dr Catalin Haiduc ( 3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, ma bucur ca aveti vesti bune.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianuzza

Felicitari Ionela.n. Ma bucur ca totul este in regula, si tu si bebe.
Si eu am fost azi la control si mi-a spus Dr nostru ca bebelina mea are 3200 g ( eu am aproape 37 saptamani). Se apropie momentul mult asteptat si incep sa intru in panica. Dar totul va fi bine. Asa imi spun zilnic :)
Va pe toate

Nu intra in panica, nu ai de si nu face bine la bebe. Sa aveti grija de voi si sa-ti dea DD nastere usoara si un bebe frumos si sanatos!

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Buna seara fetelor,

Sunt noua pe acest subiect, pentru ca astazi mi-a fost recomandat si mie (intamplator) dl dr. Haiduc. Eu sunt in 27 de saptamani si medicul care m-a urmarit pana acum va fi in concediu in august, cand trebuie sa nasc. Asa ca trebuie sa ma reorientez.
Am citit numai lucruri bune aici despre domnul doctor si as incerca sa merg la el (eu pana acum tot la Medical City mergeam la control, deci e ok pt mine).
Am si eu 2 intrebari la voi:
- am vazut ca a mai intrebat cineva aici, dar nu s-a dat nici un raspuns: stie cineva daca va fi dr. in concediu in luna august? ca daca va fi,nu are rost sa mai merg...
- m-ati speriat un pic cu faptul ca nu face cezariana. Mie doctorul actual mi-a recomandat cezariana din cauza ca am miopie si am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea si chiar sa imi doresc. Dar daca dr. Haiduc nu recomanda, ce fac? Nu as vrea sa imi asum anumite riscuri, cu alte urmari...

Va multumesc, sanatate voua si bebeilor!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Buna Alina.

Eu am nascut anul trecut cu dl.dr.Haiduc, la Filantropia, prin cezariana. Initial am mers pe varianta nasterii naturale (vroiam si eu, imi recomanda si dl.dr.), dar strumful meu a avut alte ganduri.
Mi s-a rupt apa noaptea, am ajuns la spital, spre dimineata mi s-a pus perfuzie de provocat contractii, ca inca nu aveam niciuna, si totusi travaliul nu mi s-a declansat. Cum pana la pranz n-am avut nici o contractie, am intrat in cezariana. Asa ca, daca ramai la dl.dr., vorbeste cu el si o sa vezi ca totul va fi in regula, dansul face si cezariene fara retinere daca situatia o impune. Sarcina usoara, si nastere la fel

de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

imi pare rau, habar nu am cand are concediu ca eu tre sa nasc hat in noiembrie si nu am intrebat. dar cineva care merge f curand la consultatie il poate intreba. pe de cealalta parte in strainatate, in tarile mai avansate la capitolul obstetrica, miopia nu este deloc un motiv de cezariana si s-a demonstrat ca nu patesti nimic daca nasti natural. insa nu prea cred ca dl dr nu face cezariana "la cerere". da-ti-mi voie sa nu cred asta legat de nici un medic din romania... daca ar fi adevarat ca nu fac cezariene la cerere atatia medici de cati am auzit eu zicandu-se asta, cred ca ar fi considerabil mai mica rata de cezariene la noi in tara. rata care depinde de la spital la spital dar despre care se zice ca e in medie de 70%. iar la cf2 unde am nascut eu data trecuta se super confirma regula. din 11 nasteri cate au fost in ziua in care am nascut eu, 9 au fost cezariene...

eu vreau sa le intreb pe fetele care ati mers la el la consult la filantropia, daca s-a uitat si dupa sex la 18 saptamani ? la 12 saptamani nu e chiar asa sigur ce se vede la eco si as vrea sa stiu sigur ce e, dar pe de cealalta parte ma gandesc ca la filantropia nu are timp de "mofturi" din astea ?..

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

Mergi la inceput

Buna si sper sa fii multumita de dr nostru
Concediu are de pe 18 iunie (cred) pana in iulie pe la jumatate, asa ca poti sta fara probleme

Sarcina usoara

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Alinushca, eu am fost la consult la 18 sapt, adica sapt trecuta (ce-i drept, am fost la Medical City).
Da, s-a uitat dupa sexul bebelusului si a spus ca 80% crede ca e fetita, dar ca nu poate spune cu certitudine pt ca bebelusul pur si simplu nu statea sa se vada. Nici un cocosel nu s-a vazut si de aia zice ca e fetita.
Si la 12 sapt s-a uitat, dar atunci bebe avea cordonul intre picioare si il tinea cam fix, asa ca... O sa vedem la eco morfo sapt viitoare daca ramane fetita sau nu

Ingerasul meu

Mergi la inceput

da... pai la medical city are tot timpul din lume. dar eu nu vreau sa mai dau 265 de lei pentru o ecografie de rutina... felicitari pentru fetita. la 18 saptamani f slabe sanse sa se mai insele. si eu vroiamfetita dar dr de la morfo a zis ca crede ca e baiat. ei, chiar si asa, sanatosi sa fie ca restul nu conteaza.

Mergi la inceput

Alinushca, dupa eco morfologica, as vrea si eu sa merg la filantropia. N-am apucat sa ii zic inca la dr. H, dar am de gand cand o sa merg la el sa vada cum a fost eco morfologica.
La spital cum e?
Are program dimineata? iti trebuie alte hartii cand mergi la control (adev de salariat, trimitere de la med de fam, etc)?

Oare zice ceva daca il rog sa merg la spital de acum incolo?

Acum daca mi-a zis ca sarcina e ok, parca as prefera sa cheltui mai putin

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Alinushca, dupa eco morfologica, as vrea si eu sa merg la filantropia. N-am apucat sa ii zic inca la dr. H, dar am de gand cand o sa merg la el sa vada cum a fost eco morfologica.
La spital cum e?
Are program dimineata? iti trebuie alte hartii cand mergi la control (adev de salariat, trimitere de la med de fam, etc)?

Oare zice ceva daca il rog sa merg la spital de acum incolo?

Acum daca mi-a zis ca sarcina e ok, parca as prefera sa cheltui mai putin

Ingerasul meu

La spital e dimineata. Nu trebuie nici o adeverinta. Iti raspunde la intrebarile pe care i le pui dar este in general mereu pe fuga. Oricum, chiar si asa, daca sarcina decurge ok nu vad nici un motiv sa dau milioane la privat. Am fost la Medical City la 9 saptamani si nu "m-au dat pe spate" deloc conditiile de acolo". Mi se par nejustificat mai scumpi decat alte clinici similare si cu conditii chiar mai bune. Prefer sa intre direct in buzunarul lui o suma la alegerea mea. Nu are nimic de protestat daca vrei sa il vezi la Filantropia. Dezavantajul este ca trebuie sa il suni in prealabil si sa iti spuna cand este efectiv disponibil ca sa vii la spital, deci nu iti faci o programare certa cu un numar de zile/saptamani inainte.

Mergi la inceput