dr Catalin Haiduc ( 3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu stiu ca va fi in concediu in luna iunie. Chiar mi-a zis ca a incercat sa nu-si ia paciente care nasc atunci.
La Medical City eu n-am gasit niciodata loc decat pt saptamana urmatoare, pt ca are doar de 2 ori/sapt program. si mie mi se par cam piperate preturile, dar prefer decat sa merg la Filantropia. La euroclinic nu face eco, asa ca n-am de ales.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Buna dimineata viitoare mamici.
Sper ca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat legat de dr. Haiduc. As dori sa fiu si eu pacienta domnului doctor, eu sunt deja in saptamana 19, am incercat cativa dr., dar fara noroc. Acum imi caut cu disperare un medic. Credeti ca dansul mai accepta paciente daca sunt deja in saptamana 19? Cum trebuie sa procedez? Cum e mai bine? Sa ma duc la dansul la Filantropia sau la Medical City?
Va multumesc mult.

Alecsa_L, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Buna dimineata viitoare mamici.
Sper ca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat legat de dr. Haiduc. As dori sa fiu si eu pacienta domnului doctor, eu sunt deja in saptamana 19, am incercat cativa dr., dar fara noroc. Acum imi caut cu disperare un medic. Credeti ca dansul mai accepta paciente daca sunt deja in saptamana 19? Cum trebuie sa procedez? Cum e mai bine? Sa ma duc la dansul la Filantropia sau la Medical City?
Va multumesc mult.

Alecsa_L, 19+

Buna
Eu zic sa iti faci programare la Medical City, pana pe 11 iunie, pana intra in concediu si vorbesti direct cu el.

BAFTA! si sarcina usoara

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _walpurgis spune:

Buna fetelor. Cu o mica intarziere justificata, revin cu anuntul ca mititica mea s-a nascut saptamana trecuta, cu ajutorul binecuvantat al doctorului Haiduc, pe care sunt foarte bucuroasa ca am avut ocazia sa il cunosc. Ramane un om deosebit pentru mine si pentru micuta mea pe care a adus-o pe lume.
Travaliul si nasterea au decurs neasteptat de repede si usor (4 ore jumate), conditiile si personalul de la Filantropia au fost foarte OK: curatenie, oameni amabili, am fost tratata foarte bine.
Acum, intalnirile la camera de garda, ecografiile, discutiile sunt amintiri frumoase, am ramas cu o impresie pozitiva legata de perioada sarcinii, de nastere, de timpul petrecut cu doctor Haiduc.
Acum suntem acasa, ne-am acomodat cate de cat la noul stil de viata si ne bucuram de omuletul care ne umple vietile.

Alecsa, eu am inceput sa merg la doctor Haiduc din saptamana 19. Deci nu ar trebui sa fie o problema daca mergi la el de acum.

Daca aveti intrebari legate de cum a decurs nasterea la Filantropia sau orice altceva, va raspund cu placere. Atata timp cat bebelina ma lasa sa mai intru din cand in cand pe net :)
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

felicitariiiiiiii

ma bucur tare mult ca nasterea a fost ok si ai amintiri frumoase.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Felicitari Walpurgis!!!! Ma bucur tare mult pentru tine. Mai am si eu putin, am 38 de saptamani si sper sa fie totul in regula si la mine :). O intrebare as avea: ai nascut cu epidurala sau fara?
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _walpurgis spune:

Multumesc mult fetelor!
Dianuzza, iti doresc sa ai o nastere cat mai usoara si totul sa fie bine pentru tine! Am nascut fara epidurala. Asa am vrut dinainte sa stiu cum o sa fie, dar am fost intrebata de vreo 2 ori in timpul travaliului daca sigur nu vreau anestezie .
Nu regret ca nu am facut-o, nasterea a fost destul de usoara si m-am simtit foarte bine dupa aceea; peste 2 ore ma plimbam in salon in timp ce vorbeam la telefon. Din ce am vazut, mamicile care facusera epidurala se resimteau... Dar fiecare decide cum e mai bine pentru ea. Multe au zis ca fara nu ar fi rezistat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Felicitari Walpurgis!
Sa va traiasca mica minune, sa fie sanatoasa si sa va bucurati impreuna
Ma bucur ca ai ramas cu amintiri placute de la nastere.

Eu azi fac 20 sapt si dupa morfologia de trim 2, vreau sa vb cu dr nostru si sa merg la spital la consultatii/ecografii si ce mai trebuie.

Acum nu imi vin in minte intrebari, dar cu siguranta te voi intreba cand ma apropii de termen.

Sanatate multa!

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Walpurgis, ma bucur ca ai avut asa o nastere grozava. Asa ar trebui sa aiba absolut fiecare femeie . Normal ca se resimteau fetele cu epidurala pentru ca este facuta din analgezice si din niste droguri (opiacee)... cu efectele negative de rigoare (chiar daca nu prea se vorbeste de ele).
Am si eu o intrebare pentru o prietena care ar vrea sa se mute la dl. dr. si are deja cam 13 saptamani (e la a doua sarcina). Tocmai s-a hotarat sa fuga de CF2 unde era pana acum si bine face! Ti-a facut epiziotomie? Si daca da, cum a fost si cum a cusut... ea e ceva asistenta la baza si presupun ca informatiile astea au o semnificatie importanta pentru ea.
Iar eu as vrea sa te intreb la ce dilatatie ai ajuns la spital, cu cata vreme inainte de expulzie a venit dl. dr. si cat a durat expulzia. Si daca crezi ca ar fi fost de acord sa nu iti faca epi (daca ti-a facut). OK, enough questions.

dianuzza, multe multe incurajari si pentru tine! ia exemplu de la walpurgis

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Multumesc fetelor pt incurajari! Parca m-am mai linistit. Sper sa fiu la fel de norocoasa si puternica, ca si Walpurgis. Si eu as vrea sa nasc fara epidurala, insa asta depinde de cum va decurge totul si cat de suportabile vor fi durerile. Astept si eu cu interes raspunsul tau Walpurgis la intrebarile fetelor.
Va pe toate!

Mergi la inceput