**Zmeurici de iulie-august 2009 (35)**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Hello, helloooooo
In sfarsit, am calculator unde pot scrie si cat de cat ne-am mutat cu toatele in noul apartament... Credeam ca nu mai vad ziua aia.De aproape o luna suntem in curatenie, renovari, etc, sa ne putem muta la noua resedinta, dar n-am crezut ca poate dura atat de mult si ca merge atat de greu.

Multumim de urari Monitza si Thea, astazi si Mara face 8 lunite, nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut!!! O numim Duracell... e cel mai energic copil intalnit vreodata, ma termina, sincer. Nu sta o secunda, merge in 4 labute dintr-un colt in altul, se catara de marginea canapelei si se ridica, merge paralel cu canapeaua, alearga cu premergatorul, ca deja mers e prea putin spus, vorbeste si analizeaza toate jucariile. Pai cand am citit ce a scris mQQm de Pepitzel, nu-mi venea sa cred! Auzi, sa mergi la film si sa iti doarma! Wowwww! Trebuie neaparat sa ne vedem, sa ii predea lectii de calmat drei mele Vazut si pozele din Dominicana, f frumoase si protagonistii toti unul si unul... Daca nu eram cu mutatul si toate alea, mergeam si noi,zau ca nu! Asa ca o lasam pe la toamna. Deocamdata ne pregatim de plecare in Romania, vom sta vreo 2 luni acolo, Uf, bine ca mi-am amintit, nici timp sa fac pasaport Marei n-am avut , trebuie neaparat sa rezolv zilele astea

Urez si eu sarbatoritilor de azi sa fiti sanatosi si sa cresteti frumosi Rares, Diana Elena,Darius Mihail, Laurici si Irinus
Moniland, iti urez si tie cu intarziere, stiu ca a trecut ziua ta,ca suntem amandoua berbeace si avem fetitele nascute in aceeasi zi. Si stiu ca tot ti-am promis, dar n-am mai apucat, o sa iti pun www.dropshots.com/MaraNicole#date" target="_blank">aicipoze cu Mara mea, sa vezi daca inca mai seamana cu Laurici

Noce, va mutati definitiv la Constanta?

Motana aveti grija cu impuscaturile de acolo

Micaalsa ti-am admirat fetitele, sunt atat de dragalase amandoua si ce mult imi place cum are grija Iulia de surioara ei cea mica
Ayda_m sarcina usoara in continuare

Mai vroiam sa mai scriu fetelor, sper sa am timp mai incolo, a inceput sa imi planga mandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

theea ptiu ce frumos papa ingerasa ta A mea doar pasat,si foarte cremos papa, altfel e blach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ufff...si noi..cand frige cand e ok. De dimineata a avut febra si acum pe seara. Tot cu nurofenul stau..si baita i-am facuto mai recisoara..

Doctora zice ca e de la dinti, rosu in gat nu are, a ascutlato si la plamani, de infectie urinara zice sa imi iau gandul.poa' sa fie si vreo viroza insa nu vad ca ar avea ceva in nas..am chinuit si copilu' cu BB acum si nu a iesit mare lucru.

Azi m-am dezlipti de ea sa ma duc cu viitoare fina sa isi ia rochia de mireasa, si-a ales ceva super, firma fitzoasa..acum si eu ca Giova sa vad ce imi iau de nasa sa nu raman mai prejos.
Insa numai gandul la ea mi-a fost, tare greu..nu pot sa stau fara ea..cred ca nu as rezista o noapte. Am lasato pe mama cu ea..nu a reusit sa ii dea sa manance, a plans..s-au jucat doar...si cica imi zicea sa stau linistita..dar cum?!?!

Dinti au spart gingia,amandoi odata, ii vad, ii simt..insa cred ca trebuie sa iasa bine si sa se linisteasca locul ca sa ne treaca. Uffff...

Mie imi iese herpes iar, in acelasi loc..si abia ce mi-a trecut celalalt ...

Am inceput luna a8a in fortza...

Romaniza, Mara e

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi ca de obicei...pe afara, baietii mai mari seara la film la mall, eu cu Edi acasa. a prins microbu, asta mic si zilnic ar merge la film, daca ar fi dupa el. si numai 3D, frate...nu orice.

Theea e super buburuza, am lasat si comenmtariu pe youtube. si pozele sunt faine, ii place in leagan si vad ca si ea e fan plimbari.
Bely laredoute nu a mai livrat vreun an si ceva in Ro, acum cu criza, s-au gandit sa reia livrarile, asa ca am anuntat fetele ca sunt cateva care au comandat.
Romanitza e o dulceata Mara, m-am distrat cu pozele, vezi ca te-am adaugat si in dropul meu.
Theea bine ai venit in cliubul urlatorilor.
Clara ma bucur ca te descurci singurica si ca va veni mama ta la tine...e mult pana in iunie, musai sa veniti si voi mai aproape de casa.
Blanca bine ca nu e ceva mai grav. Macar la voi au iesit dintisorii, la noi tot asa.
Super ca si-a luat mireasa rochie si ca te-a implicat si pe tine...nu ca viitorii nostri fini. Lasa ca tu gasesti rochita ca esti slabuta, nu ca mine.

va, pe maine seara.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Multumesc, fetelor, sunteti niste dragute! Avem o tufa tare frumoasa!Giova, nu stiu cum te pot adauga in dropul meu, sunt incepatoare in a pune poze pe dropshot, dar lasa ca invat eu! De-abia astept sa vad poze si cu cei doi baieti frumosi ai tai, sunt in urma tare cu cititul si cu vizionatul pozelor.
Blanca si speram sa ii treaca Evei rapid. Eu credeam ca febra e de la dintisori. Si eu am o bucata de domnisoara maraita,careia ii ies primii 2 dintisori de-abia, si sa vezi ce scandal... Uf, lasa ca trec si astea.

Bely pentru constipatie eu i-am dat prune la borcanas sau pere, au rezolvat problema in mai putin de jumatate de zi.Succes!

Clara pai esti curajoasa sa stai singurica atata, bine ca vine mama ta, e important sa mai stea cineva cu tine! Eu de-abia astept sa ajung la ai mei, sa mai stea si ei cu Mara, ma simt atat de obosita, ea fiind atat de energica.... Mai ales ca lunile astea din urma am fost f ocupati cu mutatul, renovarile, ea incepuse sa mearga, asa ca eu ma culcam la 2-3 noaptea si ma trezeam la 8-9 cel mai tarziu

Cornelia, s-ar putea sa nu fi observat daca ai mai scris... Cum iti e? Ce iti fac copiii?
Alinutzele ce mai fac? tuturor, iar am fugit, ca s-a trezit si o vrea pe mami numai pentru ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

romanitza ce scumpete e duracellul tau! e canadeza in toata regula, blonda cu ochii albastri, si ce biberonoi are ea! haha!

bely de vreo 2 zile si Dari tot se chinuia cu kk si azi dimineata i-am dat papaya si pac s-a rezolvat. E f buna pt constipatie. Si prunele tot bune sunt, dar eu garantez pt papaya.

theea, ce frumos mananca Alessia! Tu cu ochii pe butelie, dar fara teama... carnita i-am dat bucati micute si eventual asa strivita un pic. Uite, la noi de ex carnea a fost prima "spaima", adik a gag-uit c m tare de la ea, in a 2a sapt de BLW. Dar nu m-am lasat intimidata, la urmatoarea a fost totul ok. Sa fie asa suculenta, nu uscata, cred ca ajuta un pic si go for it!

buburuza pe unde umbli? sa mai vedem pe Serbanut, nu il ascunde!

Fetelor, o sa ma laud... si sa va fac "pofta". Declar eveniment: prima noapte dormita cap coada! tananaaaam! Nush ce am facut sau ce planete s-au alineata ca Dari nu s-a trezit pana dimineata, cand eram cu sanii umflati.. deh, in loc de 4-5-7 sculari si supt.. zero!
Am zis ca repet ziua de ieri in fiecare zi, ii dau acelasi lucru sa manance, o plimb pe aceleasi alei haha! numa numa sa repete si ea noaptea.

noce varianta de orajel la noi nu i.am dat inca, ii zice baby kanka si are benzocaina 10% tre sa fie bun, dar stiu ca gelurile au efect cam 30-40 minute, dar tot il iau.

Oricum pana acum suntem la acelasi stadiu: zero dinti!

Clara stiu ca in USA recomanda vitamine pe perioada alaptarii, de aia nu te-am mai batut la cap si pe tine , nush ce sa fac, oare sa mai iau si eu?
bine ca vine mama! eu is si o fire asa atasata tare de tot ma disper singura, heh! nu ca nu as fi stat niciodata, deh, dar is dependenta de persoane nici sa ies numa cu Dari de ex nu imi place, daca nu am cu cine vorbi. Nu mai zic... sa dorm singura, ppfuai... me nerveaza de mor!

pooh Dari face asa ca un tauras cand nu ii convine "hhhmmm" de mi se ridica blana pe spate numai cand o aud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Romanitza te-am adaugat eu. vezi in stanga, sunt ioanapurdea, dai click pe el si intri la mine in drops.
Motana pai si orajelul de noapte contine benzocaina 10%, cel de zi are 7%. doar ca nu ma lasa sa-l dau...ca si Eric al Alinei. pana acum nu avea treaba,acum il deranjeaza sa-l ating acolo.

eu ma uit la "Dansez pt. tine", dar cred ca ma indrept catre dormitor si mai vad ceva din pat, daca nu adorm.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, mamici!
Va invit la ! Noi ca de obicei ne-am trezit la 6 jumate, dar am negociat cu sotul ca maine sa-l aduc la el cand se trezeste si sa dorm si eu pana cand nu mai pot.
E o ceata afaraaaaa....cum scoatem noi prichindeii pe ceata asta? Numai la gandul ca ar trebui sa-l tin pe David toata ziua in casa si disper...
Ma gandeam la intalneala de maine, unde vad ca nu s-a bagat prea multa lume...las ca stiu eu ca asteptati sa plec io la Piatra sa va intalniti . (daca e frumos afara si nu se repeta ceata de azi, eu propun ora 14 aprox in herestrau, adica eu am planuri de plimbare acolo anyway daca e frumos,asa ca daca se mai nimeresc zmeurici acolo, e super.)
Ok, lasand gluma deoparte, tare rau imi pare pentru zmeuricile chinuite de dintisori, Doamne ajuta sa iasa repede ce are de iesit, fara dureri si febra. Pupam Eva mica care a intrat in forta in luna a noua si Ericutul de Alinutza (ai reusit sa termini proiectul la timp?) si Edisorul care se chinuie de atatea luni si toti zmeureii chinuiti, cu nu ma mai ajuta neuronu, desi cred ca marea majoritate se confrunta cu problema asta acum.

Vitamine prenatale mai iau si eu, o sa iau pana ce termin de alaptat, ca altfel ma tin de garduri.

Clara, cand ma gandesc ca eu ma plangeam ca raman 2 nopti singura...gata tac, nu mai zic nimic.

Motana, wow, deci sunt sperante! La cat mai multe nopti in felul asta! Abia astept sa se intample si la noi minunea.

Gata, bebe e agitaret, nu mai pot scrie, va pup si sa aveti o zi mai buna ca ieri!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Intrebari:
- se da de-ac ficat la bebei? nu am idee si nici nu facem in casa ca nu imi place nici cum miroase... dar e necesar, pt Fe?

- de cate ori pe saptamana dati carne?

- galbenusul de ou se da 1 data pe sapt... cat? treptat stiu, dar cand ajunge la tot... se da un galbenus intreg?

- a luat careva bavetici de alea cu maneca (cum are Bryce al Clarei) de la Ikea? Mi se par n pic pic alt fel si voiam sa stiu daca is bune sau ba.

Zi buna si/sau noapte buna dupa caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Motana, eu am si de la ikea si de la sears bavetici de-alea. Aceeasi branza, bune toate.

romanita, o dulceata de papusica ai crescut tu acolo ascunsa asa. Trebuie sa ne intalnim, mai invata unul de la altul cate ceva, intr-adevar. :)) Haide la zoo, pe 28, nu vii? E de la mommy and baby.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput