Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu30 spune:
Referitor la linkurile cu masuratorile de pe prima pagina, am aceeasi rugaminte ca si Crissy.
Si eu le consult frecvent.
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ? 

mommy_to_be spune:
Dienutza, nu ma supar de intrebare. E poveste lunga cu nascutul in Bucuresti... In ceea ce priveste spitalul din Suceava si dotarile, e unul dintre cele 5 spitale din Romania cu sectia de maternitate certificata la nivel european. Au super aparatura, e foaaarte curat si sunt si medici foarte buni aici. La sectia de neonatologie au recuperat si prematuri nascuti la 800 de grame. Singurul minus e treaba cu epidurala la nastere naturala... In Bucuresti as fi nascut la Giulesti, iar pe mine m-a luat plansul numai cand am avut o urgenta si a trebuit sa merg la camerga de garda la Giulesti. Decizia cu nascutul acasa e foarte bine gandita si cantarita. In privinta asta nu am niciun dubiu ca am luat cea mai buna decizie...
Mira
fericita 31+cu
Maya Alesandra
AMR 9 saptamani 

minunea mea
Dienutza spune:
Mira, cu Giulesti ai dreptate. Am fost si eu initial la un doctor de la Giulesti si am avut nefericita experienta de a ajunge la o urgenta la camera de garda de acolo. De unde am plecat dupa ce timp de 1h, 1h si 1/2 nu m-a bagat nimeni in seama (pt. ca nu era nici un doctor la camera de garda). Si tot acolo mai asteptau sa se externeze cateva mamici care abia nascusera de 1 - 2 zile si aveau copiii nou-nascuti in masina etc (iarna fiind). Iar asistenta de acolo urla la ele... Mi s-a parut inuman!
Nu vreau sa mai intru in detalii ref. profesionalismul doctorului la care am fost, dar o alta experienta nefericita si aceasta.
Este o treaba foarte buna ca aveti asa spital dotat in Suceava. Eu zic sa nu te cramponezi de o cicatrice daca te hotarasti la cezariana. Pana la urma, zona nu este chiar atat de vizibila. Cu nasterea naturala fara epidurala... nu stiu ce sa spun... eu sunt f sensibila la durere si nu m-as incumeta. Dar am auzit si persoane care erau asa ca mine si s-au hotarat in ultimul moment sa nasca fara anestezie. Inteleg ca atunci inainte de nastere organismul reactioneaza intr-un anume fel, incat rezisti mai bine la durere si ai mai mult curaj. Nici eu nu sunt hotarata cum o sa nasc... Astept sa vad ce mai vorbesc si cu medicul la urmatoarea consultatie.
Diana,
31+ cu
Eva Alessia
Dienutza spune:
Mira - uite ce spune prietena mea despre crema - se numeste cimeosil, a fost cam 2 mil. nu stiu daca te poti da cu ea in timpul alaptarii, dar nu ai voie sa te dai cu ea de la inceput. tre sa se vindece op si pe urma te poti da. deci te poti da cam dupa 2, 3 luni si poate atunci nu mai alaptezi. aici ai mai multe despre ea si o poti cumpara din diferite clinici de chirurgie estetica. http://www.cimeosil.ro/
Diana,
31+ cu
Eva Alessia
mommy_to_be spune:
Diana, multumesc mult de informatii
O sa studiez cum sta treaba cu crema asta. Prietena ta era si ea predispusa sa faca cheloide?
Mira
fericita 31+cu
Maya Alesandra
AMR 9 saptamani 

minunea mea
Dienutza spune:
Mira - nu cred ca era predispusa sa faca cicatrice cheloide. Sincer, nu cred ca mai avea o alta operatie. Ea a folosit-o pur si simplu pentru a atenua cicatricea de la operatia de cezariana. Si am vazut-o si eu si arata f bine acum (aproape ca nu se vede). Din ce mai stiu eu, zona pieptului - unde ai tu cicatricea de care vorbeai - este una dintre cele mai predispuse parti ale pielii la cicatrice cheloide. S-ar putea sa nu ai aceeasi problema la cezariana. Poti chiar sa vb. cu un dermatolog sau cu un chirurg estetician sa iti spuna detalii avizate.
Diana,
31+ cu
Eva Alessia
mommy_to_be spune:
Diana, multumesc inca o data!!!
Ai dreptate, zona pieptului e mai expusa la cheloide, plus ca si fumam in perioada respectiva si stiu ca fumatul influenteaza foarte mult refacerea tesutului cutanat dupa operatii.
Fetelor, ma scuzati de off topic. Poate trebuia sa mut discutia pe privat. Sper ca nu am suparat/deranjat pe nimeni.
Mira
fericita 31+cu
Maya Alesandra
AMR 9 saptamani 

minunea mea
pisi-pis spune:

FELICITARI Mamica CARLA !!! 

FELICITARI
Natalia Emilia si
Sofia Maria

Multa sanatate, noroc si multa fericire!
Ana 28+ cu 
M&M spune:
wowww
..NU am mai intrat de vreo 2 zile pe DC si ce imi vad ochii???!!!!
Bun venit pe lume primelor floricele de liliac , Sofia si Natalia!!! Sa fiti sanatoasa, cuminti si sa aveti o viata plina de bucurii, iar mamicii recuperare rapida !!!
Eu nu ma simt foarte bine, ma lupt cu niste contractii dureroase de toata frumusetea !!!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
32+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC

26+