BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 15
Beatrice1982 spune:
asa arata laptele meu de pasare...............
http://good-times.webshots.com/photo/2884604330105915686gBiniU
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
al3csa spune:
Buna dimineata feteleee
Azi ma duc sa-mi cumpar carut .. Ma duc la Romexpo .. E Kidex .. care mai merge??
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
Tanaion spune:
'Neata fetelor,
Iar am ramas in urma. Mi-a fost cam greu cu doi copii zilele astea, mai ales dupa ora 5 cand pe Maria o apuca crizele de plans, cred ca acumuleaza oboseala de peste zi si tb sa stau cu tzitzi non-stop in gurita ei, doar asa se linisteste. Si eu seara nu prea mai am lapte, eu doar dimineata am super productie pt ca sunt odihnita.
Tati nostru pleaca f des in delegatie, sau daca e in Bucuresti mai devreme de 8 nu vine acasa, so nu prea am ajutor din partea lui.
Duminica trecuta l-am lasat o ora cu Maria, am zis sa ies si eu putin numai cu Toma, ca ma rog asa scrie in cartile de psihologie M-am muls si i-am lasat sotului lapte la biberon, just in case ca lipsesc mai mult. Cand m-am intors stateu Maria si tati tolaniti pe canapea, tati cu biberonul gol in gura copilului. Ii zic: vezi ca nu mai e lapte. Si el f mandru: stiu, de vreun sfert de ora nu mai e dar suge tetina, nu vezi ce cuminte e. Zic pai cum o lasi sa suga ca inghite aer. El: dar la suzeta nu-i la fel? Ii explic cu gaura care la suzeta lipseste . In fine imi spune ca a fost f greu, cum am plecat a inceput sa planga si a tb sa o plimbe prin casa. Waaaaaau ce noutate pt mine . Dupa vreo ora vb cu soacra-mea si-l aud spunand ca ce bine ma descurc eu cu 2 copii Asa ca Alexutzza lasa-l pe sot singur cu bebe si sa vezi ce o sa aprecieze cate faci tu.
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanaion 'Neata fetelor, Iar am ramas in urma. Mi-a fost cam greu cu doi copii zilele astea, mai ales dupa ora 5 cand pe Maria o apuca crizele de plans, cred ca acumuleaza oboseala de peste zi si tb sa stau cu tzitzi non-stop in gurita ei, doar asa se linisteste. Si eu seara nu prea mai am lapte, eu doar dimineata am super productie pt ca sunt odihnita. Tati nostru pleaca f des in delegatie, sau daca e in Bucuresti mai devreme de 8 nu vine acasa, so nu prea am ajutor din partea lui. Duminica trecuta l-am lasat o ora cu Maria, am zis sa ies si eu putin numai cu Toma, ca ma rog asa scrie in cartile de psihologie M-am muls si i-am lasat sotului lapte la biberon, just in case ca lipsesc mai mult. Cand m-am intors stateu Maria si tati tolaniti pe canapea, tati cu biberonul gol in gura copilului. Ii zic: vezi ca nu mai e lapte. Si el f mandru: stiu, de vreun sfert de ora nu mai e dar suge tetina, nu vezi ce cuminte e. Zic pai cum o lasi sa suga ca inghite aer. El: dar la suzeta nu-i la fel? Ii explic cu gaura care la suzeta lipseste . In fine imi spune ca a fost f greu, cum am plecat a inceput sa planga si a tb sa o plimbe prin casa. Waaaaaau ce noutate pt mine . Dupa vreo ora vb cu soacra-mea si-l aud spunand ca ce bine ma descurc eu cu 2 copii Asa ca Alexutzza lasa-l pe sot singur cu bebe si sa vezi ce o sa aprecieze cate faci tu. Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
f tare sotul tau .. Eu am mare incredere sa-l las cu Yannis .. chiar stie si se descurca fff bine .. L-am lasat de multe ori .. In special noapte e tura lui de stat ..
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
ana_g spune:
sunt taaare in urma cu cititul. mi s-a stricat si mouse-ul, iar acum ma chinui cu unu caruia nu prea ii merge scroll=ul..in fine...
noi am facut miecuri vaccinul de 2 luni. infanrix. tareee a mai plans mititelul....apoi, colac peste pupaza, au venit si niste colici rele de tot......si-a cam dat peste cap programul de dormit 6-7 ore/noapte, dar nu ma plang totusi...pediatra ne-a spus sa ii dam nurofen pt copii preventiv dupa vaccin, dar dupa ce am vazut ca e interzis pentru cei sub 3 luni/6 kg (al meu are 5.100), am renuntat la idee. nu a facut febra pana la urma si nici o alta reactie. colicile ne cam dau de furca...si eu ma simt taare vinovata ca am cam pacatuit la capitolul mancare.
sunt racita cobza...saptamana trecuta a fost sotul, apoi soacra-mea, acum m-a luat pe mine. si stau si ma intreb ca proasta: cand imi dau seama daca si asta mic e racit?! adica....mucos a fost cam de la bun inceput, de stranutat la fel...un pic de tuse...parca e mai fornait totusi de 2 zile si cam somnoros...sa stau pana luni sa o sun pe pediatra, sau nu?!
mama lui STEFAN
myky791 spune:
citat din mesajul lui Tanaion 'Neata fetelor, Iar am ramas in urma. Mi-a fost cam greu cu doi copii zilele astea, mai ales dupa ora 5 cand pe Maria o apuca crizele de plans, cred ca acumuleaza oboseala de peste zi si tb sa stau cu tzitzi non-stop in gurita ei, doar asa se linisteste. Si eu seara nu prea mai am lapte, eu doar dimineata am super productie pt ca sunt odihnita. Tati nostru pleaca f des in delegatie, sau daca e in Bucuresti mai devreme de 8 nu vine acasa, so nu prea am ajutor din partea lui. Duminica trecuta l-am lasat o ora cu Maria, am zis sa ies si eu putin numai cu Toma, ca ma rog asa scrie in cartile de psihologie M-am muls si i-am lasat sotului lapte la biberon, just in case ca lipsesc mai mult. Cand m-am intors stateu Maria si tati tolaniti pe canapea, tati cu biberonul gol in gura copilului. Ii zic: vezi ca nu mai e lapte. Si el f mandru: stiu, de vreun sfert de ora nu mai e dar suge tetina, nu vezi ce cuminte e. Zic pai cum o lasi sa suga ca inghite aer. El: dar la suzeta nu-i la fel? Ii explic cu gaura care la suzeta lipseste . In fine imi spune ca a fost f greu, cum am plecat a inceput sa planga si a tb sa o plimbe prin casa. Waaaaaau ce noutate pt mine . Dupa vreo ora vb cu soacra-mea si-l aud spunand ca ce bine ma descurc eu cu 2 copii Asa ca Alexutzza lasa-l pe sot singur cu bebe si sa vezi ce o sa aprecieze cate faci tu. Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
foarte tare sotul tau!
al meu incepe sa danseze cu el si da pe taraf foarte tare dar de cele mai multe ori incepe sa planga. incepe sai vorbeasca :"da ce ma tati ce are mami si eu nam? la mn dc nu stai?" dar nu primeste raspuns doar urlete...
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
ana_g spune:
inca ceva...cica ar avea un usor suflu la inimioara. e in continuare vinetiu in jurul gurii dar sa nu ne alarmam, ca f multi copii au suflu cardiac pana li se inchid nu stiu ce pereti. ca sa facem un ekg peste o luna, mai mult ca sa stam noi linistiti...
mama lui STEFAN
haircut spune:
Neata si de la noi
XELA, multumesc de reteta, super bine suna.Felicitari pentru cat de bine a crescut Cristi
NIC0LE, multumesc mult, si eu astept sa scapam, aseara am murit de mila ei...s-a marit, a inceput sa interactioneze mult cu noi si aseara plangea cu lacrimi si parca ne implora sa o luam de acolo...am inceput si eu sa plang, noroc cu tati...Ma bucur ca Irinuca e mai bine eu am incercat sa-i dau Maiei ceai dar nu l-a baut nicicum...mai isteata fata ca mami
DECEUNELA, notat si verianta taEu m-am tuns in timp ce tati impingea la carut in fata coaforului...era sambata si l-am prins la cotitura
ALEXUZZA, LMA mamei si prietenelor tale...papacios tare Yannis...si falcos
MYKY felicitari pentru schimbarea de lookfelicitari pentru steluta...la mai multe
RATUSCA, frumos baiet ai tu acolo sa cresteti mari si sanatosi...baga niste ceiutz de lactatie
BEA, odihna placuta! si la mine vine mama si o astept cu atata drag...Arata tare bine laptele ala...vreau si eu.. dar lapte si iaurt nu-mi da voie dr...
ANA G felicitari pentru vaccin...si Maia mai are zile in care e fornaita, dar cred ca daca racesc le curge nasul bine si-s agitatisa fie totul bine la inimioara...
de Maia Ilinca (29.01.10)
doxa spune:
'Neata fetele, care dintre voi stiti daca Baby Drink constipa, pt ca am impresia ca al meu stumf este constipat...pana sa ii dau Baby Drink iesea de vreo 3-4 ori / zi iar acum doar o singura data si atunci cu termometrul, plus de asta saracul se screme si nu stiu daca este de la constipatie sau ne-a luat si pe noi colicile ( tocmai ma laudam pe la prietene ca al meu nu are colici si este foarte cuminte ) si ca sa umplem paharul pana la capat ta-su a racit, mi-a dat si mie raceala si am o tuse magareasca de toata frumusetea cu toate ceaiurile pe care le-am baut + lamaie + miere.Iar acum stau langa el cu masca pe fata ca sa nu ii suflu direct...saracu cred ca nici nu ma recunoaste...o zice "cine mai e si aratarea asta".
pupici
decenuela spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 decenuela nu se arde................. ca io ma misc repede si nu se arde......................apoi nu stiu.......... lorex am incercat si pe flickr si nu ma lasa................imi da eroare peste tot am tot setat si la camera, sa nu imi faca format mare, am filmat numai 30 de sec, si tot nu vrea sa ma lase..................... al meu jiji, cum zice decenuela, s-a trezit azi noapte de 2 ori, ceea ce nu mai facuse decat odata in viata lui....................hmmmm i-o fi foat foame.ca si ieri toata ziua a balotat, si a adormit la 9.........deci mai repede............. azi e sora mea la mine si vreau sa dormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i-l dau in custodie pe jiji mic si pa la garaaaaaa Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
prb..adik sigur tu fol lapte de tzara nu kk din comert ce nu-l ppoti fierbe...k face asa niste bulbuci si se prinde oricum.....of mi-e dor de lapte de la mama lui :((
io sunt suficient de nebuna k daca nu as avea lapte si as sta la tara si as avea o vaca sanatoasa cu lapte bun i-as da l de vaca lui jiji...noi asa am crescut...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....