**Zmeurici de iulie-august 2009 (35)**
Raspunsuri - Pagina 4
uliiasi spune:
Motana, eu iti spun ce m-a sfatuit pediatra mea:
- ficat mie mi-a zis sa nu-i dau pana la un an, ca desi are fier, acolo totusi se strang toate toxinele animalului
- carne dau cam de 4 ori pe saptamana, pentru ca alternez cu galbenusul
- galbenusul mi-a spus sa-i dau de maxim 3 ori pe saptamana in zilele in care nu-i dau carne. Am inceput cu o optime de galbenun, apoi un sfert, jumatate, pana cand am ajuns la un galbenus intreg.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
MONITZA86 spune:
Neata!!!!
Matinale si noi ,s-a trezit gogosica la 7 cu chef de joaca,am lasat-o cu tati sa-si faca de cap.Mami a plecat la manichiura,si pensat.Cand m-am intors puiul dormea avuse tati grija sa o oboseasca din nou.
Si lanoi vreme naspa cred ca o sa ploua cu siguranta astazi deci contramandam iesirea in parc.
Blanca sa se faca bine Evita.Si la primii dintzuci tt asa v-ati chinuit?offff....greu mai ies, Eva.Si tu iar herpes,eu foloseam aciclovir si imi trecea in 2-3 zile,se usca.
|Giova si cand o sa creasca si Edeisoru si o sa plece cu Marco,atunci bine o fi.Inca putin si pleaca la agatat
Romanitza ai o bijuterie,Mara e o dulce
Motana iti raspund cat de cat la intrebari din prisma mea.Eu ii dau Stefaniei galbenus de 3/sapt,carnita in zilele in care nu ii dau galbenus (aprox2/sapt)ficatel i-am dat , esec total,si-a facut greata
,dadea afara .
BEbelusi tipator am si eu una bucata,mai nou daca ii fur din manuta ceva urla,daca vrea ceva si nu poate sa apuce sau nu ajunge dupa caz,urla,dar asa original de-ti increteste timpanu.Inca putin pana o sa ne intelegem,si apoi ma vedem noi
Mai mergem si putin la ,mai am ceva restante de ieri.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
andreea_1979 spune:
Buna fete! Nu am mai intrat in ultimul timp pentru ca Laura a fost maraita rau de la dintisori ( nopti albe am cam facut ) acum parca s-a mai linistit.
Blanca 000multa sanatate Evei , nu te speria si eu am chemat pediatra si tot de la dintisori a spus ca-mi face febra si asa a fost . Saracutii de ei , ii doare tare rau gingiuta si de aia sunt nelinistiti ! Va pupam nu mai sta Laura , vrea numai in brate
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria8Luni
inutsa spune:
Salutare, mamici!
Noi suntem la sora mea acum. Nepoata, in special, e superincantata de asta mica, se joaca cu ea, dar mai are si momente cand zice "De ce oare m-am prins dadaca?"
Bia are rosu in gat,pe trecute, si de ieri imi si tuseste. Luni iar merg la pediatra, ca, de, dupa ce am tras cu ea in ianuarie, suflu si in iaurt. Sunt cam sperioasa dupa raceala urata care a avut-o iarna.
In rest, suntem binisor. Papam crema de branza, speciala pt bebe, am descoperit-o aici. E 100% naturala, e valabila doar 2 zile, f buna. Si mai papam pireuri de fructe, dar de cateva zile iar face fitze la papa.
Dintosi tot nu avem. Ii astept sa iasa, parca vad ca o sa fiu tehuie cand i-or iesi multi deodata.
V-am si va urez un week-end fain!
PS romanitza e super dragalasa Mara ta! si ce biberon si-a tras
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
MONITZA86 spune:
Vladimir
Ioan Victor
Maria
Francesca
La multe lunite sa cresteti mari si sanatosi!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
CriPOD spune:
Blanca, sa se faca bine repede, cum e Eva azi?
pepit
bely spune:
Buna seara
romanita,motana multumesc, am sa incerc si cu papaya si prune, para nu prea ne-a ajutat pe noi
sper sa-i placa papaya, cand avea vreo 5 luni i-am dat o bucatica s-o linga dar nu ia placut de loc mai incercam
Giova spune:
fete dragi!
noi am fost la Arad, la noul mall e si C&A si nu am plecat fara umbrela si sosete cu cars pt. marco.
Nu am gasit jucarii in carrefour, nu e ca de Craciun, cand sunt si oferte si preturi bune...asa ca am venit cum am plecat.
Ne-am intalnit pur intamplator cu Monitza si daca ea nu venea la mine, puteam sa trec pe langa ea si nu-mi dadeam seama. tare aereana am fost azi si obosita.
Edi a papat super bine, mai putin laptic, dar mancarea a fost la loc de cinste. In schimb e marait nevoie mare si tipa frate de ne-a tampit.
revin sa va citesc, daca mai apuc, caci tocmai s-a trezit.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
alinutza78 spune:
buna seara
am gasit un moment de respiro si am intrat sa vad ce mai fac zmeuricile.
Nu am terminat proiectul dar pot sa am delay de o zi asa ca maine dimineata la prima ora ma trezesc si-l dau gata...acum nu mai pot sa gandesc lucid si am de facut niste proiectii financiare.
Eric e tot in stare confuzata...alterneaza momente de liniste cu cele de urlete. Mi-e asa mila si ma simt neputincioasa ca nu am cum sa-l ajut. Cei doi incisivi sunt iesiti bine, insa probabil ca-l doare inca. Si citeam intr-o carte ca in primul an ii ies 8 dinti..wow, cred ca fug de acasa daca la ceilalti patru ma asteapta acelasi tratament.
Problema majora este ca pe langa agitatie si treziri frecvente noaptea a inceput sa vomite. A inceput acum o saptamana la masa de seara..insa am pus pe seama agitatiei. Noaptea trecuta insa a fost de pomina..la 1 noaptea s-a trezit in urlete si se zvarcolea..l-a luat taica'su in brate si l-a vomitat in jeturi din cap pana in picioare...schimba pustiu', tata si lenjeria de pat. Dupa douazeci de minute iar zvarcoleala, maraieli..il iau in brate si il legan..cand credeam ca adoarme si el si eu..buf..vomita pe mine in jeturi. Schimba pustiu', mama..lenjeria de pat. De coma
Nu mai spun ca si eu si tati am luat cred ca un virus stomacal si vizitam la greu buda..nu e asa grav numai sa nu ia strumfu' si el virusul ca pune capac la toate.
Asa ca...in conditiile de mai sus mentionate..uliiasi imi pare rau, desi am promis ca vin la intalnire, nu o pot onora.
elenadasa-ti fie de bine "sejurul" la Viena si cumparaturile de pe Maria Hilfe Strasse. Sanatate multa lui Matei
Motana sa aveti grija cu impuscaturile pe acolo si Don Corleone doamneee...ce te invidiez..ati ajuns la performanta sa doarma Daris o noapte intreaga??!!! sa o tineti tot asa La mine e mai rau ca niciodata..cateodata ma intreb de ce ma mai chinui sa dorm noaptea. Lui Eric ii dau Orajel si in doua seri i-am administrat in premiera si Nurofen ca efectiv nu mai stiam cum sa-i gestionez tipetele.
Alina felicitari si ptr dintocul cu nr. 6 (cred ca pana la ora asta i-a iesit deja). Mai aveti putin pana la 8. Cum va descurcati cu durerile?
Din pacate la noi nu se gasesc Osanit granule homeopateAm comandat de pe un site si granule Nelson...sa vedem ce efect or avea si alea.
Sa stii ca si Eric face ingrozitor cand ii este foame...cred ca seamana cu maica'sa. Este un bebelus cu personalitate..dar tare as fi preferat sa fie mai calm.
meleea pup frumuselul de Alex Ce smecherila..auzi plange ca vrea afara. Sa vezi ce figuri o sa ne faca pe la 12 ani ca vor in club sau pe la 14 ani ca vor sa doarma cu fata din vecini Eu stau intr-un ansamblu rezidential..si pe aici anii 2009 si 2010 au fost foaaaartte productivi..e exeplozie de bebelusi. Numaram intr-o zi ca sunt fetele in superioritate si ma gandeam ce telenovele si inimi frante or sa fie peste 15-16 ani.
sara_amira multa sanatate Sarei
mqqm poti sa dezvolti mai mult ce ai scris in mesaj? Te referi la dermatita atopica? Si spune-mi care sunt si celelalte manifestari...sa ma linistesc si eu ca macar exista o logica in toate
Sanatate Denisei...nu ati luat voi gastro...s-a transmis peste ocean
pooh felicitari pentru proaspatul crestinat. sa ne povestesti mai multe..cum a fost Balazs la biserica, la petrecere..
hera bine ai revenit pe la noi. Cum te lupti cu kilogramele? Tii vreo dieta anume?
apropo de dormit bebeii singuri in patut...la voi dorm tun, adica fara treziri, intortochieri, rasuciri?? pai eu as muri de grija la cum doarme Eric. Numai faptul ca vine pe burta cu capul in jos si nu si-l intoarce ma face sa cred ca o sa doarma mult si bine in pat cu parintii
Giova mult succes si voua la dinti...wow..voi va chinuiti de ceva timp.
lucialu..pup noruta cea simpatica si cu personalitate ca ginerica.
Eu ii dau lui Eric si broccoli si sfecla rosie. Nu stiu unde citisem ca sunt ok la varsta asta...dar pareri diferite la greu. Dovleacul placintar il dau ca..leguma..in combinatie cu alte legume in piure.
blanca sanatate Evei si sa va iasa si voua repede dintisorii
noce sanatate lui Filip..sa isi revina repede ochisorul. Chiar ca piesa de Caragiale cu medicul oftalmolog.
Ce v-a determinat sa va mutati in Constanta? daca retin eu bine, amandoi sunteti de acolo.
romanitza bine ai revenit printre noi si felicitari ca ati terminat cu amenajarea noii resedinte
Pup Mara cea dulce
Motana eu ii dau lu Eric carne de 3 ori pe saptamana. La ou inca nu am ajuns..si nici nu ma grabesc. De ficatel tot asa am auzit si eu ..cat mai tarziu, dupa 9 luni.
mai vroiam sa mai scriu cate ceva..dar deja imi pica capul pe tastatura si nu-i decat 9,30 seara. Sper la zile mai bune.
o seara buna zmeuricilor si un weekend pe masura mamicilor
blanca000 spune:
Bune fetele,
Eva azi de dimineata pana in pranz iar febra ..nu mare..nu depaseste 38.5 (maxima) insa se incinge toata, ii ard palmele, ceafa si gatul..si e starea aia de discomfort..chitaie si maraie de nu ma las ainima sa nu ii fac nimic.
Asa ca am apelat la sfatul pediatrei 3 ml de nurofen la 8 ore/ 3 zile.
Dupa amiaza am zis sa ma duc si la un control la Sp. Grigore Alexandrescu asa ca am facut o tura sa aflu aceleasi lucruri..dintii....cica parca ar vedea si ceva rosu in gat...mmm...eu raman pe dinti caci ea nu face nazuri la mancare (nu f tare), la supt e prima si mai baga intre si bicuiti sau grisine la ros..asa ca..
Dintii de jos nu ne-am chinuit deloc deloc..astia "lopatarii" sunt cu show..si vin amandoi odata..au racait si spart gingia acolo sus deodata..cred si eu ca e nasol.
Cum am iesit pe usa spitalului a inceput Eva sa rada, sa ne jucam in masina,un , am dat o tura si prin Cora sa cumparam de-ale gurii, acasa iar ras pe intuneric ca era ora pamantului si am respectat...acum face nani dupa baie linistita..nici urma de febra..ptiu!!! sper sa se duca in pustii....dintii se vad deja deci ar cam fi cazul sa o lase saracuta.
Mai bleaga sunt eu decat ea...sufar mai tare...insa acum pe seara am fost amandoua intr-o dispozitie de zile mari .
Da Doamne sa treaca si la noi si la toti bebei cu dintuci durerosi
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei