dr Catalin Haiduc ( 3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

dianuzza sper ca ai vesti bune si doar nu ai mai avut timp sa intri ieri sa povestesti cum a fost

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mi-am amintit. cand am fost la cabinet ultima data am intrebat de rooming in. si mi-a zis ca sunt chiar acum discutii serioase la nivelul conducerii spitalului pe tema asta si ca oricum, in principiu filantropia este spital rooming in si daca o sa vreau copilul in camera nu o sa ma impiedice nimeni. astept insa confirmarea cuiva care chiar naste acolo... ca deh... nu ca nu as avea incredere in dr. dar una stie el si poate alta fac asistentele care s-ar putea teme sa nu isi piarda locul de munca... la CF2 unde e rooming in sunt doar 2 asistente pe tura la neonato... e f nasol pentru copiii care nu stau cu mamele lor.

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Si pt DT ai folosit eco facuta de dr. Haiduc?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Da, marti seara am fost la eco si cand am terminat ecografia, deja plecasera cei de la cabinetul unde se recolteaza. Asa ca am mers a doua zi cu eco de la dr. Haiduc si mi-a luat sange pt DT.

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Draguta, ma bucur ca toate au fost bune ieri la eco. Ce facea bebe, se juca?
Ti-a dat si filmulet?

In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

ionela, multumesc pt raspuns!

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta_23 spune:

In pretul ecografiei este inclus un CD pe care o sa gasesti un filmulet cu ecografia.
Bebelina mea era tare vioaie.
Pupici la toate mamicile

Mergi la inceput

BraveGirl, oricand, cu placere

In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Buna gravidutelor!
Ieri nu am avut timp sa intru, am fost pe la mama :).
Dna Dr Veduta este suuuuuper ok. Foarte draguta si vorbareata. Vorbea cam incet ce-i drept dar imi explica tot ce vedea. Mi-a spus ca nu aveam dc sa-mi fac griji de acea problema, si mi-a confirmat ca totul este ok si nu mai exista acele chisturi.Am o bebelina sanatoasa de 2150 g. La sf am vrut sa fiu draguta cu ea( mi-a lasat o impresie buna si de asta ) insa nu a acceptat. Dupa eco am fost la Haiduc, si l-am intrebat despre nastere: cum ma sfatuieste sa nasc natural-natural sau cu epidurala si mi-a zis : cu epidurala. Nici nu stiu ce sa fac, ca daca ma decid sa nasc cu epidurala trebuie sa o cumpar.Ideea e ca nu as vrea sa o cumpar degeaba....sa nu o folosesc.Eu sincer as vrea fara pt ca am citit si am auzit multe chestii naspa.Cum, ca dupa nastere ai dureri de cap, stari de voma, in timpul nasterii exista riscul sa nu mai poti sa impingi si sa trebuiasca sa il traga cu forcepsul...etc
Acum nici nu stiu ce sa zic, am hotarat cu Haiduc ca la momentul respectiv voi decide,in functie de intensitatea durerilor daca voi continua fara sau cu epidurala.Voi ce parere aveti?
Va pup burtici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Si va multumesc muuuuuult pt incurajari! Toate cele bune tuturor burticilor. E minunat forumul asta! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am nascut natural cu epidurala si sunt PRO. Desi la mine nu a prea prins pe partea stanga si simteam cand vine contractia. La rugamintea dr, statea moasa cu mana pe burta mea si imi spunea cd sa imping, pt ca eu cum simteam contractia, cum impingeam si nu era ok. Totul a fost super, nu am avut nici o durere de cap, nimic. am simtit cand iese bebe, cd mi-a scos placenta si nu stiu ce a mai facut pe acolo ca am simtit niste chestii nu tocmai placute. Nu cred ca as fi fost la fel de happy fara epidurala, mai ales la partea de dupa expulzie, care mi s-a parut o vesnicie si destul de dureroasa operatiunea si apoi "brodatul". eu zic sa vorbesti cu el sa-i spui de ce ti-e teama de epidurala.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput