BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 9
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_mario
ceaiul de tei Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
aha, multzam, nu i-am dat ii dau numa musetel cu chimen si fenicul
multzumim de aprecieri
pofta mare!
de Yannis
xela_07 spune:
fasii de vita picante cu tulpini de telina
vita se taie baghete. se marineaza inainte sau nu (eu nu o mai marinez).
se calesc in ulei de masline in wok cativa ardei iuti rosii uscati. se scot (ramane uleiul f picant, ptr senzatii tari ii puteti lasa acolo) si se pun fasiile de vita la foc foarte iute
se pun apoi baghetele de tulpini de telina
se adauga sos de soia
gata
se mai poate adauga baghetele de morcovi (inainte de telina), sos de stridii si ulei de susan(care mie nu imi plac, dar daca isi face sotul doar ptr el le pune si pe astea)
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
cris_mario spune:
alexutzzza ms
am vazut la stiri si azi dimi la razvan si dani k un lot din vaccinul rotarix contine o substanta porcina,dar nu are legatura cu virusul AH1N1 si pediatra asta spunea la fel k diversificarea se incepe la 6 luni dk e alaptat exclusiv si la 5 dk i se da cu bibe LP.a si inca cv,legumele si carnita fierte separat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 fasii de vita picante cu tulpini de telina vita se taie baghete. se marineaza inainte sau nu (eu nu o mai marinez). se calesc in ulei de masline in wok cativa ardei iuti rosii uscati. se scot (ramane uleiul f picant, ptr senzatii tari ii puteti lasa acolo) si se pun fasiile de vita la foc foarte iute se pun apoi baghetele de tulpini de telina se adauga sos de soia gata se mai poate adauga baghetele de morcovi (inainte de telina), sos de stridii si ulei de susan(care mie nu imi plac, dar daca isi face sotul doar ptr el le pune si pe astea) Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
super retetele tale,le-am notat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
xela_07 spune:
iulenca, alexutza aveti niste baietei f draguti si smecherasi .
cat are fetita ta iulenca?
xela_07 spune:
al meu baiat creste ca fat frumos, a luat 2,3 kg si face sapt viitoare 2 luni
cristies - cu curatenia de sarbatori si eu la fel. am ramas marcata cu faptul ca statea casa deranjata cate 2 saptamani ca le facea pe rand saraca mama. acum eu fac un hei rup si fac intr-o zi maxim 2 toata casa de la a la z. dar nu neaparat inainte de sarbatori. fac o curatenie din asta super amanuntita de 2 ori pe an, iarna si vara , in rest mentin destul de bine zic eu
xela_07 spune:
Adina - ce ti-a dat dr homeopat ptr colici? sau depinde de fiecare copil in parte ?
xela_07 spune:
rebiana - cum mai sunteti cu raceala?
Nik0le spune:
micki, ma bucur ca sunteti mai bine! Multumesc pt incurajare!
haircut, imi pare rau de diagnosticul de DA, poate nu este totusi, sper eu. Ce putin mai aveti si scapati de ghipsuri, abia astept sa aud ca le-ati dat jos!
cristies, oani
xela, Isa n-a avut colici si n-am realizat ce inseamna pana acum. Imi pare rau ca si voi aveti de tras cu ele. Ce fel de ton pui la paste, bucati sau maruntit? Felicitari pt fat-frumos!
myky, bine ca nu s-a intamplat nimic. Da' stiu ca ai ceva forta, de te descurci si cu carutul si cu bebe 3 etaje pe scari. Aoleu ce pofta mi-ai facut de acrituri...
cris.d, ma bucur ca ai reusit sa spatiezi mesele si ca Emei ii place afara. Si Irina e ok afara, azi a stat cuminte in parc cu mama cat am fost eu la dr. Si noua ne-a iesit binisor spatiatul meselor azi, tot asa, la 2-3 ore. Acum la 5 jumate a mai trantit o repriza de plans neconsolat, dar scurta, doar vreo 15 min, singura pe ziua de azi. Si pediatra la care am fost ieri mi-a zis sa-i ceai baby drink (d-ala dulce), dar nu intentionez. Nici din ala, nici din altul.
al3csa, felicitari pt bebe cuminte!
Rebiana, ce mai faceti?
alexutzza, felicitari pt voinicel! LMA mamei tale!
Admirat puiuti frumosi de iulenka, alexutzza, Beatrice!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
xela_07 spune:
e oferta la auchan la poze 0.19 ron/poza, daca va intereseaza vedeti pe site.
mie imi plac pozele in album asa ca astept o oferta din asta si mi le printez pe cele mai semnificative