BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cornelia.. ma abonez eu la o portie, cat de minuscula de tort Am ramas cu pofta de dulce din timpul sarcinii!
Cris.d dulce e Ema! Si ce frumosi sunteti toti!!
La multi ani Anei dar si Emei pentru maine (ca doar e floare de Iris)! Sa aibe parte de sanatate si mii de impliniri!
P.S. nici eu nu vazui kilogramele alea in plus de care vorbeste AMR-ul tau

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

vai fetele, lipsesc o zi si mai vad un capitol plin...foarte bine
noi am fost in plimbari azi...ne-au luat nasii la o plimbarica pana la Valcea si la niste mici la Dedulesti, am plecat la 10..si acum ne-am intors...bebe a dormit aproape tot timpul...sunt curioasa daca mai doarme la noapte sau avem program secsi
ma duc sa citesc din urma si revin

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

'Neata fetelor,
Iar am ramas in urma. Mi-a fost cam greu cu doi copii zilele astea, mai ales dupa ora 5 cand pe Maria o apuca crizele de plans, cred ca acumuleaza oboseala de peste zi si tb sa stau cu tzitzi non-stop in gurita ei, doar asa se linisteste. Si eu seara nu prea mai am lapte, eu doar dimineata am super productie pt ca sunt odihnita.
Tati nostru pleaca f des in delegatie, sau daca e in Bucuresti mai devreme de 8 nu vine acasa, so nu prea am ajutor din partea lui.
Duminica trecuta l-am lasat o ora cu Maria, am zis sa ies si eu putin numai cu Toma, ca ma rog asa scrie in cartile de psihologie M-am muls si i-am lasat sotului lapte la biberon, just in case ca lipsesc mai mult. Cand m-am intors stateu Maria si tati tolaniti pe canapea, tati cu biberonul gol in gura copilului. Ii zic: vezi ca nu mai e lapte. Si el f mandru: stiu, de vreun sfert de ora nu mai e dar suge tetina, nu vezi ce cuminte e. Zic pai cum o lasi sa suga ca inghite aer. El: dar la suzeta nu-i la fel? Ii explic cu gaura care la suzeta lipseste . In fine imi spune ca a fost f greu, cum am plecat a inceput sa planga si a tb sa o plimbe prin casa. Waaaaaau ce noutate pt mine . Dupa vreo ora vb cu soacra-mea si-l aud spunand ca ce bine ma descurc eu cu 2 copii Asa ca Alexutzza lasa-l pe sot singur cu bebe si sa vezi ce o sa aprecieze cate faci tu.

Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria

asa zicea si al meu ca e usor de crescut un copil...pana l-am lasat intr-o zi vreo 2-3 ore cu el si m-a sunat ca sa vin mai repede acasa ca nu se descurca singur...ee...de atunci imi spune de cate ori are ocazia cat ma apreciaza ca am grija de bebe si sincer acum imi pun mare baza in el, a invatat sa aiba grija de el, noaptea ii da bibe, sta cu el, se joaca...ce sa mai..nu mi-ar fi frica sa plec de acasa si sa ii las singurei

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele (pe seara)!
VAd ca ati avut spor. Sa fac un capitol nou?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la un capitol nou!
Sa fie plin doar cu vesti bune!

Mergi la inceput