa cu cei dragi! Sa petreci zile minunate in tara!

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

multumesc pentru raspunsuri, fetelor
daca eu din ianuarie sunt in CM asta inseamna ca am drepul la CO? am lucrat numai 1 sapt prin februarie...

Fetita mea

Mergi la inceput