dr Catalin Haiduc ( 3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Ionela, multumesc, m-ai linistit legat de concediu.
Cat e de aglomerat la dansul la Medical City? Adica, trebuie sa suni cu mult timp inainte pt o programare?
Sa stiu cat de repede trebuie sa ma hotarasc...

Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Eu sincer am gasit chiar in aceasi saptamana (nu stiu dc am avut noroc sau asa e de obicei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

la medical city gasesti f repede loc. pentru ca este pustiu mai mereu acolo...

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Alinushca, multumesc frumos pt ce ai zis. O sa vb cu doctorul data viitoare cand merg la el.

Pt programarea la clinica in principiu se gaseste loc. Daca faci de la o sapt la alta, nu sunt probleme.
Eu prefer sa merg in zilele de marti, in jur de ora 18 si pt asta imi faceam programare cand plecam de la consultatie. E mai comod asa si nu mai stau cu grija ca trebuie sa sun

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Salutare, burtici!

Inseamna ca eu sunt cam la limita cu DPN 17 iulie. Daca se hataraste bebelina sa iasa la lumina soarelui mai devreme... Trebuie sa pun aceasta problema la urmatorul consult.
Cat despre locatie, eu ma duc si la Medical City si la Filantropia. La spital ma duc cand e vorba de vreo urgenta. Intotdeauna sun inainte, cum spuneau si fetele. La spital e nebunie mare, intra mai multe persoane deodata in camera de garda... nu ai deloc intimitate. Dar pt un control de rutina eu zic ca e ok, mai ales ca nu platesti nimic.
La Medical City de obicei sun pt programare cu o saptamana inainte.

Cris 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana78 spune:

Buna
Cat costa o consultatie si in ce consta?

Mergi la inceput

daca intrebi de medical city, o consultatie simpla am senzatia ca costa 110 lei (stai de vorba cu el...) iar o consultatie cu ecografie simpla costa 265 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_Bratu spune:

La Medical City am platit 250 lei pentru ecografie (īn aprilie) si 130 lei pentru consultatie (acum cāteva zile), cand a verificat rezultatul morfologiei de trimestrul II.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_Bratu

La Medical City am platit 250 lei pentru ecografie (īn aprilie) si 130 lei pentru consultatie (acum cāteva zile), cand a verificat rezultatul morfologiei de trimestrul II.

da, inseamna ca au mai crescut preturile. eu am fost tot in aprilie la ei si erau chiar afisate pe o foaie. oricum v-ati lamurit care e tariful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ultima data cand am fost eu la medical city:
- eco simpla: 265
- consultatie: 140

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput