LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ne imbracam si mergem la aerisit...ca se cere fata.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

novusache, cu avansul, iesi socoteala? Ca daca nu, sa chemam moasa, sa vezi cum iese... va pove eu la sighi ce-i cu moasa

Pentru provista cred ca mai bine am scrie la probleme tehnice, similar cum a scris monvas despre meniurile derulante, acolo sigur moderatorii citesc cu prioritate, nu?

Eu nu stiu sa deschid subiect acolo, dar scriu aici un mesaj si cineva sa-l copieze acolo, daca il gaseste util.

Buna ziua,

am deschis acest subiect in legatura cu un cont blocat, provista. Motivul blocarii acestui cont este clar, nu exista obiectii la acest punct. Totusi, noi, fetele din aceeasi odisee cu provista dorim sa ramanem cat mai mult posibil o familie de prieteni. Si acest forum ne-a ajutat foarte mult, cel putin din 2008... sunt niste clipe, niste luni de zile, si speram noi sa devina niste ani, in care, "cioburi de viata" s-au schimbat si aranjat intre noi, mamici fericite, cu multe pe cap dar si cu bucurii, precum intr-un puzzle. Provista este si ea in acest puzzle sufletesc al nostru. Va rugam sa ii permiteti din nou accesul, chiar daca a incalcat regulamentul, poate reusiti sa re-incadrati greseala doar la contraventie, nu la infractiune, si poate, dupa aceasta perioada de suspendare, ii veti inapoia permisul "auto" catre sufletul nostru.

Multumim.

Va rog si alte fete sa scrie un mesaj, sa alegem cel mai potrivit, si sa-l posteze cineva la probleme tehnice, ce ziceti?

Edit: iesise mult cap, in loc de multe pe cap.. ma rog, nu era prea gresit nici asa, nu?
Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

sympliana

iesiti in Moghioros? pe la cat, apar si eu pe la un 10, pe "insula" e bine? Nr meu e in mailul comun, pup.

M_monique era cu andreiut bolnavior iar, sper ca sunt mai bine, o sa vb eu cu ea, dar in parc nu cred ca apare...

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Fetili,
si eu o vreau pe provista inapoi.
Dar trebuie sa tineti cont de un aspect. Ea a primit intii un avertisment usor si i s-a explicat de ce. A primit apoi cartonas rosu pentru ca a continuat. Ba nuiesc ca exista un motiv pentru care in final i-a fost inchis contul.
acu nu zic ca ce a facut ea e nu stiu ce mare crima, nu ma intelegeti gresit. Insa citind acum ce ati scris voi, am vazut pe ici pe colo o atitudine de dusmanie fata de moderatori, amenintari voalate de parasire a forumului...chestii care nu se fac, pentru ca la citi useri are forumul asta, in final unul in plus sau in minus nu conteaza pentru ei. Si trebuie intelesi si ei, ca au un regulament de aplicat, si asta fac. Asadar, pe principiul "tonul face muzica"...;)
Sper ca am fost corect inteleasa.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ANCA, da, e bine la 10 pe insula . Noi ne-am si intors de la prima tura, dar oricum asta era in tarcul pt caini. Halim si noi ceva si venim

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

pisigri, e f adevarat ca tonul face muzica, dar ma intreb, tie CHIAR toate mesajele noastre legate de provista ti s-au parut cu ton nepotrivit, dusmanos? Daca da...., deja ma pune pe ganduri, eu, de ex, chiar credeam ca am scris pe un ton conciliant.. ma rog...

Dar mai bine vino si tu cu o varianta, la sfarsitul zilei cineva va realiza un colaj din toate, si apoi ne incercam norocul la probleme tehnice. Daca nu incercam nimic, sigur nu iese nimic. Daca insa incercam, poate poate. Din postul tau anterior reiese cumva ca in lumea noastra de azi chiar nu exista loc de reparatii, reformulari de opinie, iertare, ingaduinta... chiar asa o fi? Prea pesimista, prea rece si prea stricta mi s-a parut postarea ta... imi pare rau, nu vreau sa te supar deloc, dar parca taie din elanul oricui, orice...

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Daca nu il inchid intre timp, va rog sa scrieti aici mesajul vostru pentru sustinerea PROVISTEI:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150373

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Eu am deschis deja subiectul deja. Cine doreste poate scrie acolo.
Va multumesc.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

LA MULTI ANI VECINICA MEA GRASUNICA PE NUME ANA-MARIA!!!!!!!Pentru mami "Zaizac" un si .Sa va traiasca printesica, sa va faca zilele la fel de fericite ca in anul ce a trecut!!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

La multi ani, Mihaelacg

La multi ani ghioceilor de azi:

Sarah

Ana-Maria

Razvan-Mihai

Felicitari mamicilor Ionica, Zaizak si Aditapop

30 martie 2009

Mergi la inceput