dr Catalin Haiduc ( 3)
Raspunsuri - Pagina 3
Eseea spune:
ei uite ca habar nu am, prima eu am facut-o la Filantropia pe la 13 sapt, la prima sarcina, a intrat sotul si am plecat f nervosi ca a vb tot timpul la tel in timp ce-mi facea eco, cu o prietena.
A doua am facut-o la Medlife pe la 32 de saptamani parca dar nu mai stiu de ce sotul nu a putut veni (deh..batranetile )
La a 3a, in a 2a sarcina pe la 32 de saptamani iar nu a venit sotul ca a ramas cu bb 1 acasa, am fost la Medlife.
Dar in mod normal la clinica particulara tb sa poti intra cu sotul, tu intri pur si simplu cu el, nu ceri voie, ca de aia dai o gramada de bani. Sigur intra si el, stai linistita. Si sigur nu va vorbi la mobil, ca o dau aia de la Medlife afara daca nu-si respecta pacientii. ( ah, era sa scriu clientii ).
De ambele dati m-a chemat si la 38 de saptamani dar cine s-a mai dus? Si pt ce sa mai dau inca vreo 4 milioane? Ca sa-mi spuna ca urmeaza nasterea? Alea le-am facut la dr Haiduc.
aa, vezi ca te cam panicheaza un pic ( nu stiu daca asta e felul ei sau doar vrea sa-ti dea motive sa mai vii la o eco), dar tu nu o baga in seama pana nu vb cu Catalin. Si mie imi zisese ceva pe la ultima eco in a 2a sarcina, ca nu stiu ce si pe dincolo..ca daca si cu parca , ca daca se intampla nu stiu ce ar putea da nu stiu ce diabet gestational, deci toate numai daca si cu parca si cu drobul de sare. Bineinteles ca eu ( deh, a 2a sarcina, devii mai rutinat) nu am bagat-o in seama ca doar stiam ca nu am niciun diabet gestational, i-am povestit si lui Catalin care mi-a dat dreptate si cu asta basta.
dar in rest cred ca e bunicica la eco, altfel nu cred ca ne-ar trimite dr nostru la ea.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ionela.n spune:
Eseea, saru`mana mult pentru lamuriri si explicatii.
Eu de cate ori am fost la dr. Haiduc a fost un domn. M-a lamurit cu tot ce aveam eu neanteles, la eco am intrat cu sotul si imi da o stare de liniste cand plec de acolo.
A zis sa merg la medlife la eco morfologica 2, ca cica acolo au aparatura mai performanta si e de incredere doctorita.
Sper sa trebuiasca sa merg la ea doar la eco asta de 20 sapt si sa nu ma paseze la ea. Bine, o sa ii spun data viitoare cand merg cu rezultatul de la bitest.
--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+
alinushca spune:
io merg maine la consult la medical city. asa m-am programat. are obiceiul sa tranteasca si o eco mica ? nu am auzit inca inimioara si ar fi interesant.... in plus nici nu a masurat pana acum sarcina si habar n-am cand e dpn-ul real.
Mami de (28.10.2008) si bb2 8+
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca io merg maine la consult la medical city. asa m-am programat. are obiceiul sa tranteasca si o eco mica ? nu am auzit inca inimioara si ar fi interesant.... in plus nici nu a masurat pana acum sarcina si habar n-am cand e dpn-ul real. Mami de (28.10.2008) si bb2 8+ |
Eu primul control l-am facut la 6 sapt si 4 zile, trecuse 1 sapt de cand imi iesise pozitiv testul de sarcina. Atunci mi-a facut prima eco si am auzit cum bate inimioara.
Sapt asta am fost la eco morfologica de 1 trim si am facut eco din nou, a masurat tot ce se putea si am facut si DT.
Daca il intrebi o sa iti zica DPN
Bafta multa maine, sa fie numai vesti bune
In al , sunt in 13+
Eseea spune:
Ionela, ce vrei sa spui sa nu te paseze la ea? Cum adica? la ea mergi doar la eco morfologica si atat, dr tau e tot dr Haiduc. Sau nu am inteles eu ce vrei sa spui.
Alinushca, pai asa ar fi cazul, o eco.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
BraveGirl spune:
Si eu am facut ecografiile la dr.Steriu. La 12 sapt nu mi-a placut de ea deloc, a fost grabita si necomunicativa. La urmatoarea eco, dupa ce i-am spus ca am si probleme, a fost f draguta, mi-a explicat, chiar a glumit. La 32 de sapt m-a bagat in sperieti ca ma tot punea sa stau ba pe o parte, ba pe alta, si eu o intrebam dc s-a intamplat ceva, ea nimic...cd colo incerca sa vada sexul lui bebe, care nu vroia sa ni-l arate. M-a trimis la plimbare si am revenit sa-mi dea poza cu 'fofo'. Cred ca am fost de vreo 4 ori la ea, si cd i-m zis ca vreau sa mai merg pt ca era o sarcina cu probleme, mi-a zis sa stau linistita si sa nu ma mai stresez cu atatea ecografii, ca mie nu-mi faceau prea bine. Bebe se agita in momentul in care punea sonda pe burta si incepeau contractiile.
Acum tot la ea o sa merg, ca mi se pare ok.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 9+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
alinushca spune:
vad ca suntem macar vreo 4 forumiste gravidute care mergem la el in perioada asta. i se duce vestea.
eseea, asa fac. ii zic si de eco.
Mami de (28.10.2008) si bb2 8+
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Ionela, ce vrei sa spui sa nu te paseze la ea? Cum adica? la ea mergi doar la eco morfologica si atat, dr tau e tot dr Haiduc. Sau nu am inteles eu ce vrei sa spui. Alinushca, pai asa ar fi cazul, o eco. Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Eseea, ai inteles bine. Credeam ca daca ma trimite la ea sa fac eco, o sa raman la ea. Poate sunt si putin paranoica, dar de... sunt la primul bebe Chiar imi place de Dr. Haiduc ca si doctor si sper sa fe totul ok pana la urma.
Mersi Eseea, ca ma mai linistesti
In al , sunt in 13+
ionela.n spune:
Fetelor, marti cand am fost la eco la dr. Haiduc, inaintea mea era o graviduta cred ca in vreo 5-6 luni. E vreo burtica de aici, de pe forum?
In al , sunt in 13+
BraveGirl spune:
si eu tot marti am fost la eco. Am intrat pe la 18.45.
Poti sa stai linistita ca nu te paseaza la nimeni. Eu sarcina trecuta mergeam la el la Euroclinic, unde nu avea ecograf. Mergeam doar sa stam de vorba. Faceam eco la altcineva lunar si cele importante la Steriu. Dar nici o clipa nu am crezut ca ma va "pasa" la altcineva. Am nascut natural, la Euroclinic, si desi nu avea program zilnic acolo, in fiecare zi de spitalizare venea dupaamiaza sa ma vada.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 9+
POZE CU PRINTESA
BEBE2