Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (90)
Raspunsuri - Pagina 7
mami_vreau spune:
luminita la mine nici un semn... sunt curata ca la lacrima... nu am nici o durere de nimic...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
alinutahu spune:
buna dimineata fetelor...aseara am fost foarte scurta pt ca la ora 9 a venit cineva si mi-a facut un tatuaj la care visam de foarte mult timp
dar a DURUT foarte tare si si acuma doare deabia am dormit ceva dar pt dragoste si frumusete ...de ce nu e instare omulfiti cuminti si spor la cump ,la curatenie si la gatit mai vb pupuicibuburneak
danny1 spune:
tulai,tatuaj dureros?brrrrrrr
la buze mi-as face ca nu apuc sa ma rujez dimineata.dar in rest...
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 12+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
galliciana spune:
ufffffffffff..........
am ajuns acasa......
dupa o tura de plans dimineata,
am rasuflat/rasuflit putin prin oras,banca-doamne,
cat le urasc deja..., plati,facturi,ma apuc de curatenie....
incep cu balconul, vb mai tz.
galliciana spune:
sa va spuna baba: si eu as fi vrut sa imi fac tatuaj,
dar acu....nexam.....no pain!!
lidiadiana spune:
Buna fetelor!!!
Sa va spun si eu ,posesoare de FSH mare(14,15,18) si AMH mic(0,79)cum am reactionat la primul FIV ( PK):
-6 foliculi, 4 ovocite, 2 embrioni, ziua 3( 4 si 6 celule),0 BB din pacate( bhcg 1,2);
-Tratament:marvelon( 16 zile), clomifen(10 pastile), 150 Gonal, 150 menopur;
-menstruatia nu a venit inca ( de 2 zile am intrerupt utrogestanul)PK a zis ca trebuie sa apara la cateva zile dupa ce opresc utrogestanul.
-Am intrebat de DHEA ,daca pot folosi si a zis ca nu a incercat la nimeni si ca in Ungaria nu se gaseste.
FSH mare... urmeaza primul FIV
amy2007 spune:
Buna fetele.
La mine a fosi zi de aranjat sifonierul .
Cat despre semne, in afara de faptul ca ma dor sfarcurile (nu stiu cum sa le zic mai delicat), nu am.
Ar trebui ?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
amy2007 spune:
Aaaa, si desi nu cred in babisme sa va zic ceva:
acum cativa ani am facut testul cu verigheta, stiti voi, agata de o ata, bla-bla. Se zice ca iti arata cati copii faci si ce sex. imi iesea 0. Ieri, mi l-a facut iar cineva si mi-a iesit baietel.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
mami_vreau spune:
amy ia spune matalutza cum e testul ala cu verigheta???
ca sa-l fac si eu
lidiadiana
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
MayanMistica spune:
Fete dragi va pup pe toate si vin la raport:
-ieri am avut examen si am facut o branza cat roata carului.habar n-am ce am raspuns / ce am bifat pe acolo.stiu ca cel oral a fost scurt da al naibii de naspa , acum ramane de vazut ce si cum.
-am ajuns acasa relativ tarziu dupa care n-am scapat de moaca miloaga a lui M si am plecat la dans cu el
-azi dimineata lectie de condus , la 8 si juma dimineata de d'abia deschideam ochii.
-astept sa ajunga M acasa , cred ca se lasa cu semiluna
va pup si ma duc sa dezosez niste pulpe de pui.