Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Lumi, din punctul meu de vedere nu e nici o problema sa schimbam ora....sa vedem ce zice si Monica. Voi va plimbati pe Stefan cel Mare?Ma gandesc ca am putea sa schimbam si locatia, asa ati putea veni si tu si Dymomo si poate si pt Ramonika ar fi mai simplu.

Monica, ce zici?

eu nu am nimic impotriva. hotarati de comun acord o ora si o locatie si daca ajung la timp e ok, daca nu, te sun pe tine lalu.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Buna seara,

Sa zic si eu cate ceva:
Dankutza poti sa comanzi de pe mothercare, dar nu toate produsele.Ca si de pe amazon.co.uk Eu am comandat chiar azi si nu-mi pot livra chiar tot ce am vrut eu.
In legatura cu fotograful...mi se pare mult..acum vorbim si noi cu niste fotografi..iti spun saptamana viitoare ce-am hotarat si cu ce costuri
Diana noi am comandat de pe amazon. co.uk, nu .de A venit cu DHL-ul la posta si pentru costul transportului trebuie sa bagi toate datele..Poti inainte sa plasezi comanda sa afli costul. Partea buna e ca te poti razgandi.
Sanatate multa pentru Mihnea si Dominic si un gand bun pentru Vladut.
La multe lunite pentru fulgusorii sarbatoriti zilele astea.

Laurairinamultumesc pentru oferta.
laura-andreea just

Am vazut poze dragute de pui minunati...o papusa la botez, o bulinata mica si ochioasa, Albastrel in costum de gala.oare doar atat? aa si rochitele lui Pinky..

Mi-am adus aminte, Monis eu cu tine in minte am anuntat-o pe mama ca vreau la trei concerte..Sunt naiva?

Am citit mult si repede si am o mare varza in cap...Sunt convinsa ca mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Daca fetelor le e mai usor....la ora 12 la Palat?
Lumi,Dymomo,Ramonika,Strumfy,Monica, ce ziceti?
Ionela, pupici lui Mihnea, sa se faca repede bine.Promitem poze.

Mergi la inceput

Diana, uitai sa-ti zic...s-a reglat lactatia mea si mai nou suge din sanul operat si in pozitia clasica.Acum sper sa nu mai fie nevoie de lp ever .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Daca fetelor le e mai usor....la ora 12 la Palat?
Lumi,Dymomo,Ramonika,Strumfy,Monica, ce ziceti?
Ionela, pupici lui Mihnea, sa se faca repede bine.Promitem poze.

Imi vine mai usor sa ajung la palat decat in copou si dak nu bate vantul... venim cu drag.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

dar ce vad eu aici? se pune de mare iesire la Iasi . imi frec manutzele asteptan poze

in alta ordine de idei - dar cu totul alta - in loc sa auzim de bine, iar auzim de nacazuri. Miany imi pare rau de Davidelul ca s-a virusat... sper sa va fi revenit deja. Uite un limoncello de la Iasi pentru mami

fetelor cu necazuri, eu astept tare sa intrati sa ne dati vesti bune... RamonaC, Andre, Ionela, Many, Miany... of, multa sanatate va doresc

eu cu cine beau un sprit?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

eu cu cine beau un sprit?

Cu mine. Da' sa fie de vara!
Eu sunt calare pe net incercand sa ma lamuresc si eu ce tarife se parctica la botez. Parca prea m-a luat de idioata. Las' ca o sa gasesc pe unii care au fomica de bani si nu tin coada pe sus.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Eu ma apucasem de baut singura, dar parca nu aluneca bine pe gat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Danseeeez, doar pt tine danseeeez Si dau si Bacardi, si beilis, caut si niste muzica ramasa de la DJ raluci poate poate il lasati pe Botezatu sa se unduie si veniti incoa pe bancuta
Mi-am adus aminte, in seara zilei in care am nascut,am stat la Terapie Intensiva si m-am uitat la Dansez pt tine impreuna cu o asistenta foarte simpatica care ma tot droga probabil sa nu ma apuce dorul de fata. Nu-mi aduc aminte nimic din emisiune, stiu ca am birfit-o pe Moni cu tanti aia

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Inca o intrebare: fetele care ati comandat de pe amazon.de a venit pachetul acasa sau la posta? (DHL-ul). Merci! Si mai o intrebare : pe amazonul.uk cum va dati seama de costul transportului? Am facut o simulare de comanda si m-a trimis direct sa bag datele de la card fara sa am idee cat ar fi plata (obiectul+transportul)...

Mie mi-au venit numai cu posta clasica, si de pe .de si de pe .co.uk si mi-a aratat si cit e transportul. De fapt sotului, ca el se ocupa de asta. Chiar in seara asta mi-a venit un bol foarte dragut si fara BPA, si niste cutiute d-alea mici cu capac in care sa pui portii de piureuri. Mai astept si o canuta d-aia de la Avent de care ati zis voi sa iau.
Hai ca trimit si ma pun pe bancuta sa va astept colo-sa mai la umbra

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Monis, parca tu ziceai de crema salicilica....la ce mai e buna in afara de crustele de lapte?

Mergi la inceput