Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

bubu, sa stii ca nu ma misc deloc usor
imi este ff greu sa ma incalt, sa ma ridic din pat cuy toate ca pozele nu arata o burtica gigant dar sa stii ca nici usoara nu imi este
tu aveai atat burtica la 4 luni dar ai si 2 bulinute acolo
important este sa fie fetita mea bine, ce conteaza marimea burticii nu?

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 29 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

nu conteaza marimea burticii, pt ca nu inseamna ca daca e mai mare burta e si bb mai bine dezvoltat
am avut in spital o colega de salon cu o burtica asa faina, micuta, rotunjoara, jumate cat a mea, avea 39 sapt si a nascut o bebelina de 3200 g
pe cand eu cu burta mea o sa fac 2 bb micuti ca mi-a zis si dr ca sa ma astept la 2000 - 2200 g maxim

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

bubu , important este sa fie sanatosi toti copilasii

fetelor eu ma duc in patuc
o noapte linistita

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

LANSEZ PE ACEASTA CALE UN APEL CATRE FETELE DE PE FORUM SA MA SUSTINA IN OPINIA MEA, pentru a o vedea pe Bilica linistita! Hai sa dam un sa se linisteasca fata!!!

Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Eu am fost prima la consolari pentru Bilica . Si stiu ca ea e o fata inteligenta, cu simtul umorului, si care a inteles de fapt ce s-a intamplat si nu e suparata, nu-i asa Bilica ?

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Asa e, bravo! Am vz ulterior!:) Nu am mai stat demult cu voi pina la ora asta pe forum! Eu inca mai am de lucru pentru munca, una-alta si de asta nu sunt super, super activa!

Cit despre "dreapta":) da, intru in club! Si nu e un element de noutate... de mai demult am sesizat diferentele intre stg si dr, mai ales la picioare!

NU mai aflam nimic despre CARLA SI MINUNILE EI???:(

Voi puteti utiliza butoanele de formatare text (bold, italic)? Mie nu imi merg...si am de ales intre a nu scrie si a scrie un text insipid!:)

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

bubu , important este sa fie sanatosi toti copilasii

fetelor eu ma duc in patuc
o noapte linistita

asa creste bebicu
pozici cu noi

Noapte buna Alesicoo si noapte buna copii!:)
Noapte buna si Carlei si printeselor ei mici! Oare cum o fi petrecut aceasta zi? Cit de grea/usoara ii va fi aceasta noapte? Cum or fi fetele? Or fi scazut mult in greutate? S-or fi icterizat? Doamne, cite amanunte iti pot insenina sau dimpotriva.. sufletelul vulnerabil de proaspata mamica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Prietenei mele care a nascut la sfarsitul lui septembrie i s-a spus la fiecare ecografie ca fetita e in urma cu dezvoltarea, ca e tare mititca, ca nu atinge 3 kg la nastere... Era innebunita saraca ca e ceva in neregula cu micuta, era complexata inainte de nastere ca ea a luat peste 30 de kg si bebelusa nu a crescut cat ar fi trebuit. A nascut la 40 de saptamani si o zi, iar copilita "mititica" a avut 3,5 kg! Asta ca sa te incurajez, Ruxi, masuratorile pot fi gresite si invers !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ma pun la nani burtici, poate se culca si piticuta mea, ca deja ma dor coastele de la atata vanzoleala.
de noapte buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Nana, de Ana eu intrebi cand mergem la ecograf? Daca da, noi avem carucior roz , cu alegerea numelui stam mai rau.

bilica, nu o lua in nume de rau, remarcile noastre au fost departe de a avea subanteles . Rachel sigur o sa iasa o frumusete , copii metisi sunt niste frumuseti! Aici sunt foarte mult africani din fostele colonii portugheze. Imi aduc aminte de primii ani, cand mergeam la serviciul pentru straini, o incantare a ochiului sa-i veze pe micuti. Mai ales cei din Capul verde unde se amesteca multe rase, aveau niste caracteristici absolut miraculoase. Imi aduc aminte in special de o fetitza de vreo 3 anisori, ciocolatie, cu parul cretz, cretz, tipic african dar blond, nasuc african rotund si ochisori verzi, o minune, daca nu as fi vazut-o cu ochii mei nu credeam. De cand incerc sa conving o prietena sa faca o papusica ciocolatie cu prietenul ei care e din Guineea Bisau . Uf, si inca n-am convins-o, mai ales ca aveam si un motiv egoist , le-ar fi prins bine bebeilor nostri sa vorbeasca aici romana intre ei.
Dar e adevarat, in Romania sunt mult mai rare cuplurile mixte si mai ales cei de varsta mai inaintata accepta greu schimbarile. Si prietena mea a avut ceva probleme cu familia, nu i-a fost usor.

Ruxi (bubu30), saraca de tine, cu sangerarile astea maonii. De unde tot vine sangele asta vechi, doctorul nu stie? Imi aduc aminte prin ce teroare psihica am trecut si eu cand mi-a aparut un asemenea cheag. Dar daca in uter e totul OK, eu nu mi-as face griji si nu m-as gandi la ce e mai rau, bebeii stau bine acolo.

Ale, ce burticutza dulce si ce eleganta esti tu!! Nu-ti face griji, marimea burticii de putine ori are de-a face cu marimea lui bebe, era bine sa stim asa simplu daca au crescut bebeii, dar din pacate nu corespunde... Doctorita mea imi face morala la fiecare consultatie. sa am grija cu mancarea ca sa nu ma unflu prea tare, si de abia am pus 6 kg pana acum . E drept ca eu eram grasutza inainte de a ramane gravida, dar ei i se pare ca niciodata nu e prea mult sa-mi atraga atentia ca o burta mare nu insemana bebe grasut, dar sigur inseamna vergeturi si miscari reduse la sfarsitul sarcinii.

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Prietenei mele care a nascut la sfarsitul lui septembrie i s-a spus la fiecare ecografie ca fetita e in urma cu dezvoltarea, ca e tare mititca, ca nu atinge 3 kg la nastere... Era innebunita saraca ca e ceva in neregula cu micuta, era complexata inainte de nastere ca ea a luat peste 30 de kg si bebelusa nu a crescut cat ar fi trebuit. A nascut la 40 de saptamani si o zi, iar copilita "mititica" a avut 3,5 kg! Asta ca sa te incurajez, Ruxi, masuratorile pot fi gresite si invers !

Da stiu, o prietena a nascut un baiat de 5 kg si la ultimul eco inainte de nastere i s-a spus ca are copilul 3,400 kg.

Dar si la Carla mie mi se pare ca a gresit mult ecograful (pe acelasi eco imi face si mie, dar alt dr), adica la bebei prematuri cu greutate asa micuta o eroare de 500 g a ecografului mi se pare mare.

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Eu am senzatia ca doctorii au niste grafice, la anumite dimensiuni ale lui bebe, gen lungime, perimetrul toracelui, etc, ei au un anumit corespondent in greutate, dar care poate sa fie foarte departe de adevar, pentru ca densitatea oaselor, de exemplu poate sa varieze foarte mult.

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

In sfarsit ni s-a facut si noua somn.
Mergem la

Noapte buna la burtici !

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput