Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Lavinia, multu pt cafea....acum ma apuc sa mai votez o data, daca zici ca se poate.

Merci si eu! Se poate...eu am reusit si a treia oara: din Opera...cred ca se poate din orice Browser de internet...

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Atunci ma bag si pe Opera....dar cred ca mai bine las mai pe seara, ca acum sunt zgarciti cu monedele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

dap..asa e , slaba productia pe tarlaua..cel mai mult am produs la Lavi si la Maya, pt ca cred ca sunt membri noi, cei cu 'vechime' au primit doar 2-3-4 monede

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramona C, imi pare rau ca Domi inca e hranit cu seringa. Sper ca lucrurile sa se imbunatateasca repejor. Iti tinem pumnii pt analizele de la timisoara. Suntem cu ganduri bune alaturi de voi

mai... dar greu mai progresez cu cititul... dar va ajung eu

Intreba cineva de nepotica. E la o matusa de-a mea... e bine... inca are mucisori... in rest e ok... nu stiu de ce nu i-au mai recomandat tratament acasa de niciun fel... tinand cont de mucisorii aia care nu se mai opresc.... dar nu ma mai duc la ea... ca mi-e frica sa nu iau ceva... si Mihnea are destule!!!!!!!!

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetili iau si eu o cafea tare si mare da daca se poate direct in vena ca iar nu am dormit noaptea . Asa imi trebuie daca nu am obisnuit copilul cu suzeta si vrea non stop tatza. Dorm cate 1 ora jumate, 45 de minute-1 ora sugem ne jucam si maraim si tot asa .... Noroc ca adorm relativ repede intre doua treziri ca daca nu chiar ca nu as mai misca ziua.
Daca stau bine si ma gandesc de cand s-a nascut Danut am dormit mai mult de 5 ore la rand doar vreo saptamana si asta pe la vreo 2 luni jumate si de atunci ioc. Asta noapte pe la 02.30 am facut si bibe ca am crezut ca poate nu ii ajunge tatza si de asta se tot frichineste si maraie. Ti-ai gasit ma duc acum sa il arunc ca bineinteles ca nu la vrut.
Vestea buna e ca am vorbit cu tati de Danut care e la Toulouse, pleaca spre Bordeaux azi si s-ar putea sa ajunga acasa pe 29 adik mai devreme cu o zi .
Hai ca v-am plicti de dimineata..

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza si de la mine. si eu sunt antimoda (Lumi ) si nu raportez votarea, dar acuma chiar am inceput sa am motive. mai nou nu mai scot mai mult de 5 monede pt nimeni

Multumim de cafele, Andre ce tare as vrea sa bem o cafea impreuna, pe malul marii, ehhhhh....

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

pfoai cat ati scris....nu mai pot tine pasul cu voi...imi pare rau...toata ziua afara, cand am putin timp liber trebe sa fac treaba in casa, mancare, etc...
nu am reusit sa citesc ultimele 2 capitole...oricum, le doresc multa multa multa sanatate fulgusorilor bolnaviori si multa putere, rabdare si speranta mamicilor
La multi ani fulgusorilor de zilele trecute si zilele care urmeaza

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Maai, atunci luati d-aici ...fetele care se duc in mall feeria si au mancat cinnabons/cinnarols,stiu care e treaba.[;-)].
Eu n-am mancat ceva mai bun in materie de patiserii...

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Coque, mama ce reteta postasesi si tu, mai ca acu puneam mana sa o fac, da m-am oprit brusc, cand am citit postarea lu Andre..Deci asa zici Andre , ca e nasol la gust cozo???ca tare balesc acu la amandoua retetele...Si inca ceva mie cuptorul imi arde aproape orice praji...pun si o tava in plus ca sa nu imi arda, merg oare retetele astea doua facute la un cuptor ucigas??
Nu zic ca e nasol, zic ca nu e atat de bun pe cat e de frumos. Are aluatul tare. Incearca sa faci "cuibii" si sa ii uzi mai des, o data la 5 minute, mai ales daca iti arde cuptorul orice. Si iti mai sugerez sa nu inchizi usa cuptorului de tot, pune o carpa intre usa si cuptor, nu o sa mai arda asa tare. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citeam despre cremele cu factor de protectie....nu se recomanda utilizarea la bebei sub 6 luni. Greu cu soarele asta.O sa intreb si pediatra, sa vad ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Citeam despre cremele cu factor de protectie....nu se recomanda utilizarea la bebei sub 6 luni. Greu cu soarele asta.O sa intreb si pediatra, sa vad ce spune.

na, alta! uite ca daca nu am pus mana pe nici o crema de asta, nu-mi trecea prin cap asa ceva.

Andre - tu ce ai facut cu Chiara acolo, ai tinut-o la umbra sau ai dat-o cu ceva?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput