Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata la amiaza burtici!!!

Astazi implinim si noi 32 de saptamani. Weekend-ul asta ma voi trata cu ceva dulce si abia astept sa ma pun pe gatit. M-am trezit foarte bine dispusa de dimineata. E si aici, in Raduti, o vreme tare faina, si un aer curaaaaat, fata de Bucurestiul imbacsit. Mai tarziu voi iesi cu mama la o plimbare

Fetelor, va multumesc pentru raspunsurile referitoare la cheloizi. Nu ma asteptam nici pe departe sa detineti cu toate informatii referitoare la acest subiect, insa v-ama gandeam ca e fim mai adresat o data aceasta intrebare deoarece m-am gandit ca e firesc sa treaca neobservata in marea valmaseala si euforie cu nasterea Mazarichilor.

Bilica,mai cum poti sa te gandesti ca te marginalizam/discriminam pentru ca ai avea sot de culoare? Daca bine iti aduci aminte, cand ne-ai aratat poze cu tine, multe fete au spus ca ce misto e ca vei avea un copil mulatru, caci sunt superbi. Mai zicea cineva pe aici: nu mai traim cu in secol in urma!!! Suntem cu totii oameni, indiferent de culoarea pielii sau trasaturile fizice. Eu una asa gandesc si sunt convinsa ca toate fetele de pe forum gandesc la fel

Sorana, felicitari pentru bebe Tudor in grafic! Sa te distrezi frumos la munte! Vreaaaaau si euuuuu

Ale Frumoasa burticuta!!! Doamne, ce misto ti-ai pastrat talia si ce bine arati!!!

bubu Nu te mai gandi la prostii!!! Ca mai rau faci! Fa injectiile alea de maturare a plamanilor si ai si credinta in Dumnezeu ca o sa-ti tina puiutii in burtica cat mai mult. Va fi bine, vei vedea.

Fetelor, m-ati distrat cu nasul borcanat!!! Eu chiar il am putin mai borcanat decat normal, insa in cea ce priveste eco, am alta problema. Nu stiu daca va aduceti aminte, dar la un mom dat, dupa o morfofetala, am venit asa... mai trista, ca mi-a zis doctorita ca ce urechi mari are Maya, si uitandu-ma si eu pe monitor, mi s-au parut imense. Pana la urma ce conteaza asta? O sa vedem exact cum arata bebeii nostri cand ne vom intalni cu ei face to face Pana atunci niciun ecograf nu ne poate spune exact ce fizionomie vor avea. Si oricum ar fi pana la urma, sanatosi sa fie. Asta e cel mai important!

Va pup burticute!!!!! Un weekend minunat!

Mira fericita 32+cu Maya Alesandra

AMR 8 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Hola burtici!

La Multi Ani Theo!!!

Noi suntem la munte, la casuta de vacanta a socrilor, si aici e soare si frumoooos Sotul m-a lasat putin singurica sa dea o tura cu ATV-ul asa ca am intrat sa va spun despre eco de ieri

Avem o bebelina vesela si bucalata de 1300 gr, ne-a zambit, a bagat mana in gurita, ne-a scos limba, tot tacamul . Placenta frumoasa, ca sa-l citez pe dl. dr, colul lung si inkis, totul ok mai putin dilatatia de la rinichiutul stang, care s-a mentinut - de fapt, a mai crescut in mm, are aproape 10 mm, dar cum si ea a crescut, banuiesc ca e tot pe acolo. Dr mi-a spus sa nu ma ingrijorez, asa ca stau linistita in privinta asta pana dupa nastere, poate se rezolva de la sine.

Am pus si 3 filmulete scurte pe webshots, nu se vede grozav fatuca, mie oricum mi se pare ca in eco 4d arata ca un mic alien, dar m-a topit oricum:
http://family.webshots.com/video/3046146170105580295QBjVti

Ale, esti o scumpica, multumesc de mesaj, ca de obicei, eu l-am vazut abia dimineata si am zis ca intru sa va scriu Ti-am vazut pozele cu burtica, e asa dragalasaaaaaa, ce bine ca ai pus doar 6 kg, toate sunt pe burtic, in rest vad ca esti la fel de supla. Eu am pus vreo 8 pana acum, dar parca pe fund si coapse se vad cel mai bine

Sorana, felicitari si tie pentru eco si bebel in grafic Sa stii ca si mie mi se pare cam scurt colul la 2.1 cm, stiu ca sub 3 cm trebuie sa fii atenta sa nu faci efort, asa ca ai grija cu drumurile, cu statul mult in picioare sau pe scaun, sa nu cumva sa se mai scurteze. oricum, ziceai ca o sa mergi si la dr tau la control sa verifice colul, sper ca e inchis si mai lungutz. Legat de nasucul borcanat, asa cum ziceam si mai sus, mie mi se pare ca toti bebeii arata ciudat la eco 4d, deci nu-ti face griji, orice umbra le deformeaza fatzuca. A mea zici ca nici nu are nas cand e luata din fata

Ruxi, sper ca s-a oprit sangerarea maronie, bine ca nu e rosie, ai tu dreptate, mergi si fa-ti injectiile alea de maturare a plamaneilor, sa te asiguri ca totul va fi bine la nastere

Va pup pe toate, nu cred ca mai intru we asta asa ca relaxati-va si distrati-va frumos!

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Cristina si noi avem cam aceeasi problema cu rinichiul drept la ultima eco dilatatzia era de 11 mm trebuie doar monitorizat sa nu se agraveze si din cate am vb cu doctori si am citit normal ca exista remedii si nu este o complicatzie care sa puna in pericol bb daca el se dezvolta k restul ramane de vazut dupa nastere ....si vad ca restul rezultatelor sunt fff. bune, felicitari si enjoy vacantza la munte

29+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Mira imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multa stiinta referitor la cicatrizare

Sorana daca s-a scurtat asa colul stii ca trebuie sa eviti efortul, statul pe scaun (il scurteaza de obicei) si acum daca mergi la drum ai grija la pozitia din masina si la gropi !

Raportez o zi urata azi - am avut din nou sangerare maronie !
Asa ca m-am prezentat din nou la dr. meu la cabinet - mi-a facut control pe masa, monitorizare CU si BCF, si eco, si mi-a zis ca sunt ok, colul era ok, inchis , bebeii in grafic, peste 1700 g fiecare, dar nu mai cred in chestia cu greutatea de cand i s-a zis Carlei ca fetele au 2 kg si dupa 1 sapt cand a nascut , in loc sa aiba peste 2 kg au avut 1600g si 1700g

I-am cerut dr-ului sa imi dea si reteta pt injectiile de maturare a plamanilor bb-ilor, ca sa stau eu linistita ca apuca sa isi faca efectul
Daca nu le faci preventiv cica ti se fac la internare in spital, cand ti se rupe apa si in cateva ore intri in cezariana si nu prea cred ca apuca sa isi faca efectul

Saptamana viitoare miercuri merg din nou la dr , sa ma vada inainte de Paste

Azi mi-am gasit si dr de familie pt copilasi, cu competenta pediatrica si f. aproape de blocul meu, asa cum mi-am dorit sa nu fie departe de casa

Am inceput in viteza cautarea de bona/menajera dar e f. greu
Maine am prima intalnire cu o bona

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

sa ne rugam la Dumnezeu sa mai ti bb -ii la caldurica macar pana la 34 de saptamani,sa fie pregatiti si fara probleme

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Multumesc Nikol si Doamne-ajuta !
Si dr meu zice sa ajungem macar la 34 sapt.

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

La multi ani Theo ! Multa sanatate tie si bebelului, si tot ce va doriti !

Crissyfelicitari pt eco ! si distractie placuta la munte !
vreau si eu la aer curat !

Bilica nu vreau sa iau apararea nimanui, dar sunt ferm convinsa ca fetele de aici nu au avut intentia de a nu iti raspunde la intrebari datorita culorii sotului tau.
Si eu am pus uneori intrebari la care nu mi s-a raspuns si nu m-am suparat pt ca si eu la randul meu nu am raspuns de multe ori la ce intreaba alte fete, ca nu am avut timp sau nu m-am priceput
Iar pozele pe care le-ai pus pe webshots sunt asa frumoase cu voi doi, si peisajele unde sunt facute, e ceva special , incat sincer eu m-am uitat de nu stiu cate ori la ele, l-am chemat si pe sot sa le vada (sper ca nu te superi ca i le-am aratat si lui) si cred ca sunteti f. potriviti si se vede ca va iubiti, tu esti o femeeie f. frumoasa si sotul tau e un barbat aratos
iar de bebita voastra ce sa zic sunt convinsa ca va fi ca o papusa pe care sa iti vina sa o pupi non-stop
Sa nu mai fii suparata pe noi ca nu are rost

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Multumim fetelor pt aprecieri si incurajari

Am facut aceste injectii pt ca nu se stie niciodata ce va fi, e cum vrea DD, si eu intotdeauna am vrut sa nu fiu luata prin surprindere si nepregatita si imi place sa imi iau masuri de precautie.
Faptul ca mi s-a lasat burta m-a determinat sa fiu precauta dar in acelasi timp vreau sa ma mentin cat pot de optimista, ca sa ii pot duce cat mai mult.
Asa ca deocamdata nu ma panichez ca nu are rost si mai rau imi fac, la monitor ieri frecventa CU era mica, asa ca ma gandesc ca mai am.
Imi place ca o sa ma duc saptamanal de acum inainte si astfel o sa imi monitorizeze contractiile si in acest fel o sa stiu ca pe cand creste frecventa lor si se apropie de 100 cezariana bate la usa.

Legat de sangerare - ma bucur ca nu e de la col, ca daca ar fi deschis atunci nu cred ca as mai sta asa linistita
Cica eu avand placenta posterioara si ei tot miscandu-se, sarcina e f. joasa, mai ales fata la care abia ii masoara capul la eco de jos ce e, asta duce la sangerarile mele

Va doresc un weekend super frumos si linistit !

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Crissy : felicitari pentru rezultatele de la eco si distractie placuta in continuare la munte ; in ce zona sunteti ... asta daca nu sunt prea curioasa .

Mi-a iesit chesscake -ul de parca as fi fost cofetar profesionist ! Il tot admir dar de gustat il vom gusta maine ( noroc ca nu sunt pofticioasa ca altfel tabaram pe el ; in general, cand gatesc ma satur de miros ) . Si am facut si negresa aceea cu banane , stiti voi ca ati incercat mai repede reteta decat mine ( poate o gust mai tarziu ).

Ma duc sa pap niste spanac.

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

LA MULTI ANI THEO,SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&32+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am reusit intra-devar sa ma spovedesc, maine impartasanie si gata.. sunt pregatita.
Saptamana care vine imi fac si bagajul de spital si spal/calc lucrusoarele fetii
R_ocsy mama ce tare esti ca ai atatea ispite in jur si mananci spanac!!
CrissyC felicitari pentru bebelina mare! Distractie frumoas ala munte! Sa aveti vreme buna!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

R_ocsy mama ce tare esti ca ai atatea ispite in jur si mananci spanac!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Da, eu si Popeye marinarul !
Am luat si un coltisor din negresa sa vad cum a iesit, de curiozitate ca nu pusesem zahar decat o lingura , pentru ca am zis ca cele 3 ciocolate milka au destul zahar .... si e ok ( super buna ), a iesit asa cum imi place mie, nu foarte dulce .

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput