Locul fetelor Nou-Venite (85)-FELICITARI JoAnn

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Pai noi stam aici in jungla, e un praf de mori si am un dulap mare facut la comanda pe hol care are usile imbracate in oglinzi plus una la fel in sufragerie.
Oglinzile de la baie le sterg ca sar stropi pe ele. Nu sunt sus, sunt mari, pana la chiuveta, daca stiam cand le-am cumparat ma gandeam de doua ori

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Da` oglinzile ce au de le lustruiesti saptamanal?.....eu am una mare pe hol, da` o dau cu smac mai rar, ca e curata....si mi-e si frica sa o tot frec, mi-i sa nu o scot din cuie si sa imi vina pe picioare ditamai oglindoiul......si inca ceva, eu nu suport voporii de clor sau substante de spalat geamuri.....ma sufoc si basta......cand spal cu asa ceva arat ca Michael Jackson...imi pun masca si boneta

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Eu suport mirosurile atata timp cat nu amestec substantele. Mai exact clor cu detartrant sau domestos cu clor sau detartrant si geamurile le sterg cu Clin.

p.s. La 3-4 luni spal si rezervorul de apa de la wc in interior

Am o problema, stiu

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

mvb te-ai intooooors , multumim de capitol.
trutzi mama da te chinui nu gluma cu curatenia, sa spal si bazinul la wc in interior , nici nu m-am gandit vreodata si incaltamintea in fiecare seara , ma uimesti

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Am fost si ne-am plimbat,e asa frumos afara
Mvb bine ai revenit si multumim de capitol nou
Trutzi ai ce curata atunci
Si eu am terminat cu curateniaO sa trebuiasca doar sa retusez

Va

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

da locuiesc in liban..heheh smochinele mai icolo nu acum..in vara..dar ce pofta mi-ai facuuuuuuuuuuuuuuut..mie imi plac alea galbene inauntru si cu gust de miere..alea rosii nu au un gust f deosebit...soacra mea are in curte si smochini si maslini si echidinia (nu am habar cum se numeste in alta limba) si multe altele...la noi sun f multi pini si maslini si destul de multi babanieri in anumite zone..ma bucur ca aici se fac multe fructe si nu trebuie sa mananc fructe aduse de nu stiu unde pline de chimicale...si la noi sunt si f multe feluri de salata..rucola e ca buruiana creste peste tot si rosmarinul e ca gardul viu..nu a spun ca e acum mananc migdale verzi

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AysTea spune:

Lia,pt cand or sa-ti traca uratii sa sti biserica Sf Stelian e pe str Logofat Udriste, un pic mai sus de Serviciul Circulatie, pe partea cealalta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Salutareeeeeeee trupa vesela
Si eu am spalat perdelele,geamurile si am mai lustruit pe ici pe colo,dar nu am terminat
In plus mai fac si sfestanie la casa duminica,sotul meu este Florin,asa ca am absentat motivat

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

fetele, ia priviti www.acasatv.ro/emisiuni/radu-mazare-despre-ziua-in-care-a-devenit-barbat-recunosc-ca-nu-stiam-exact-unde-sa-o-nimeresc-foto-video.html" target="_blank"> AICI

mare turbat

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna
fetele am fost la medic .ma plang eu de durerile mele, si ea zice sa facem ecograf
acolo chistulete pe ovare,mai multe si mai mici...si in cavitatea uterina....hopa...ce avem aici oare un polip ,sau o sarcina care se fixeaza...
si imi zice ia mergi la baie si fa pipi sa facem test
vin io cu pipiu si face dr testul...eu cu gura pana la urechi si f neincrezatoare ii zic ,ca poate ea are noroc....la care ea imi zice E POZITIV

acasa am mai repetat un test si tot pozitiv e...

sunset sarumana pt barza
fetele

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

felicitariiii Joann
deci au inceput sa vina berzele, ce frumos!
sa ai o sarcina usoasra si un bebe sanatos si cacacios, vorba corei parca.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput