dr Catalin Haiduc ( 3)
Raspunsuri - Pagina 19
alinushca spune:
Da, da numarul de tel pentru urgente si pentru vizitele la Fialntropia (ca sa iti spuna cand sa vii mai exact). Nu inteleg intrebarea cu comunicarea in afara vizitelor. Am observat ca recomanda fiecarei gravidute pe cineva pentru morfofetala in functie de situatia ei concreta (daca e la prima sarcina, daca are anumite antecedente, care e situatia ei financiara...). Asa am observat din ce povesteau fetele pe aici. Mie mi-a recomandat pe dr. Veduta de la Filantropia de care am fost f multumita si care culmea (!) are aparatura din cea mai performanta la momentul asta la noi in Bucuresti.
Sarcina usoara si tie!
Mami de (28.10.2008) si bb2 15+
tamaryllis spune:
Alinushca, multumesc. Ma refeream la e-mail, in situatia in care nu da nr de tel. Dar inteleg ca nu e cazul, caci poti comunica prin tel. Dr-ta la care te-a trimis unde are cabinet?
7+
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
alinushca spune:
Are cabinet chiar in prima cladire pe stanga cum intri in curtea Filantropia. De altfel scrie pe cladirea respectiva "Filantropia". Cum intri acolo o iei in stanga, apoi din nou stanga si in capat este locul unde se face si morfo si DT si amnio daca e cazul.
ionela.n spune:
Buna fetelor
Ieri am fost la morfologia de trim 2, la dr Steriu, la medlife.
A fost super ok dr. A vb frumos si aproape continuu. Sotul meu chiar a inteles ce ii arata la eco.
Bebelusul e sanatos, toate sunt normale si e FETITA
Alinushca, oare daca il rog pe dr. H, ca data viitoare sa merg la eco la Filantropia, oare ce zice? Ai asteptat mult la spital cand ai fost?
De luna viitoare se micsoreaza veniturile (sotul e bugetar) si daca s-ar putea, as vrea sa mai reducem putin cheltuielile
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 20+
Ingerasul meu
alinushca spune:
Felicitari pentru fetita! Nu asa va spusese si la morfo de trim I? Da, te inteleg. Noi am inceput deja cu taierile desi nu suntem bugetari nici unul. Dar nu e de joaca cu ce se intampla si daca isi imagineaza cineva care nu e putred de bogat ca va scapa foarte usor cu criza asta, nu cred ca-i prea realist. Nu o sa aiba sigur nimic impotriva sa vii la Filantropia. E alegerea ta. La spital e ca la spital. O data l-am asteptat 2 ore pentru ca a avut nu stiu ce operatie. Gravida fiind in sala aia cu doar 7 locuri de asteptare, care parca mai mereu sunt ocupate de barbati , am crezut ca adorm, lesin, ma exfoliez, nasc acolo... Alte dati poate nu am asteptat nici 10 minute. Depinde mereu de factori incontrolabili. Eu o sa ma duc saptamana viitoare.
ionela.n spune:
Mersi Alinushca, o sa vb cu el data viitoare
Nu, la eco de 12 sapt nu s-a vazut bine, cand am fost la control acol vreo 3 sapt, a zis ca e posibil sa fie fetita dar ca vom vedea sigur acum la morfologia de trim 2. A avut dreptate
Asa e si in metrou, mereu e full si toate scaunele aproape sunt ocupate de barbati. Se mai si uita lung la femeile insarcinate de parca ar avea nu stiu ce minunatii in burta
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 20+
Ingerasul meu
Lore1983 spune:
Va salut viitoare mamici, sunt si eu o graviduta de doar 10 saptamani. Astazi am descoperit topicul cu nr 3 despre dr. Haiduc. Tot citind pe acest forum m-am hotarat sa merg la dl. dr. si deocamdata cred ca este ok. Nu am fost decat la 2 consultatii. Din cate am inteles de la dl. dr. la a 3-a intalnire ofera si nr de telefon pentru a fi contactat la nevoie.
Va urez o sarcina usoara si copii sanatosi!
_walpurgis spune:
[quote]citat din mesajul lui alinushca
am uitat sa intreb ce ma interesa foarte tare ... cum este cu sistemul rooming-in ? dr. a fost usor evaziv si mi-a zis printre randuri ca da, ca functioneaza. trebuie sa iti rezervi loc in rezervele de 1 sau 3 paturi ca sa beneficiezi de asta sau merge si la un salon normal ?... la cf2 erau doar 2 paturi in camera standard si a fost ok... dar ma gandesc ca 4-5 intr-o camera e cam aglomeratie si nu e un loc bun sa stai si cu bebe mic?..
rezervarea daca e, se face prin medic? am vazut pe site-ul lor ca e 90 de euro pe noapte rezerva de 1 pat... hai ca nu e chiar hotel de 5 stele...
In primul rand, felicitari pentru fetita :) Sa fie sanatoasa, sa te bucuri de ea!
Si eu am intrebat inainte sa nasc pe dl. dr. cum e cu rezerva... Nu se fac rezervari dinainte, doar la internare poti opta pentru rezerva, de regula se gasesc disponibile, nu se inghesuie lumea sa le ocupe. Dr. mi-a raspuns ca el personal nu recomanda... sunt destul de multi bani pentru doar cateva beneficii. E adevarat, daca vrei neaparat sa stai singura in camera (daca iti e teama ca nimeresti cu cine stie cine in salon..), atunci da.
La Filantropia saloanele fara plata au 2 paturi (nu am auzit sa fie de 3); unele au baie in camera ce comunica cu alt salon (deci o baie la 4 persoane, daca se ocupa toate locurile), altele nu au baie, aceasta fiind pe hol. Eu am stat la salon cu baie pe hol, si am avut bafta de o colega de camera OK.
La rezerva stai singura, ai frigider si televizor (astea ar fi avantajele). Eu nu as fi avut timp de televizor, poate doar frigiderul ar fi fost util, dar se poate si fara...
Legat de rooming in, se poate si in saloanele fara plata, daca tii neaparat sa stai cu bebe in camera, nu stiu insa daca te lasa tot timpul... eu nu am incercat sa intreb. In cazul meu, a doua zi dupa ce am nascut, dr. neonatolog (foarte draguta) a lasat toti bebelusii in salonul mamicilor lor pentru cateva ore. Am avut ocazia sa o alaptez in voie, sa ii schimb primul pampers , sa sa o tin in brate....
La fel a fost si a treia zi (cand m-am externat), dar din pacate a mea era la lampa de fototerapie, pentru ca facuse icter si nu am putut sa o iau in salon.
Nu stiu daca asa se procedeaza tot timpul sau am nimerit eu o ocazie... dar din cate am inteles si de pe site-ul spitalului, ei "incurajeaza sistemul rooming-in".
alinab2 spune:
Buna fetelor,
Astazi am fost si eu la prima consultatie la dl dr, si din pacate sunt putin dezamagita. Poate ma asteptam la mult mai mult din cauza povestilor numai de bine de aici, dar asta e...
Dl Dr mi-a spus din prima ca multi doctori sunt in august in concediu(asa cum e si al meu), si deci el e f aglomerat si nu imi poate garanta ca voi putea naste cu el. Doar daca accept sa nasc, in cazul in care el nu poate veni, cu un colaborator de-al dansului, un Dr. Popescu Florin. Am zis ca ok, dar am simtit din prima ca are retineri si mi-a fost clar ca nu o sa raman.
S-a uitat un pic peste ecografii si mi-a recomandat ce analize sa mai fac si sa ne vedem peste o luna. Nu mi-a dat nici un nr de telefon unde sa il pot cauta in caz de urgenta, desi am 29 de sapt, deci o sarcina destul de avansata...
In rest, nimic de zis, a vorbit frumos. Dar cu mine toti doctorii la care am fost pana acum, de cand sunt gravida, au vorbit la fel de frumos, deci nu a fost nimic deosebit.
Asta e...ma reorientez. Va doresc bafta in continuare si sarcina si nastere usoara!
BraveGirl spune:
Alinab, imi pare rau ca nu a fost asa cum te asteptai. Bafta in gasirea unui medic!
E greu cd medicul tau e in concediu exact cd ai DPN-ul. Eu vreau sa nasc natural, si numai gandul ca poate sa nu vina ma ingrozeste. Poate sa trimita pe oricine, ca eu tot ma crizez.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 17+
POZE CU PRINTESA
BEBE2