Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Dragele mele burtici, sa aveti un week-end frumos, sa va bucurati de vremea frumoasa de afara (sper ca asa e peste tot).

Bia, Nikol, R_ocsy, Cristina (si sper ca nu am omis pe cineva) va multumesc mult de tot pentru urari, va invit (pe toate, de altfel) la o felie de tort cu un cappuccino, va doresc sa aveti nasteri usoare, bebei frumosi si sanantosi care sa va umple viata si sufletele de bucurie si fericire.

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Neatza fetele,

Bucurati-va voi de soarele de acasa ca noi avem parte de ploaie weekendul asta ceva normal pt vremea de aici macar nu e frig ,,,Cristina are pregatire la engleza dupa care plecam intr-o vizita la niste prieteni buni de-ai mei cu varstele cuprinse intre 4-10ani sunt copiii unei familii de care am avut eu grija o perioada si ne-au invitat pe la ei sa mai vada o burtica, sa bem un ceai englezesc si sa ne mai jucam cu papusile ,,,asa ca am activitate de fetitze aziin rest raportam si noi mai nou o durere pe piciorul stang ca niste crampe,,,am incercat cu niste masaj seara dar tot ma doare sa fie greutatea sa fie circulatzie proasta asta e...iar dimineatza beau si eu ca na tabieturi vechi cafea solubila fara cofeina cu muuuult lapte si biscuitzi dar am palpitatzii si nu stiu ca doar de-asta am renuntzat la cafea normala si bb e mai agitat sau e programul lui matinal

Theo La multi ani!

Multa sanatate, nastere usoara si bb pupacios, o zi superba

Ale si noi o burtica frumoasa...

Bubulasa ca mai stau puii la caldurica cat sa fie destul de puternici si bine ca itzi iei masuri de precautzie un de la noi...
Bilica nu cred ca a fost nici o intentie sa te jigneasca cineva in special pe bbluna ta care sunt sigura ca va fi o scumpica mica...acum nu trebuiesc luate toate comparatiile ca o aluzie personala exista o limita si nu cred ca a fost depasita ...asa se poate discuta si de dialect,statura sau culoarea ochiilor,sau multe alte criterii si nu cred ca cineva te-a marginalizat pt ca sotul tau e de culoare de fapt nu cred ca te-a marginalizat deloc asa ca hai cu burticile inainte indiferent de opinii,religii sau alte criterii ca tot mame de floricele vom fi...Cunosc un doctor aici care mi-a povestit ca o data a avut un copil pacient de culoare si in gluma i-a zis "maimutzica mica"....mamaaa ce scandal mare a iesit pe tema asta ,,,daca mi-ar spune mie cineva 'fatza palida' nu cred ca as avea nimic de comentat ca de fapt asa sunt si nu toate comentariile sunt de natura rautacioasa...si gata ca nu vreau sa ma intind cat nu e cazul...
Nikolsedere cat mai relaxata in fotoliu la aer

Un weekend insorit si relaxant pt toate burticile

29+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

THEODORA Sa ai parte de o nastere usoara, bebe sanatos care sa-ti lumineze mereu viata!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 30+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Theophilina La multi ani!! Sa fii fericita, sarcina si nastere usoara!! merci de tortulet buuun!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

La Multi Ani THEO Sa ai o sarcina frumoasa si usoara in continuare si sa te bucuri de un prunc sanatos, mancacios si fara de colici!

Mira fericita 32+cu Maya Alesandra

AMR 8 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Stati linistite fetelor,ca nu fac eu moarte de om,pt unele aluzii la persoanele de culoare ...fiecare cu mentalitatea sa
Dar chiar am simtit o oarecare inmarginalizare din partea unora,ca nu mi se raspundea niciodata la intrebarile puse pe forum... si chiar ma intrebat de ce oare? cu ce gresesc?.....si astazi,hopa ,ce vazui????????
Nu mia fost niciodata rusine cu sotul meu caci este african, si nici nu mia trecut prin cap ca voi face un copil cu nas specific persoanelor de culoare...., Mai bine imi inchid gura si nu mai dezvolt acest subiect.
fetelor pt sustinere.

Mame de fetitee!!!!!!!! Cand se pun cercelusii???

28+ RACHEL

SI DE LA MINE, VREAU SA TE VAD LINISTITA!!!

Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

la multi ani Theo!!

sa iti dea dzeu multa sanatate tie cat si fam tale, sa va bucurati de bebelin

fetelor multumesc pt aprecierile facute la adresa burticii
am luat pana acum doar 6 kg dar toate cred k sunt la burtica ca picioarele tot ca scobitorile sunt

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in 29 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata scumpele

Wow, ce mai discutii aici!
Bilica stai mai linistita, nu mai suntem la inceput de secol, cred ca nimeni nu are nimic cu persoanele de culoare, mie mi separe ca sunteti un cuplu frumos si abia astept sa o vad in poze pe cea mica! Ti-am spus asta si cand ti-am vizionat pozele.
Cercelusii ii punem in spital noi, va fi mai usor cu facutul gaurilor acolo si cred ca mai putin dureros pentru fata.
Ale o burti f frumoasa, iar tu esti atat de slaba NU stiu cum reusesti
Nana tu sa nu te preocupi de kg, daca nu mananci inseamna ca totul e apa. Se duce in prima sapt de la nastere...astea care mancam sa ne facem probleme eu am pus 12 pana acum, dar le resimt ca fiind mai multe, simt ca plezneste burta. Ma gandesc ca pentru asta e utila centura, iti sustine burta si nu mai plezneste Ei, acum nu o sa-mi mai iau centura, dar ma gandeam.
Bubu bine ca incepi injectiile de maturare, mai ales ca tot ai sangerarile astea, sa stai mai relaxata.
Sorana felicitari pentru eco! CAt despre col, poate daca esti cu sotul eviti sa-l mai ridici atat pe MAtei...zic si eu...ca nici la mine nu merge faza, Bogdan nu face nimic fara mine, nu-i schimba pampersul, nu-l spala...tot eu trebuie sa trag de Mirci.

Fetele cu nasucul! Ia sa stati linistite ca asa se vede la eco. Asa credea si soramea la ultimul ei bb ca va avea nasul coroiat, avea o poza de la eco ceva de groza si in realitate nasul lui MAtei abia se vede de mic ce e..
Madamar mie de mult nu-mi mai merg butoanele de formatare, am invatat si eu sa formatez in html cateva chestii si doar asa folosesc...
Va doresc un we excelent. EU azi merg la spovedit uraaa ca nu am mai fost de la Pastele trecut, spre rusinea mea

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Dap, naspa cu butoanele astea! Sesizam admin-ul sau el stie si nu face nimic in sensul asta?

Sa-ti fie de bine sporveditul! Sa deschida noi cai de comunicare in relatia cu DD!

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Neata fetelor !
Eu nu am somn in weekendul asta, dar vad ca sunt fete si mai harnice decat mine . Adevarul este ca daca soarele e sus pe cer si straluceste nici nu mai imi pasa ca m-am trezit de la 7 .
Daca tot sunt asa de matinala, voi recupera discutiile voastre de ieri , mai tarziu am de facut 2 prajituri pe Floricel al meu , ca avem maine musafiri .
Sa nu uitati sa schimbati maine cand va treziti ora ... imi place primavara cand trecem la ora de vara si nu se mai intuneca la 7 seara !
pe toate !

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

la multi ani sotului, pt miine!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TIZO!

sa fii sanatoasa ca burtica si extrem de fericita in calitate de mamica!
Tu vei avea un pui racusor, ca mine, caruia-i doresc, prin tine, sa fie si el sanatos si fericit alaturi de mamica lui!

Mergi la inceput