Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Stati linistite fetelor,ca nu fac eu moarte de om,pt unele aluzii la persoanele de culoare ...fiecare cu mentalitatea sa
Dar chiar am simtit o oarecare inmarginalizare din partea unora,ca nu mi se raspundea niciodata la intrebarile puse pe forum... si chiar ma intrebat de ce oare? cu ce gresesc?.....si astazi,hopa ,ce vazui????????
Nu mia fost niciodata rusine cu sotul meu caci este african, si nici nu mia trecut prin cap ca voi face un copil cu nas specific persoanelor de culoare...., Mai bine imi inchid gura si nu mai dezvolt acest subiect.
fetelor pt sustinere.

Mame de fetitee!!!!!!!! Cand se pun cercelusii???

28+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Wow, ce mai discutii aici!
Bilica stai mai linistita, nu mai suntem la inceput de secol, cred ca nimeni nu are nimic cu persoanele de culoare, mie mi separe ca sunteti un cuplu frumos si abia astept sa o vad in poze pe cea mica! Ti-am spus asta si cand ti-am vizionat pozele.
Cercelusii ii punem in spital noi, va fi mai usor cu facutul gaurilor acolo si cred ca mai putin dureros pentru fata.
Ale o burti f frumoasa, iar tu esti atat de slaba NU stiu cum reusesti
Nana tu sa nu te preocupi de kg, daca nu mananci inseamna ca totul e apa. Se duce in prima sapt de la nastere...astea care mancam sa ne facem probleme eu am pus 12 pana acum, dar le resimt ca fiind mai multe, simt ca plezneste burta. Ma gandesc ca pentru asta e utila centura, iti sustine burta si nu mai plezneste Ei, acum nu o sa-mi mai iau centura, dar ma gandeam.
Bubu bine ca incepi injectiile de maturare, mai ales ca tot ai sangerarile astea, sa stai mai relaxata.
Sorana felicitari pentru eco! CAt despre col, poate daca esti cu sotul eviti sa-l mai ridici atat pe MAtei...zic si eu...ca nici la mine nu merge faza, Bogdan nu face nimic fara mine, nu-i schimba pampersul, nu-l spala...tot eu trebuie sa trag de Mirci.

Fetele cu nasucul! Ia sa stati linistite ca asa se vede la eco. Asa credea si soramea la ultimul ei bb ca va avea nasul coroiat, avea o poza de la eco ceva de groza si in realitate nasul lui MAtei abia se vede de mic ce e..
Madamar mie de mult nu-mi mai merg butoanele de formatare, am invatat si eu sa formatez in html cateva chestii si doar asa folosesc...
Va doresc un we excelent. EU azi merg la spovedit uraaa ca nu am mai fost de la Pastele trecut, spre rusinea mea

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata fetelor !
Eu nu am somn in weekendul asta, dar vad ca sunt fete si mai harnice decat mine . Adevarul este ca daca soarele e sus pe cer si straluceste nici nu mai imi pasa ca m-am trezit de la 7 .
Daca tot sunt asa de matinala, voi recupera discutiile voastre de ieri , mai tarziu am de facut 2 prajituri pe Floricel al meu , ca avem maine musafiri .
Sa nu uitati sa schimbati maine cand va treziti ora ... imi place primavara cand trecem la ora de vara si nu se mai intuneca la 7 seara !
pe toate !

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Si pentru ca ti-ai exprimat dorinta ca-ti place sa fi bombardata cu urari de ziua ta,iti doresc La multi ani! Theo
Sa ai parte de ce-ti doresti,o nastere usoara si un bebe sanatos

plecam la tara sa stau in curte sa ma uit la babe cum pun cartofii astazi,imi scot fotoliul in gradina si am de gand sa lenevesc la soare

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Stati linistite fetelor,ca nu fac eu moarte de om,pt unele aluzii la persoanele de culoare ...fiecare cu mentalitatea sa
Dar chiar am simtit o oarecare inmarginalizare din partea unora,ca nu mi se raspundea niciodata la intrebarile puse pe forum... si chiar ma intrebat de ce oare? cu ce gresesc?.....si astazi,hopa ,ce vazui????????
Nu mia fost niciodata rusine cu sotul meu caci este african, si nici nu mia trecut prin cap ca voi face un copil cu nas specific persoanelor de culoare...., Mai bine imi inchid gura si nu mai dezvolt acest subiect.
fetelor pt sustinere.

28+ RACHEL

o sa fie maimutica ta indiferent de culoare o sa o iubesti nespus

ma duc sa citesc din urma

fetita mamei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Sorana : felicitari !
Dimensiunea colului pare cam mica intr-adevar, dar tu deja ai sarcina avansata si din cate stiu se retrage tot cate un pic pana la nastere !

Bubu : sa stii ca si eu vazand discrepanta intre greutatea bebelusilor la eco si greutatea la nastere , nu mai pun pret pe acest lucru ; stiam ca nu e exact dar nu ma gandeam sa fie diferente asa de mari intre masuratori si realitate . In fine, depinde si de reglajul aparatului, de exemplu eu am facut morfofetala de trim. II si eco normala in aceeasi zi , iar la greutate era diferenta de 200 g intre cele doua examinari ... deci ...

Aleesico : draguta burtica ta cea micuta

Bilica : adevarul e ca eu abia astept sa vad poze cu bebelusul tau, am vrut sa iti spun mai demult

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Theodora

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Mira imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multa stiinta referitor la cicatrizare

Sorana daca s-a scurtat asa colul stii ca trebuie sa eviti efortul, statul pe scaun (il scurteaza de obicei) si acum daca mergi la drum ai grija la pozitia din masina si la gropi !

Raportez o zi urata azi - am avut din nou sangerare maronie !
Asa ca m-am prezentat din nou la dr. meu la cabinet - mi-a facut control pe masa, monitorizare CU si BCF, si eco, si mi-a zis ca sunt ok, colul era ok, inchis , bebeii in grafic, peste 1700 g fiecare, dar nu mai cred in chestia cu greutatea de cand i s-a zis Carlei ca fetele au 2 kg si dupa 1 sapt cand a nascut , in loc sa aiba peste 2 kg au avut 1600g si 1700g

I-am cerut dr-ului sa imi dea si reteta pt injectiile de maturare a plamanilor bb-ilor, ca sa stau eu linistita ca apuca sa isi faca efectul
Daca nu le faci preventiv cica ti se fac la internare in spital, cand ti se rupe apa si in cateva ore intri in cezariana si nu prea cred ca apuca sa isi faca efectul

Saptamana viitoare miercuri merg din nou la dr , sa ma vada inainte de Paste

Azi mi-am gasit si dr de familie pt copilasi, cu competenta pediatrica si f. aproape de blocul meu, asa cum mi-am dorit sa nu fie departe de casa

Am inceput in viteza cautarea de bona/menajera dar e f. greu
Maine am prima intalnire cu o bona

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

sa ne rugam la Dumnezeu sa mai ti bb -ii la caldurica macar pana la 34 de saptamani,sa fie pregatiti si fara probleme

fetita mamei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilica

fetelor pt sustinere.

28+ RACHEL

Sa stii, Bilica, ca eu chiar nu am avut intentia sa te ofensez, nu sunt rasista (daca intalneam vreodata o persoana de culoare de care sa ma indragostesc nu as fi ezitat vreo clipa sa ma casatoresc cu el) si nici cu mentalitatea marginita nu sunt (daca asta ai vrut sa spui).
Si daca ai observat, eu chiar "am dialogat" cu tine nu o data, si am avut discutii frumoase.
Nu cred ca nici alte fete au ceva cu tine, nici mie nu mi se raspunde la toate intrebarile, atunci ce sa ma gandesc? Ca nu mi se raspunde pentru ca sunt basarabeanca?!
Nu am nimic cu tine sau Doamne fereste, cu bebelina ta. Am si scris aici ca sunteti un cuplu frumos si ca ve-ti avea o fetita superba!

Noi Cameliei i-am pus cercei la 8 luni.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
La multi ani Theodora!!!

poze

Cristina34+ cu Sebi
AMR 6 sapt

Mergi la inceput