BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Noi am venit de la plimbare. Pe final a urlat si zbierat de foame de ne stie lumea din Berceni pana in Aparatori. Acum se joaca cu jucariile de la balansoar.

Apropo de balansoar, Myky vezi ca majoritatea modelelor sunt pana la 9 kg (al meu care e cu o saptamana mai mare decat al tau e sarit de 6).

Alexutzzza, super a luat in greutate. Si s-a mai implinit si la fatzuca. Mie mi se pare ca incepe sa semene cu tine. La multi ani mamei! Ce cadouri ai cumparat?

Gratiana, plecasi la shopping si plange masa... LA MULTE LUNITE AMARIS, TUDOR!

Multumim de vesti Ayanna, Lorex, Adina_bulina!

Cris_dogarel maine ma duc si eu la coafor. Sper ca avem asa de multe propuse pentru maine...

De curatenie... eu am jurat ca in casa la mine n-o sa fie niciodata curatenie de Pasti si de Craciun. Si ma tin de cuvant! Atat de tare m-a marcat la mama acasa! Oricum nu vad ce as putea face, decat sa le fac in alta ordine. Ceea ce nu e cazul. Azi am luat primul volum din enciclopedia britanica. In cazul in care nu-l luam eu mi-l promisese tata pe cel de acasa cand o merge Alexis la scoala... dar l-am rezolvat. Mai ramane sa-i iau ghiozdan, ca in rest e pregatit.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

felicitari ioana!!! bun venit alexandra!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu n8u stiu daca am apucat sa zic ce scumpa e Mara Yasminei.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Multumesc de primire fetili.
Oani pozele de la semnatura sunt destul de vechi dar o sa pun unele noi cu ambii puiuti.
Alecsa asa cuminte a fost Mariuka mea, somn toata noaptea de la inceput, numai un zambet mereu, o dulceata de copil. Vladi nu mai e asa, se trezeste si papa la 2 ore, plange mai des, e mai bleg decat sora-sa dar eram convinsa ca asa sunt baietii pana se fac si ei mai mari . Cert e ca a fost baiat finut si inca din sarcina a avut grija sa ma pregateasca adica ma trezeam noaptea de cate 2 ori fara motiv si nu mai puteam adormi asa ca acum sunt gata obisnuita. La Maria putea sa urle copilul ca eu f greu ma trezeam daca imi era somn. Si inca un semn ca baiatu meu ma iubeste maxim - nu m-am ingrasat decat 6,5 kg cu el. Sora-sa nu a fost asa draguta asa ca si acum am multe kile ramase de la prima sarcina dar macar nu am mai adaugat altele in plus.

Cristies nici eu nu ma omor cu facutul curateniei fix inainte de sarbatori desi nu am traume din copilarie. Acum ma enerveaza soarele pt ca se vede tot praful. Oricum in Bucuresti oricat ai face curat praful nu dispare asa ca m-am resemnat. Ca sa nu imi stric dispozitia trag draperiile si nu mai e asa dezolant

Revin cu poze daca nu se trezeste bb care doiarme acum la mine pe burta

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

alexutzzza frumoase poze cu yanis. tia luat bn in greutate. il tii in body cu maneca scurta in casa?

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

DE CE MA INTREABA TOATA LUMEA ASTA CU MIRARE? E cald in casa... io stau in maieu si care cum vin in vizita nu stiu cum s se mai dezbrace, nu il tin mereu asa, numai cand e cald si afara il tin asa, el e f multumit

multzam d aprecieri

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

buna

azi e ziua lui mami, ieri am umblat prin malluri azi am spalat si calcat de zir ca trec la haine din categoria 3-6 luni nu toate dar...catava....
Ieri sarbatoritul Yannis de 2 luni nemancat, proaspat cacat , pisat si cantarit la putza goala avea 5320g (scos din spital la 3070) sa dea Domnu sa creasca mare , sanatos si frumos.

AM adaugat poze de azi incepand de la pag 15 (http://community.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=168)
Citesc din urma si revin

de Yannis

Oao ce bine a pus in greutate! Si cat e de vesel, manca-l-ar mama, pe el! Ce il amuza pe el asa tare, jucaria? E un frumos, sa-ti traiasca!
Si la multi ani mamei tale!

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

multumim de aprecieri, Yannis rade... inca nu rade cu hohote dar zambeste mult des si f entuziast da din maini si din picioare si se agita tot asa cand zambeste larg. Cel mai des rade la mami si la tati cum ne vede cum rade , daca mai si vorbim cu el vine partea cu maini si picioare, dar unoeori rade si singur si mai ales rade la elefantii de pe pereti mai rade la carusel ...la diverse

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

http://family.webshots.com/album/576799857xWWIkd?start=36 - niste pozici aici ca nu am timp sa le aranjez deocamdata.

pup

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Ce faceti mai fetelor??? V-ati inceput plimareala???

Am zis ca mai stau si eu pt inca o masa si dupa aia ne zburam afara

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

bag de seama ca suntem vecine de rahova hehe, dar eu merg in parc in tineretului. voi?

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Si eu m-as duce in tineretului dar nu am masina si mi-e tareee greu prin tranvai .. plus ca ink nu are vaccinurile facute si mi-e frik ... Poate peste vreo 2-3 sapt asa sa ajungem si noi asa departe

Poze

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Noi am venit de la plimbare. Pe final a urlat si zbierat de foame de ne stie lumea din Berceni pana in Aparatori. Acum se joaca cu jucariile de la balansoar.

Apropo de balansoar, Myky vezi ca majoritatea modelelor sunt pana la 9 kg (al meu care e cu o saptamana mai mare decat al tau e sarit de 6).

Alexutzzza, super a luat in greutate. Si s-a mai implinit si la fatzuca. Mie mi se pare ca incepe sa semene cu tine. La multi ani mamei! Ce cadouri ai cumparat?

Gratiana, plecasi la shopping si plange masa... LA MULTE LUNITE AMARIS, TUDOR!

Multumim de vesti Ayanna, Lorex, Adina_bulina!

Cris_dogarel maine ma duc si eu la coafor. Sper ca avem asa de multe propuse pentru maine...

De curatenie... eu am jurat ca in casa la mine n-o sa fie niciodata curatenie de Pasti si de Craciun. Si ma tin de cuvant! Atat de tare m-a marcat la mama acasa! Oricum nu vad ce as putea face, decat sa le fac in alta ordine. Ceea ce nu e cazul. Azi am luat primul volum din enciclopedia britanica. In cazul in care nu-l luam eu mi-l promisese tata pe cel de acasa cand o merge Alexis la scoala... dar l-am rezolvat. Mai ramane sa-i iau ghiozdan, ca in rest e pregatit.

_

Cresc

multumim de aprecieri...mai zice lumea ca incepe sa semene un pic si cu mine...sa vedem.

Tu unde exact stai in Berceni? ce zona? io am stat pe secuilor 27 de ani de zile si stiu cartierul destul de bine...sunt inca nostalgica
Am luat ptr prietena mea o pijama frumi de la Marks and spencer era ok ca pretz 129 de lei f dulce, calitate buna, practica si haioasa pe

www.marksandspencer.com/Limited-Collection-Cotton-Scoop-Pyjamas/dp/B0030JMH90?ie=UTF8&qid=1269615078&categoryNodeID=42967030&ref=sr_1_13&page=2&node=43313030&sr=1-13&mnSBrand=core&rh=n%3A43313030" target="_blank">roz

Mamei...am intrebat-o si cik vroia Vichy Lift activ ca a vazut ea in farmacie dar daca tot am ajuns in Mall m-am dus la Sephora si am comis-o rau , da rau de tot!!! I-am luat o crema de la Clinique...bine imi si doream demult sa ii iau mamei ceva special ptr ca e mama si merita, e cea mai buna mamica din lume asa ca am dat 234 de lei pe 50 de ml de crema,....oricum ..super oferta ptr ca de regula 50 de ml la crema aia sunt 400 si ceva de lei asta era redusa la oferta...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Acum ne-am intors si noi de afara .. Mai statea dar a inceput sa bata vantul si catiulita nu prea statea bine pe urechiuse .. Acum da tati sa pape .. Si dupa aia cred ca somnik ..

Poze

Mergi la inceput