dr Catalin Haiduc ( 3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Buna fetelor! Astazi am fost la control, si colul este inchis, nu se vad semne ca nasterea s-ar apropia. Am 39 de saptamani si daca nu nasc pana duminica , duminica mi-a spus ca ma interneaza. Bebelina mea e f mare.Are in jur de 4 kg. Sper sa fie totul in regula.
Revin cu vesti dupa nastere. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dianuzza, nastere usoara! te asteptam cu vesti!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 17+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _walpurgis spune:

Multa bafta si nastere usoara
Poate cine stie, nu o sa astepti pana duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

dianuzza, pune-te pe plimbari, uract scari, mancare picanta, ulei de ricin, etc, samd . Nu astepta sa treaca termenu pe langa tine Mult succes! Parca dl. dr. e de garda Duminica asa ca se explica de ce te-ar vrea in spital atunci. Poate va incerca sa iti induca nasterea cu ceva. As vrea sa adaug ca o nastere indusa in general nu e de dorit pentru ca este mai dureroasa si are risc semnificativ de a ajunge la cezariana de urgenta. Mult noroc si sa fiti sanatoase amandoua!

Mami de (28.10.2008) si bb2 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Dianuzza, sa dea DD sa ai nastere usoara, un bebe frumos, grasun si sanatos

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 20+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Va mulumesc din suflet fetelor pt toate urarile de bine si incurajarile. Si eu va doresc acelasi lucru. Deocamdata nici un semn. Asteptam......
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

imi poti trimite tarifele din spital pe minagabiro@yahoo.com sau lasa-mi un mesaj cu nr tau de telefon, cum preferi. mercic

Mergi la inceput

Am o rugaminte la voi

Pt fetele care merg la spital la Filantropia la dr. H:
- imi trebuie ceva adev de la serviciu cand merg acolo?
- unde exact trebuie sa merg? unde e cabinetul dr?
- cam cat e timpul de asteptare pana intru la dr?
- sotul poate intra in cabinet ca la clinica sau nu e neaparat sa fie si el prezent?

Am vb cu dr nostru si o sa merg vineri la 10 acolo, dar nu am mai fost niciodata si sunt cam in ceata

Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _walpurgis spune:

- adeverinta de salariu iti trebuie doar la internare, cand vei naste. Au mai cerut, tot la internare, si o trimitere de la medicul de familie pe care eu nu am avut-o ca nu stiam ca trebuie, si pana la urma a mers si fara. La control am platit (dar nu de fiecare data) o taxa pentru consultatie de 20 Ron.
- trebuie sa mergi la camera de garda si sa intrebi de el. Cand e de garda, acolo e "cabinetul" lui sunt 2 camere, una in stanga si una in dreapta. M-a primit in ambele... intri in una din ele si intrebi asistenta sau pe cineva din personal daca este pe acolo. Eventual il poti suna sa ii spui ca ai ajuns. De regula e foarte aglomerat si o mare buluceala in fata fiecarei camere de garda... Fa-ti curaj si deschide usa pentru a intreba de el. Mai rar s-a intamplat sa fie gol, de regula dupa amiaza.
- timpul de asteptare poate varia.... poate ai noroc si intri imediat, daca il gasesti si nu e nimeni la el (mai rar), sau poti sta cateva ore. Eu cel mai mult am stat 4 ore (odata a avut vreo 3 nasteri una dupa alta...). Deci pregateste-te cu apa si eventual un sandvis... si ia-ti timp in ziua respectiva...
- sotul nu cred ca poate intra. Poate veni dar sa iti tina de urat cat astepti... De regula e aglomerat in camera de garda si mai sunt si alte paciente care intra pentru control, deci barbatii nu pot intra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _walpurgis

- adeverinta de salariu iti trebuie doar la internare, cand vei naste. Au mai cerut, tot la internare, si o trimitere de la medicul de familie pe care eu nu am avut-o ca nu stiam ca trebuie, si pana la urma a mers si fara. La control am platit (dar nu de fiecare data) o taxa pentru consultatie de 20 Ron.
- trebuie sa mergi la camera de garda si sa intrebi de el. Cand e de garda, acolo e "cabinetul" lui sunt 2 camere, una in stanga si una in dreapta. M-a primit in ambele... intri in una din ele si intrebi asistenta sau pe cineva din personal daca este pe acolo. Eventual il poti suna sa ii spui ca ai ajuns. De regula e foarte aglomerat si o mare buluceala in fata fiecarei camere de garda... Fa-ti curaj si deschide usa pentru a intreba de el. Mai rar s-a intamplat sa fie gol, de regula dupa amiaza.
- timpul de asteptare poate varia.... poate ai noroc si intri imediat, daca il gasesti si nu e nimeni la el (mai rar), sau poti sta cateva ore. Eu cel mai mult am stat 4 ore (odata a avut vreo 3 nasteri una dupa alta...). Deci pregateste-te cu apa si eventual un sandvis... si ia-ti timp in ziua respectiva...
- sotul nu cred ca poate intra. Poate veni dar sa iti tina de urat cat astepti... De regula e aglomerat in camera de garda si mai sunt si alte paciente care intra pentru control, deci barbatii nu pot intra.

Multumesc frumos pentru raspuns
Acum macar stiu cum stau lucururile daca va trebui sa astept.
O sa revin vineri cu pareri

Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Mergi la inceput