Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
dymomo77 spune:
Am facut eu bine sa nu beau ... pai daca ma imbatam cine ma ducea in pat langa cupchil ca vad ca ati disparut toate...
mami fericit de Dan Mihail
Lidia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Am facut eu bine sa nu beau ... pai daca ma imbatam cine ma ducea in pat langa cupchil ca vad ca ati disparut toate... |
strumfy_12 spune:
many_bani sa treaca stresul, si ne rugam sa fie totul bine.
Eu merg la nni..sa vad cat apuc sa dorm..pana se trezste Andra.
Mami fericita de strumfita
many_bani spune:
Am terminat si munca pe tarla, cu rezultate bune, bautura nu se pride de mine, ce fac eu toata noaptea nu stiu, ca nu e prinde somnul de mine
Inca o data va multumec, este tare bine sa stii ca atatea sufletele se gandesc la noi
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Lalu_79 spune:
Nu chiar toate.La mine e petrecere mare, cred ca o sa stau cu laptop-ul in brate toata noaptea .
Lumi ai PM
Deci a ramas ora 12 la Palat.Poate vede si Ramonika in timp util.
Ancutza_Bro spune:
many pupici multi de la noi si multa putere sa treceti de zilile astea cu bine
nu mi-a priit berea ca s-a apucat Sabina de plans si nu a terminat nici acum
fetele din Iasi, ieseala placuta maine, sa va ganditi si la mine si poate data viitoare vin si eu
noapte buna la toata lumea
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
grigore_tina spune:
noapte buna,fetili!eu mai citesc din urma.ne auzim pe maine seara.
pup all
mami de bebe stefan (15.11.09)
laura - andreea spune:
Buna seara dragutelor! Sunteti absolute (in limbaj pedestrian), m-ati binedispus.
Fetele de pe bancutza, v-ati invatat la alcooaleAcu sa-mi zica mie cine a baut sekt, prosecco, spumos cu limoncelloCine n-a baut este servita
Daca aseara mai aveam un neuron, azi sunt in aer, plutesc dejaMai beau si cu voi seara si ma gandesc ca as putea dormi o saptamana fara oprire
Uitandu-ma la printesa scumpa a lui Lili, mi-am dat seama ca la aproape toate pozele zuzicii mele sunt comenturi. Sunteti f dragute si va multumim: Lalu, Monis, Lili, Ramonik, Diana, Lyliana, Stephy, Ancutza, Crissa
Monis, pentru oracol: Locuiesc in Koeln de trei ani si ceva, in Canada am locuit inainte tot vreo trei ani in Montreal. In afara de experienta profesionala si de viata, nu mi-a placut o clipa acolo. Din motivul asta ne-am si mutat in Europa (practic atunci vroiam Europa si s-a nimerit Germania datorita jobului).
Koeln-ul este un oras frumos, civilizat, plin de gay(vroaim o mutrita cu zbatere de gene pline de mascara insa nu am gasit ) si de restaurante. Se bea de se stinge, tot timpul sunt in vacanta nemtii iar duminica chiar este de zi de relash (totul este inchis cu exceptia restaurantelor si brutariilor).
Mai completam pe parcurs
Aaa, Dankutza, si noi avem botezul pe 11 aprilie si avem ca fotograf un fost coleg de-al meu de liceu (s-a apucat de fotografie din placere si mai face si bani din asta). Tariful este 600 RON (6 milioane vechi) insa nu stiu daca face album. Pt mai multe detalii imi poti trimite PM. Eu nu vreau cameraman, nu-i vad rostul, vreau filmat doar la biserica(acolo-i important pt noi)si o poate face cineva din familie.
Fetele, sper ca nu ati facut capitol nou intre timp si nu v-ati culcat toate!
Va pupam si va dorim noapte buna si multa sanatate fulgusorilor bolnaviori si sarbatoritilor de azi.
poze