Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

sarbatoritilor zilei

Diana - merci (de parca eu nu puteam sa gugalesc )

deci azi nu se inscrie nimeni la parc? toata lumea face curat? eu nu fac ca plec de acasa de Pasti . si daca nu as pleca, mare lucru tot n-as face, prefer sa stau la soare cu piticul (bine, la mine e si f simplu ca nu am nimic pe parchet care se spala in 5 minute, nu am perdele... etc)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Iarasi sunt fericita ca a papat fata cereale! Sa vedeti ce bine aratam eu dupa ce a stranutat fata de doua ori cu gurita plina de cereale

Monis,am savurat pozici de Iuli,e un frumos! Si ce tare e aparatul,super pozele!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Crissa,si a mea se culca dupa vreo 2 ore,dar pana atunci imi sare mie somnul....inainte papa si dupa o jumatate de ora se culca....ce bine era de mama-sa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

asa si a mea, cum se face lumina e "in picioare"
insa ne-am invatat sa o ignoram la ora aia, avem noroc ca nu plange, ci sta pur si simplu in patut si vorbeste cu jucariile, isi suge pumnii si pana la urma adoarme inapoi.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

vin si eu cu o intrebare: cum imi pot impartasi copilul fara ca acesta sa ia vreo boala? adica pot sa vin cu vinul si lingurita de acasa? pt ca se impartasesc cu aceeasi lingurita foarte multe persoane.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Coquelicot - nici eu nu vreau mult mai multe, poate un ulei de migdale, tocmai de aia nu are rost sa platim 2 curieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79Andre, ce crema ti-a recomandat pediatra pt Chiara? Nu sunt recomandate inainte de 6 luni, dar decat un copil cu arsuri de la soare....stiu ca si la umbra sunt expusi, vreau sa cumpar sa am in casa si sa folosesc numai la nevoie, dar greu ma mai hotarasc.
Dermana P-50 se numeste si acum am citit instructiunile, se recomanda bebelusilor de la 0 la 6 luni. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

crissa - alta solutie nu vad, decat sa te duci cu lingurita ta, eventual si cu vinul tau. desi probabil popii o sa se simta jigniti, ca nu se imbolnaveste niciodata nici un copil in biserica...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

crissa - alta solutie nu vad, decat sa te duci cu lingurita ta, eventual si cu vinul tau. desi probabil popii o sa se simta jigniti, ca nu se imbolnaveste niciodata nici un copil in biserica...

hm, ciudata discutie asta... asa zic toti ca nu raceste nimeni la botez, ca nu se iau boli.... pe de alta parte, daca e sa te duci cu vinul tau si lingurita ta samd, poti sa-i dai si acasa vinul ala ... vorba e ca la biserica lucrurile au alta incarcatura...
Stiti cum e aia cu aghiazma care e apa cu busuioc care nu se strica. daca pui acasa apa cu busuioc intr-o sticla, in cateva zile pute de-ti muta nasul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Iarasi sunt fericita ca a papat fata cereale! Sa vedeti ce bine aratam eu dupa ce a stranutat fata de doua ori cu gurita plina de cereale

vad ca printesa ta are talent la pictura si exerseaza de zor

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput