Felicitari JoAnn!!!Aspirante > 20 ani (462)
Raspunsuri - Pagina 4
cos_minutza spune:
Madutza iti zic atunci de pe acum La Multi ani sotzului
Joann
Bebelu eu zic sa nu te ingrijorezi,mie cand mi-a dat doctoritza prima data a zis ca o sa vina ciclu dupa 5-10 zile de la intreruperea Duphastonului.Intr-adevar mi-a venit de fiecare data la 5-6 zile ,dar fiecare organism e altfel
In primavara asta,musai sa vina barza
bebelu86 spune:
data trecuta mi-a venit la 3 zile dupa ce am terminat.
oricum nu are ce sa fie altceva.
Maduta super florile. si sotiorului tau
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria voi fi anul acesta
madutza_bra spune:
Bebelu, cosmi, multumesc.
Eu cu duphastonul am avut o experienta f neplacuta acum vre-o 4 ani..cred
Mi-a dat o dr sa iau 3 luni ca sa raman gravi, luam din ziua 14 cate 10 zile pe luna (parca) la un ciclu de 29-30 zile. In prima luna mi-a venit ciclu la 27 zile, a doua la 24, a treia la 17 zile . E clar ca nu a functionat la mine tratamentul si probabul mi-a si inhibat ovulatia. Ciudat este ca e venit ciclu in timp ce luam pastilele, iar la un ciclu de 17 zile, clar nu am ovulat.
bebelu, tin pumnii sa vina uratii si sa te poti apuca treaba!
cosmi, tu cat mai ai pana la ovulatie?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
Maduta
sper sa vina uratii sa ne apucam de treaba.
ce ai facut dupa aia? ti-a dat alt tratament?
noi2
nunta noastra
cos_minutza spune:
Madutza sunt abia Z4,dupa Paste o sa fiu la ovulatie...
In primavara asta,musai sa vina barza
doula spune:
Buna dimineata
Joy felicitari pentru minunea de inimioara. Sa cresteti sanatosi
JoAn felicitari din inima pentru sarcina.
Eu nu prea am ce sa va povestesc. Au inceput durerile de ciclu si senzatiile specifice. Oricum pana sambata dimineata mai e putin.....
Eu ma apuc de curatenie, dar va mai urmaresc sa vad ce mai povestiti. Sa aveti o zi minunata
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
bebelu86 spune:
Spor la treaba Andreea
si eu trebuie sa ma apuc sa fac curatenie
noi2
nunta noastra
madutza_bra spune:
cosmi, nici nu am mai trecut pe la dr aia . Oricum nu imi facuse nici o analiza inainte sa-mi dea tratamentul. Era o dr recomandata de o cunostinta care ramasese gravida cu ajutorul ei. Trecuse 1 an de cand incercam la bebe si abia atunc incepeau doctorii sa-si dea interesul, ca pana atunci ne trimisesera acasa sa "batem cocosul". Ciclul si-a revenit dupa ce nu am ami luat pastile, si am mers la alt medic la care am ramas pana am nascut.
Din pacate se pare ca nici asta nu e stralucit (cu toate ca la prima sarcina a fost ok), la a doua sarcina nu a vezut hematomul care mi-a dezlipit copilasul .
Hai ca iar ma apuca disperarea cand imi aduc aminte si mi-e sa nu sparg butoiul ala inchis si sa intru in el
Acum sunt la o a treia dr-ita ... cea care mi-a facut chiuretajul, dar nu imi place deloc spitalul
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Spor la treaba Andreea si eu trebuie sa ma apuc sa fac curatenie http://davf.daisypath.com/WBynp2.png noi2 nunta noastra Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria voi fi anul acesta |
hai sa ne apucam impreuna de treaba. Si eu mai am in bucatarie de facut. poate in 2 merge treaba mai bine
Povestea nasterii
Poze