Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

salutare,salutare.
galli,eu plec asa repede pt ca lucrez numai 4 ore.cred ca nu mai are mult firma asta.acu imi prinde bine,ca ma pot odihni,nu-i bai.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 12+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Lauri & Danny

Galliii!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

unde ati fugit???????

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 12+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

Buna dimineatza fetelor!
o zi minunata la noi...eu m-am trezit cu durere de cap dar vad ca ma ajuta cafelutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am facut AMH si mi-a iesit 0,53 ceea ce este foarte trist,
nu mai stiu ce inseamna FSH-ul, la mine a iesit 10,6 dar asta nu ma ajuta cu nimic. din carti de ginecologie stiu ca se pot dezvolta foliculii dar fara sa aiba si ovocite in ei, asa ca,,,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

acum trebuie sa scap urgent de chisturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetelor,
pupici si de la mine! vi-i dau acum la inceput de mesaj!

ieri m-am speriat oleaca, curgea -scuze de marturisiri- cam ca la robinet; parea hemoragie in regula. oricum am luat vreo 200 mg de calciu aseara, un magneziu, un fier..nu mai stiaim cu ce sa ma indop, ma cam panicasem..., H. zicea sa mergem la spital, dar peste noapte s-a linistit treaba si acum e ca un cm normal.m-am calmat.

iau mashinuta si ma duc la cumparaturi acum, ca barbatu' e din ce in ce mai doborat de munca,nu-l mai astept pana diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

simonia stai linistita ca se pot obtine ovocite bune la amh-ul tau... cu amh de 0.6 stiu si sarcina obtinuta natural... oricum amh-ul scade vreo 3 ani inainte sa creasca fsh asa ca trage tare... sanse sunt!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

luminita

ma bucur ca esti mai bine... incearca si tu sa nu te agiti prea tare azi.

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Aaaaa, uitasem....

Laura, Amy voi va simtiti gravide fetele?
pe tine Samiro nu te mai intreb ca ai marturisit simptome din cele mai deosebite (plans, tatze tari, manie de curatenie (!) etc...

Simonia, Laura...raportez si io fetelor un AMH de 0,97 anul trecut..cine stie cat o mai fi scazut acum ..:-(

hai ca ma duc!

Mergi la inceput