BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 4
ale1212xa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Sa stii ca la asta m-am gandit si eu .. Ma gandesc mereu la cate a patimit saracutzul .. bn ca nu constientizeaza acum .. Oricum noi il bagam in seama si inca f muuult .. dar uite ca nu "si-a luat-o in cap" de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
inca
asa a fost si al meu, noi am stat o luna in spital...cand am venit cu el acasa era cumintenia intruchipata..exact ca tine..ee...si dupa o luna cand a vazut el ca e bagat in seama, ca vorbeste lumea cu el...ca il iau in brate acu cere singur cand nu ma vede
bine, eu sper la tine sa ramana asa cumintel, al meu e rau tac-su
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
myky791 spune:
xela pt tine si retetele tale. sper ca zilele astea sa incerc si eu din ele. pentru mine esti o mamica super ca reusesti sa faci mancaruri fel de fel si sa sa stai si cu puiutii. eu mancare fac kand vine soata de la munca.
cu balansoarul mam hotarat sa astept sa treaca colicii si sa vad cum se manifeste puiul, dak sta singurel in patut mai mult de 5 min care le sta acum... o sa iau
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Si al meu adoarme la iesirea din bloc lui Maia (Maiei?) sa mai suporte 2 saptamani si apoi scapa de ghipsuri. Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Multumim! Eu zic Maiei, sper ca zic bine pupam si noi micii portughezi haiosi
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
citat din mesajul lui al3csa Eu cred ca sunt cea mai fericita dintre voi .. Yannis nu plange decat cand ii este foame si atat cand il supara burta se screme .. cand sughite se uita la mine cu niste ochi de imi vine sa-l mananc .. nu plange .. Noaptea doarme toata noapte de cand l-am adus acasa ... adoarme singur . nu ii place leganat .. in brate sta numai ca sa se uite la noi .. si asta f rar .. Chiar am un bebe ffff cuminte de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
si cuminte, si frumos, si luptator...si mai creste si ca Fat Frumos....bravo, meritati din plin!!!
cris.dogarel spune:
fost afara, repetat experienta: stat 2 ore, facut sufleu despanac intre timp, iesit rapid la carucior, bagat plimbare pana la 13.
am facut sufleu, ca placinta are faina: spanac, branza, oua (albusurile spuma, ofc). bun, cam sarat, ca asa era branza.
acum a papat si scoate aer/kk pe din dos. am reusit sa papam la 2-3 ore, fara urlete, dar cu "entertainment" serios: wrap, plimbat, leganat, schimbat locul si jucariile la 10'+ fenomenalul plimbat 2 ore afara.
Nikole, Irina cum e afara? eu ma mut afara daca doar asa mere.eu doar am sunat dr. la fel: sa spatziez mesele. acu' sa vedem daca ma/ne tzine figura. ea zicea sa ii sar o masa cu ceai indulcit
, dar nu i-am dat deloc...
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
haircut spune:
citat din mesajul lui xela_07 azi sunt iar singura cu am2, vad ca se intampla destul de des in ultimul timp am fost afara, l-am bagat in wrap si a dormit dus cat am stat in parc cu Andreea. gata, nu mai scot carutul o bucata de vreme pana uit de chiraiala din ultimele zile de afara . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Bine ca ai la indemana solutia de rezerva. pentru mamica harnicutza si pentru pitici.
gratiana77 spune:
din fericire nici buburuza mea nu prea plange decat cand ii este foame sau can o imbrac dupa baite. In majoritatea zilelor sta singura in patut sau pe canapea si pot sa fac treaba prin casa. Uneori are chef sa stau numai cu ea si atunci se maraie dar nu plange.
poze
al3csa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ale1212xa
inca asa a fost si al meu, noi am stat o luna in spital...cand am venit cu el acasa era cumintenia intruchipata..exact ca tine..ee...si dupa o luna cand a vazut el ca e bagat in seama, ca vorbeste lumea cu el...ca il iau in brate acu cere singur cand nu ma vede bine, eu sper la tine sa ramana asa cumintel, al meu e rau tac-su ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Da de ce esti rea??? .. lasa-ma sa ma bucur de putinele momente de liniste (glumesc stii da?) Oricum merita din plin orice rasfat .. pt ca stim f bine cat au indurat acolo singurei
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
gratiana77 spune:
Noi azi sarim din schema cu plimbatul prin parc. Desi e soare si foarte cald, bate un vant, mama mama. Nu vreau sa imi scot copilu' afara sa il racesc. Poate dupa-masa o pun in marsupiu si o luam cu noi la cumparaturi. Trebuie sa ii luam ceva frumos ca doar implinim 2 luni!
poze