Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
many_bani spune:
Ma bag si eu la o beutura, dar o vreau direct in vene, tare si multa sa uit de mine si sa ma trezesc abia marti.
Teoretic noi de azi suntem internati, luni are loc operatia. Nu este nimic de natura dermatologica, diagnosticul este de fistula anala care trebuie indepartata chirurgical.
Azi au fost recoltate probe ptr. analize si montat branula prin care a fost bagat antibioticul, mergem si maine si duminica ptr. doza unica de antibiotic.
Nu stiu cum o sa fac fata luni cand o sa fie luat de langa mine si dus in sala de operatie. Imi este frica de mor, prea multe nu stiu de aceasa chestie, am citit cate ceva pe net, dar mare lucru nu am inteles. Imi place tare mult de chirurga si sper sa fie totul ok.
Va multumesc din suflet ptr. mesajele voastre de incurajare va
Acum am treaba, ma bag la munca pe tarla, apoi mai vad.
LMA fulgusorilor sarbatoriti azi i multa sanatate.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
dymomo77 spune:
As intinde si eu labutza dupa un spritachi da tare cred ca pana ma misc io iar o tuliti toate la nani asa ca stau in expectativa. Deci fetili pt mine e ok iseala numai sa fie vreme buna si sa vina soacra sa ma scoata din casa ca eu de la et 3 nu pot cobora cu chupchil si carut in acelasi timp.
mami fericit de Dan Mihail
dymomo77 spune:
Many_bani tinem pumnii sa treaca cu bine ziua de luni si sa fie bine.
Lidia74 spune:
MANY_BANY...off...va tin pumnii...Doamne ajuta sa fie bine...Iti doresc sa ai multa putere interioara.
grigore_tina spune:
many,imi pare rau.sper sa fie totul ok si sa veniti cu bine acasa.
coque felicitari pentru ca vei fi matusica.
mami de bebe stefan (15.11.09)
Lidia74 spune:
Da ce v-ati mai destrabalat.......ca-n cantecul ala: ”alcoolul este viata si viata e alcool”...Hic...nah ca m-am imbatat si eu....
dymomo77 spune:
Televizor in reanimare????? In Romanica????? Eu din noaptea aia imi aduc aminte ca eram "cazata" langa un frigider cu ghiata pentru burtici care huruia ingrozitor. Da eu am sforait mai tare ca el.... am tinut treze 7 mamici.
dankutza spune:
MAny o sa vezi ca totul va fi bine. E normal sa-ti vina greu sa-l ia de langa tine, dar e spre binele lui. Ma bucur ca iti place chirurga. Te face sa ai incredere in ea si ca totul se va termina cu bine. Pup mamica incercata.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Lumi_Richard spune:
Fetele de Iasi,pt mine e perfect,chiar rusinos de aproape,deci..daca nu e furtuna,venim!
Va rog sa-mi trimiteti PM cu vreun nr de tel Va pup si abia astept sa va vad!!!
Miany
,imi pare rau ca ai absetat din astfel de motive....multa sanatate si multe ganduri frumoase pt Davidut!
Many ,of ce mai spui si tu mai,mami...ne rugam toate ca David sa treaca usor prin operatie si mami sa aiba putere si curaj.Pupam Vladutul chinuit cu branula si ma rog la DD sa nu doara...
Multa sanatate lui Domi si lui Mihnea! Si la fel Chiarei,sa treaca raceala!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise